2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
هیچ کس نیست جواب منو بده خیلی نگرانم بخدا    

گیسو جون فکر نکنم ارگاسم تاثیری در جواب منفی داشته باشه ... ببین این حالت دلیلش اینه که ماها هورمون استفاده میکنیم ... نگران نباش ... حتی بعد از انتقال هم به من گفتن هفته اول ن ز د ی ک ی نکن از هفته دوم ایرادی نداره ولی رعایت کنی بهتره ... فکرتو خراب نکن... جنین سالم باشه میگیره ...ایشالله به زودی مامانی.

پنج ساله که تو اقدامیم.همون ماه اول شوهرم آز داد که متاسفانه اسپرمش تعداد 6 حجم 3 سی سی و....خلاصه خ ...

عزیزم با توجه به اطلاعاتی که دادی شرایطتون خوبه ... امیدوار باش و با خیال راحت برو توی سیکل فقط توکل داشته باش... ببین شرایط همسرت هم بد نیست ... من کسی رو میشناسم که مثل شما لوله هاش پیچ داشت همسرش هم مثل شما بود شرایطش میکرو هم کرد رفته بود برای انتقال فریز یهو طبیعی باردار شد ... خوبه که همه آزمایشارو انجام دادی ... امیدوار باش حساابی... 

من دو تا جنین داشتم هر دفعه یکی رو انتقال دادن ... بار اول بارداری شیمیایی .. بار دوم سقط هفته 6 .... بعد اون قضیه تمام آزمایشها رو انجام دادم و الان منتظرم برم تو سیکل به خواست خدا... البته کلینیکمو عوض کردم چون قبلیه متوجه عفونت همسر من نشده بودن بنابراین ادرارش با اسپرم قاطی میشد ... الان شرایط شروع سیکل رو داریم.... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم والا...حوصله ی دکترندارم دیگه...ازدکترشوهرم کم نمیاد...البته چن وقت پیش دکتربودم برام چرک خش ...

نفس جان خواهرانه میگم حتماااا پیگیر عفونت باش ... خودتو تقویت کن وقتی آنتی بیوتیک میخوری... ولی درمان رو کامل کن 

عزیزم با توجه به اطلاعاتی که دادی شرایطتون خوبه ... امیدوار باش و با خیال راحت برو توی سیکل فقط توکل ...

ممنون.انتقال دادن چطوریه چیزی حس میکنی چقدر طول میکشه انتقال بدن

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
عزیزم با توجه به اطلاعاتی که دادی شرایطتون خوبه ... امیدوار باش و با خیال راحت برو توی سیکل فقط توکل ...

صفحات قبل خوندم بعضیا گفته بودن منفی شده دلم ریخت.دیگه تحمل شکست ندارم.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
ممنون.انتقال دادن چطوریه چیزی حس میکنی چقدر طول میکشه انتقال بدن

نه انتقال اصلا درد نداره مثل معاینه میمونه با اسپکلوم دهانه رحم رو باز میکنن و جنین رو با کاتتر میفرستن تو بعد هم یه سری دارو به تشخیص دکترت استفاده میکنی و 14 روز بعد میری برای آز بتا...

به هر حال احتمال منفی شدن وجود داره که به شزایط جنین بستگی داره ... میتونی آزمایش پی جی اس یا پی جی دی انجام بدی اینجوری از انتقال جنین که ممکنه منفی بشی جلوگیری میکنه ولی خب اینم شرایط خودش رو داره وهزینه بالای داره... 

نه انتقال اصلا درد نداره مثل معاینه میمونه با اسپکلوم دهانه رحم رو باز میکنن و جنین رو با کاتتر میفر ...

چه جور آزمایشیه هزینه اش جقدره؟اگه ازمنفی شدن جلوگیری میکنه که خوبه

چه جور آزمایشیه هزینه اش جقدره؟اگه ازمنفی شدن جلوگیری میکنه که خوبه

وقتی جنین هات تشکیل شدن از جنینت چند تا سلول میگیرن و جنین رو بیوپسی میکنن بعد اگر مشکل داشته باشه بهت میگن این جنین رو انتقال بدی یا سقط میشه یا کلا منفی میشه جوابت ... باعث میشه انتقال بی خود نداشته باشی...من ایران نیستم نمیدونم کدوم مراکز انجام میدن دوستان بیان بهت اطلاعات میدن.هزینه اش رو هم نمیدونم ولی میدونم آزمایش گرونیه...

هیچ کس نیست جواب منو بده خیلی نگرانم بخدا    

گیسو جان من خودم هر دو بار انتقالم این اتفاق برام افتاد دفعه اول بتام مثبت شد ولی بالا نرفت و دفعه دوم هم منفی شد فکر نکنم اثر بدی داشته باشه خیلی ها را دیدم که میگند این اتفاق براشون افتاده

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

سلام من راهنمایی میخوام ۳ ساله ازدواج کردم ۲ ساله تحت درمانیم من پلی کیستیکم البته خفیف و به دارو خوب جواب میدم همسرم حجم پایین تقریبا ۱.۵ سی سی، تعداد ۱۰ میلیون ،حرکت ۳۰ و مورفولوژی نرمال در نوسان بین ۰ و ۱ درصد. واریکوسل نداره مشکل هورمونی هم نداره و ازمایش DNAهم سالم بود . دو بار ای یو ای کردیم منفی شد اصلا به دارو جواب نمیده دکتر گف اگه بهتر نشد برین برا میکرو ولی من هنوز امید دارم نمیدونم چیکار کنم اخه از طرفی شنیدم میکرو هزینه بالایی داره و فک نکنم ما بتونیم انجام بدیم . ازتون راهنمایی میخوام به نظرتون صبر کنیم و طب سنتی را هم امتحان کنیم؟کسی از طب سنتی جواب گرفته؟ اگه بخوایم میکرو کنیم باید چقدر هزینه کنیم؟ 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
سلام من راهنمایی میخوام ۳ ساله ازدواج کردم ۲ ساله تحت درمانیم من پلی کیستیکم البته خفیف و به دارو خو ...

سلام عزیزم...کلا انجام آی یو آی برای کسایی خوبه که مشکل اسپرم نداشته باشن..ببین میتونی بری مراکز دولتی ... بیمه سلامت هم میشه استفاده کرد...من از دوستان خواهش میکنم اگر کسی اطلاعاتی داره توضیح بده تا بتونیم کمکت کنیم...امیدت به خدا باشه اقدام طبیعی هم ادامه بده از معجزه خدا هم غافل نشو.

اینم جواب آزمایش من نتیجه تلاش چند ساله بعد اون همه خستگی همه بی فایده بود..دیگه حتی نمیتونم گریه کنم شوک شدم...حتما لیاقت ندارم دیگه..

دوشنبه گذشته انتقال داشتم نمیدونم روز 11 میشه یا 12 با جنین 4 روزه..دیگه دلم نمیخواد یکشنبه برم دوباره آزمایش اصلیم یکشنبه س...واااای باورم نمیشه دوباره  نقطه سر خط..حالا دیگه باید کدوم ایتمو چک کنم.. چه حیف

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
اینم جواب آزمایش من نتیجه تلاش چند ساله بعد اون همه خستگی همه بی فایده بود..دیگه حتی نمیتونم گریه کن ...

آتريسا جون بتات كه صفر نيست نزديك مشكوكه ، من جاي شما باشم يكشنبه نميرم داروهام رو قطع نميكنم و كمي ديرتر ميرم مثلا اواخر هفته بعد ، خدا رو چه ديدي شايد بتات بره بالا ، نميخوام بهت اميد الكي بدم عزيزم ولي به هر حال اگر دوباره آزمايش رو تكرار كني خيال خودت راحت ميشه .