2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
سلام یک سوال داشتم ایا من ک الان بارداری پوچ داشتم ممکن دفعه بعد مثبت بشم این یعنی ایراد از جنین بود ...

کیمیا جون بارداری بعدیت به امید خدا ربطی به این نداره ، وقتی مثبت شدی یعنی لانه گزینی کرده ،وقتی بتا مثبت میشه نطفه توی رحم لانه گزینی میکنه که هورمون رو توی خونت ترشح میکنه ، اونم ایراد از جنین بوده وگرنه رشد میکرد، ایشالله اینبار بارداری سالم و راحتی در انتظارته امید به خدا.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 تجربیات یک مامان صبور  : 👈بیمارستان یا مرکز درمانی: کلینیک نابا ...

سلام به همه دوستان عزيز ، اتفاقا من هم الان اين رو توي كانال ديدم ميخواستم بيام اينجا بگم كه ديدم شما گذاشتي ، واقعا اراده خيلي قوي داشته .

سلام یک سوال داشتم ایا من ک الان بارداری پوچ داشتم ممکن دفعه بعد مثبت بشم این یعنی ایراد از جنین بود ...

سلام كيميا جون ، عزيزم اين بارداريت ربطي به بارداريهاي ديگه ات نخواهد داشت ان شا الله فقط كاش اين سري جنينهات رو پي جي اس كني تا از سلامتشون مطمئن بشي .

آخه بچه ها جونم بدیش اینکهمن نمیدونم پریودم یا بخاطر عملمم و نزدیکی دوباره لکه بینی دارم.از کجا باید ...

گیسو جان بیا من کمکت کنم...روز چندم دوره رفتی عمل؟ دوره هات چند روز است ؟ چند روز بعد از عمل ن ز د ی ک ی داشتی ؟ اگر اشتباه نکنم کلا خراش داشتی فقط و خداروشکر اون تو مشکلی نبود درسته ؟

سلام كيميا جون چطوري عزيزم سوالم اينه از شما و بقيه دوستان  بعد از انتقال چند تا پروژسترون د ...

افسون جون من از اول بعد از انتقالم يك آمپول پروژسترون ٥٠ داشتم ولي سري قبل چون خونريزي داشتم تا ٣ تا هم شد ولي اين سري چند بار كه قبل از سونوي قلب خونريزي داشتم رويان زنگ زدم گفتن ٢ تا كنم ولي وقتي رفتم سونوي قلب دكترم گفت همون يك آمپول رو بزنم و الان هم يك عدد ميزنم .

در ضمن من از دیشب خونریزی دارم و امروز خیلی شرید شده رفتم سنو گفت احتمال خارج رحمی خیلی کم و توده از ...

خداروشکر که احتمال خارج رحمی نیست...نگران بارداری بعدیت اصلا نباش ...بارداری شیمیایی زمانیه که بتا یکم میره بالا بعد سریع افت میکنه و پریود میاد ..در حد 20 شایدم یکم بالاتر بره و سریع افت میکنه در واقع جنین میچسبه به دیواره ولی دیگه متوقف میشه رشدش ...

من بار اول انتقال فرش یه دونه جنین ، کپسولشو داشتم که داخل واژن میذاشتم که روزی سه تا بود ، از فردای ...

ليلا جون عزيزم خدا رو شكر كه نمره ات عالي شد ، ان شا الله به زودي بيا بگي عدد بتات هم عالي شده . 😘😘🌷

فدات بشم مامان سبحان عزیزم... یه چیز رو میدونی با اون صبر و توکلی که از خودت نشون دادی شدی الگو من ...باورت شاید نشه تو کارم دارم همش میگم دیدی از مامان سبحان یاد بگیر واقعا ممنون که لحظه لحظه کارات و افکارتو با ما به اشتراک گذاشتی ...اون داستان اون خانومه که انقدر دعا کرد سرنوشتش عوض شد ...خیلی عالی بود ..مرسی ...ایشالله کل بارداریت عاالی پیش بره