2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048997 بازدید | 684689 پست
به سلاااامتی ، خداروشکر ، ستایش جون تو فقط فکرتو بزار که ایشالله بچه تو ، یکی از همین جنینا باشه بقی ...

فدات بشم دوست خوبم، ان شالله همینطور بشه که تو میگی،سعی میکنم زیاد خودمو درگیر جزییات جنین نکنم چون دیدم خیلیا با کیفیت عالی منفی شدن خیلیا هم با جنین ضعیف مثبت شدن، نتیجه رو میسپارم به خدا، ممنونم ازت ک با دل پاکت زرام دعا میکنی، ان شالله خدا دامن همه منتظرا مخصوصا لیلا جونو سبز کنه به زودی،آمین

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
مرسی گلم کامل و عالی بود . ولی یه چیزی، اینکه آخرین آمپولای من می افتن ساعت ۷ عصر روز هفتم و من قبلش ...

عزیزم آمپولاتو با خودت ببر و بعد سونو یا میگه همون تعداد رو تزریق کن یا اینکه میگه کمتر یا بیشترش کن......

من خودم همیشه ساعت ۸ میزدم آمپولامو و روزی که سونو داشتم و ویزیت میشدم یادمه بعضا ده شبم تزریق میکردم چون دیر ویزیت میشدم.......

حالا یا قبل ویزیتت بزن اما به نظرم بذار برا بعد ویزیتت و بعد سونوت طبق دستور جدید تزریق کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستایش جون خدارو شکر عزیزم........ عزیزم فکر کنم ضعیفا رو باید ببینن به رشد ادامه میدن یا نه اگه ضعی ...

ممنونم آنا جون، همین تعداد جنینایی هم ک برام تشکیل شده بعد از خدا مدیون راهنماییهای شما،لیلا جون و بقیه دوستان هستم، دفعات قبل بیشتر از سه تا نمیشد،هنوز ب قولی هیچی مشخص نیست ولی من اینبار سعی کردم زیاد آب بخورم بطری اب رو جلو چشمم گذاشتم و مرتب اب میخوردم از روز اول پری هم شکممو با روغن سیاهدانه چرب میکردم و میبستم،عسل و سیاهدانه و دارچین هم ک چند ماهه نیمه اول سیکلم میخورم اینبار روزی یه قاشق مخلوط سه شیره توت و خرما و انگور هم خوردم،شوهرمم از یکی دو ماه پیش کمپرس آب سرد روزی دو بار استفاده میکرد،خدا کنه از همین جنینا صاحب نی نی بشم

من میگم یه مشورتی بکن من فکر کردم سونو صبح انجام میدی  ، مال من پورگانم شب گفته بودن بزن هول و ...

والا شرایطمون خیلی سخته حالا خوبه شما هستید کمک می کنید و به هم انرژی میدیم. ایشالا زود زود همه مامان بشیم. ممنونم دوست مهربونم

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

بچه ها من خیلی خوندم انگار بیشتر بچه های میکرو جنسیت پسر دارن !؟ البته‌ اول خدا قسمتمون کنه بعد سالم باشن و برامون بمونن . 

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

سلام دوستای گلم 

آنا و لیلا جون انشا الله هرچی از خدامیخواید بهتون بده ممنون که جواب سولای منو دادید

من یبار. در خصوص جنینام از دکترم پرسیدم که مثلا چندتاش عالیه یعنی چی دکتر. عارفی گفت فقط شکل ظاهریشو میگن عالی اصل اینه که داخل جنین و. بررسی کنن که اونم چندروز قبل انتقال میفهمن 

منم هفت تا جنین دارم که چندروز قبل انتقال برام پی جی دی یعنی تعیین جنسیت میکنن اونجا معلوم میشه کدوم جنینا خوبن و. اون جنسیه که میخوام دعا کنید برامنم با این همه هزینه و دارو. خوردن لااقل تو. جنینا جنس مورد. نظرم باشه😁😁

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

سلام.همسرم3بار رویان و2بار ابن سینا ازمایش داده وهربار مورفولوژی صفر بوده ازمایش کاریوتایپ ایمنی انعقادی dfiهم انجام دادیم خدارو شکر مشکلی نبوده.تا حالا 2بار رویان میکرو کردم منفی شده جنین فریز هم نداریم.حالا با دکتر رزاقی قراره هیستروسکوپی هم انجام بدم.موندم سر دوراهی که برای بار  سوم برم رویان یا با همین دکتر رزاقی سیکل جدید روشروع کنم؟نمیدونم اصلا بامورفولوژی صفر امیدی داشته باشم یا نه؟

فدات بشم دوست خوبم، ان شالله همینطور بشه که تو میگی،سعی میکنم زیاد خودمو درگیر جزییات جنین نکنم چون ...

ستایش جون خد داروشکر  جنین های خوبی برات تشکیل شده 

کامپکت بنظرم همون بلاست باشه 

جنینات بهمن هستن؟

نمیدونم چه کاریه این کارو می کنن برا منم همین بود   ده تا حنین رو برداشتن تو دو تا نی یا همون ظرف فریز کردن

برا شما هم شش تا رو توی یه بسته فریز کردن

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

دوستان میشه بکید. چطوری اینجا عکس بذارم میخوام عکس آزمایشامو. بذارم کمکم کنید

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
ستایش جون خد داروشکر  جنین های خوبی برات تشکیل شده  کامپکت بنظرم همون بلاست باشه  ج ...

مرسی افسون جون، آره بهمن هستن،هر شیش تا رو تو یه ظرف فریز میکنن،من ک سر در نمیارم از این چیزا،وقتی همه رو تو یه ظرف فریز میکنن یعنی همزمان جنین ضعیف و عالی رو فریز میکنن ؟ اگه اینطوریه جنین ضعیفا بعد فریز ک دیگه امکان رشد ندارن ،پس چرا ب من گفت اگه اونا هم کیفیت داشتن فریزشون میکنیم؟یعنی فریزشون همزمان نیست ولی تو یه ظرفه؟؟؟🙆🏻پاک گیج شدم بلدم نبودم سوالمو بپرسم طوریکه منظورم‌و متوجه بشه،البته اونم گفت خودمون بهتر میدونیم چکار کنیم

چطور بعضیا دو تایی یا سه تایی فریز میکنن،تازه ب من گفت تو کارت فریزت میزنیم سه جنین،یعنی انگار ضعیفارو حساب نمیکنن،نمیدونم کی میتونم مطمئن شم اون سه تا ضعیفه هم قابل فریز کردنن!کاش اینجا جنین شناس داشتیم

ممنونم آنا جون، همین تعداد جنینایی هم ک برام تشکیل شده بعد از خدا مدیون راهنماییهای شما،لیلا جون و ب ...

قربونت برم ، ایشالله که یه بتا خوشگل و بپل مپلی داری عکسشو برامون میذاری حال میکنیم . مرسی که اطلاعات دادی در مورد کارایی که اینماه انجام دادی ، امید به خدا دوست گلم ایشالله مامانی