2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست

راستی بعد پانکچر ب من دوفاستون دادن برا ۵ روز گفتن پری ک شدی میتونی وارد سیکل انتقال شی، هیچ قرص ال دی ندادن گفتن چون پریت منظمه نیاز ب ال دی نداری،من سیزدهم سیکلم پانکچر شدم ۵روزم دوفاستون ک بخورم میشه ۱۸ سیکلم  احتمالا دو سه روز بعد دوفاستون پری شم ک میشه ۲۱،۲۲ سیکل،یعنی یک هفته کمتر از سیکل طبیعی خودم،میتونم وارد سیکل انتقال شم؟؟؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
آنا جون خودمم حس کردم گرمی بده بعد پانکچر،حالا تجربه ای بشه برا دوستان ک اشتباه منو تکرار نکنن،پروتی ...

عزیزم اگه خالی نمیتونی بخوری مثلا رنده کن بریز تو سالادت بخور......

اگه کلا نمیتونی نخوردیم نخوردی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جان من ۶ بار انتقال منفی داشتم ۱ بار فقط بتا مثبت شد که اونم رشدش متوقف شد الان هشتمی ...

عزیزم ایشالله این دفعه مامانی......

عزیزم فقط آب زیاد بخور.......

سعی کنی تحرک نرمال داشته باشی......

در حدی که خسته نشی تو خونه یه دوری بزن......

یه بند نخواب.......

بقیشم بسپار به خدا.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنان جان به نظرت از کی برم سر کار؟

عزیزم دکتر من میگفت ۳-۴ روز استراحت کافیه.....

من خیلیارو میشناسم بعد این مدت سر کارم رفتن مامانم شدن.....

از لحاظ تغذیه ایی چیز خاصی هم رعایت نمیکنم مثل قبلم لطفا برام دعا کنید

عزیزم تغذیت همون رولل عادیت باشه که بدنت بهش عادت داشته کافیه.....

قربونت برم لیلا جون، آش رشته خیلی خوشمزه بود منم دلم چیز شور میخواست نتونستم جلو خودمو بگیرم😁،حالا ...

وااای ستایش یعنی تو خیلی خوبی بخدا ، اصلا من عاشق کاراتم از تجویز داروهات گرفته تا بقیه کارات و پیاماتم عااالین کلی خندیدم     خدایی حق داری من خودمم عشق آش رشته ام نمیشه نخوری ، دیگه خوردی نوش جونت ، حالا الان بحث استخراج میمونه   ببین چایی زنجبیل بخور خیلی خوبه برای نفخ و همینطور رازیانه بتونی کم دم کنی بخوری اینا همه ضد نفخ ، راستی آلو هم میخوری زیاده روی نکن یهو دل پیچه نگیری خدای نکرده ، اصلا انگار زدی تو کار شکنجه خودت     ، من منتظرم تو باردار بشی بعد بیای از کارات بگی   از این مامانای با نمکی ، فدات شم عزیزم مراقب خودت باش آب هم زیاد بخور خیلی خیلی به روون کردن شکم کمک میکنه.

راستی بعد پانکچر ب من دوفاستون دادن برا ۵ روز گفتن پری ک شدی میتونی وارد سیکل انتقال شی، هیچ قرص ال ...

آره میتونی ستایش جون ، تو دیگه وقتی پری بشی دیگه به سیکل قبلت کار نباید داشته باشی ، دیگه اون سیکل با اومدن پری جدید تموم میشه حالا این سیکلت میشه 22 روزِ و دیگه ارتباطی به سیکل جدیدت نداره ،تو سیکل جدیدت رو باید حساب کنی حالا با دارو زودتر بشی یا دیرتر ، بنابراین سر موعد انتقال میدی .منم سیکل فریز داشتم ال دی ندادن بهم .ایشالله به سلامتی.

وااای ستایش یعنی تو خیلی خوبی بخدا ، اصلا من عاشق کاراتم از تجویز داروهات گرفته تا بقیه کارات و پیام ...

لیلا جون فکر کنم رازیانه استفاده نکنه بهتره از بقیه ضد نفاخها که قاعده آور نباشن بهتره استفاده کنه......

دوستان یه قانون یادتونه نره کلا........

نیمه دوم سیکل سعی کنین قاعده آور نخورین چون میتونه حجم خونریزی گریودیتونو زیاد،کنه و رو بحث ضخامت آندومتر تاثیر بذاره.......

اگه طبعتون سرده مثل من میتونین نیمه اول و دوم هر دو گرمی بخورین اما نیمه درم گرمی ای که قاعده آوره اصلا توصیه نمیشه.......

از دکتر بپرسه اما فکر کنم به خاطر بحث گرم شدن ب ی ض ه ها هست که میگن ورزش برا آقایون تو این بازه زما ...

حتما مرسی از پیشنهادت حتما میپرسم

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

چون نمیشه متاسفانه پستا رو ادیت کرد پستم تصحیح میکنم ، ستایش جون رازیانه نخور ، آنا جون درست میگه قاعده آور ، ببخشید که به اشتباه انداختمت .

مرسی از آنای عزیزم که همیشه حواسش به هممون هست .  

یه سوال من الان دو روزه تزریقام را هر روز ساعت ۷ عصر انجام میدم ۲ تاپیورگان و ۱منوگون. اگر یه روز صبح باشه مشکلی نداره یا باید رو یه تایم مشخص تزریق بشن؟!  

و اینکه روز ۷ پریود باید برم سونو مجدد بعدش بازم آمپول داره؟ مرحله بعد چیه؟!

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...