2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

سلام خانومای مهربون یه سوال اورژانسی دارم  من ۸ روز پیش هیستروسکوپی کردم بهم گفتن بعدش لکه بینی تا چند روز طبیعه چند روز اول لکه بینی داشتم که زنگش از قرمز به ترشح کرم تبدیل شد بعدشم کلن قطع شد خداروشکر.همسن روزی که قطع شد من نزدیکی داشتم که وقتی رفتم دستشویی ترشح سفید با یه رگه خون ازم اومد که فک کردم باید طبیعی باشه بالاخره عمل شدم و از فرداش دوباره لکه بینی قهوه ای شروع شده .الان نمیدونم این پریودیه یا از عمل آخه هر چی جلوتر میره داره رنگش به قرمزی نزدیکتر میشه به نظرتون من قرص استرادیول و شروع کنم آخه از شروع لکه بینی دوبارم ۳ روز میگذره و دکترم گفته بود از روز سوم پریودی استرادیول و شروع کنم

باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تجربیات یک مامان صبور  :

👈بیمارستان یا مرکز درمانی: کلینیک ناباروری سارا میدان انقلاب تهران

👈دکتر معالج: خانم دکتر میترا فروتن

👈سن زن: ۴۳

👈مشکل زن:  پلی کیستیک

👈مشکل مرد: سالم

👈سابقه قبلی درمان: بیشتر از ۲۰ مرتبه انتقال منفی!

👈مدت ناباروری: ۱۵ سال

👈داروهای مصرفی دوره آماده سازی قبل از عمل: -

👈پانکچر روز چندم پریودی: -

👈فاصله پانکچر و آی وی اف: -

👈تعداد فولیکول: -

👈تعداد تخمک: ۱۵

👈تعداد جنین: ۶

👈تعداد جنین انتقال داده شده: ۳

👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال: ۱۱

👈داروهای مصرفی بعد از عمل: استرادیول، شیاف و آمپول پروژسترون

👈تعداد دفعات آی وی اف : بیشتر از ۲۰ مرتبه!

👈آیا از جنین فریز استفاده شده است؟ بله

👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟ هچینگ و پی آر پی و خراش آندومتر و هیستروسکوپی

👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا: روز ۱۲ بتا ۱۸۹۹

👈آزمایش دوم روز چندم انتقال و میزان بتا: روز ۱۴ بتا ۴۲۰۰

👈مراقبت های بعد از انتقال: خیلی معمولی، فقط سه روز اول استراحت مطلق بود بعد دیگه حتی یه جمعه لواسان هم رفتم

👈تغذیه قبل از انتقال: معمولی

👈تغذیه بعد از انتقال: آناناس، نشاسته ، به ...

👈تعداد نی نی تو دل مامان: ۳ 😍😍😍

👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی: سونو تقریبا 10روزبعدازانتقال

و35روز بعدانتقال هم سونو تشکیل قلب بود

👈داروهای مکمل و تقویتی: فولیک اسید

👈 هزینه ها :  حدود ۱۴ تومن . ولی تا الان کلا بالای ۱۰۰ میلیون هزینه کردم

👈 توضیحات لازم: این کار اول ازهمه فقط توکل بعدش استرس نداشته باشی وتامیتونید قل هوالله بخونید، فقط از رحمت خدا غافل نباشید. انشالله همه دوستان به زودی باردار بشن🙏

👈زمان تولد نی نی(ها) انشالله بسلامتی:

به امیدخدا و جدشون چون سادات هستن، فروردین ماه ۹۷ به دنیا میان

@mamanayemovafagh

ارتباط با ادمین جهت ارسال تجربیات :  

@rz_dy

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام یک سوال داشتم ایا من ک الان بارداری پوچ داشتم ممکن دفعه بعد مثبت بشم این یعنی ایراد از جنین بود ...

سلام كيميا جون

چطوري

عزيزم سوالم اينه از شما و بقيه دوستان 

بعد از انتقال چند تا پروژسترون داشتيد؟؟؟؟ 

ممننون ميشم همع جواب بديد مثبتا و منفي ها

بهتون نتيجه رو ميگم كه برا چي سوال ميكنم

مرسيييي🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ممنون مامان سبحان جان و ليلا جون  ببخشيد يه سوال ديگه من ال دي امشب تمام شد پس نهايتن دو سه رو ...

عزیزم ال دی رو قطع کنی تا یه هفته هم جا داری پریود بشی ببین نگران نباش سونو فریز تعدادش کمتر هست یه سونو میکنن بیشتر وضعیت رحمت رو ببینن.نگران نباش ،من انتقال فریز داشتم تو همین مدلا سونو انجام دادم. امید به خدا خیره ایشالله .

سلام خانومای مهربون یه سوال اورژانسی دارم   من ۸ روز پیش هیستروسکوپی کردم بهم گفتن بعدش لکه بی ...

عزیزم بعد از عمل هیسترو اگر پولیپ یا چیزی نداشتی و مثل من فقط بررسی بوده و البته برا من تراشیدن کمی رحم رو باید حداقل یک هفته بعد بری ن ز د ی ک ی ،الانم چیزی نیست ، احتمالا ترشح تخمک گذاریته اون رگه خون هم فعلا میاد تا ۱۵ روز طبیعی ، اگر ترشح که داری مشکوک ممکنه یه کوچولو عفونت باشه ، رفع نشد پیگیری کن ولی نترس چیز خاصی نیست.

اگه یه روز زودتر از موعد یا دیر تر از موعد استرادیول و شروع کنی چه اتفاقی می افته؟؟

هیچی نمیشه، انگار یه وعده اشتباه کرده ، با یه بار اشتباهی هیچی نمیشه تازه دوز بیشتر هم هیچ خطری نداره ،فکر کن منظورم اوردوز ،همین الان از تو بروشورش خوندم ، آرامشتو حفظ کن هیچی نیست عزیزم،خیالت راحت.

سلام خانومای مهربون یه سوال اورژانسی دارم   من ۸ روز پیش هیستروسکوپی کردم بهم گفتن بعدش لکه بی ...

عزیزم خوب معمولا روز اول خونریزی نهچلک بینی رور اول پری محسوب میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام كيميا جون چطوري عزيزم سوالم اينه از شما و بقيه دوستان  بعد از انتقال چند تا پروژسترون د ...

من بار اول انتقال فرش یه دونه جنین ، کپسولشو داشتم که داخل واژن میذاشتم که روزی سه تا بود ، از فردای پانکچر شروع کردم ،مثبت شدم بارداری شیمیایی، بار دوم انتقال فریز یک جنین ، از آخرین سونو بهم گفتن بزن تزریقی بود به صورت عضلانی ولی به من گفتن تو شکم بزن ، شبی ۱ دونه با دوز ۲۵ میلی اشتباه نکنم، تا بعد از مثبت شدن هم ادامه دادم تا روزی که سقط شد .

راستی امتحانم دادم نمرم عالی شد 😉 امروز اومدم با خیال راحت تو سایت😂😂😂 البته با اجازه خودت افسون جون😂😂💕

دوستان نظر آنا جون در مورد پیگیری هر مشکل با متخصص مربوطه خیلی درسته ، لزومی نداره به دکتر زنان بگین ، مثلا الان متخصص به همسر من گفت قبل از سیکل میکرو یه دارویی رو حتما مصرف کن من اصلا به هیچکس نگفتم ،(چون منم که کلا حرف میزنم با دکترا همسرم وکالت امور بچه رو داده به من فقط میگه تو بگو من چیکار کنم 😂، و موقع پول دادن بگو چقدر کارت بکشم 😂)وااااقعاااااا به این نکته که هی آنا جون تکرار میکنه دقت کنید ، هر چی باشه اون متخصص بیشتر و بهتر از بقیه میدونه .