2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
من تازه دارم اماده ميشم برم ازمايش، حسش نيست. دلم نميخواد برم 😞

برو عزیزم با خبرای خوشت تاپیکو بترکوننننننن

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

فارا جون بارداريت مبارك باشه، انشالله كه تا اخرش به هوبي پيش بره و ني نيت رو بغل بگيري. 💐

نيلو جون تولدت مبارك باشه عزيزم. 💞

ممنونم بچه ها از دعاهاتون، من همچنان منتظرم. خبري نيست هنوز. 

فارا جون بارداريت مبارك باشه، انشالله كه تا اخرش به هوبي پيش بره و ني نيت رو بغل بگيري. 💐 نيلو جو ...

نازي جون عزيزم ما همچنان منتظر خبر خوش هستيم ، هر موقع جوابش آماده شد حتما بيا خبر بده بهمون . 😘😘🌷🌷🌷

بچه ها خيلي ناراحتم طفلي شوهرم هر يك ساعت بهم زنگ ميزنه ميپرسه جواب نيومد، دل تو دلش نيست. 😞 خدايا ...

دور از جونت نازی جون ... ایشالله صد سال زنده باشی... اه این خارجیا میکشن یه جواب بتا بدن ... حالا اورژانس یه ساعته میدن.... من که نشستم تا بیای ایشالله خبر خوش بدی... الهی آمین...

الهي ليلا جونم، دوست خوبم. ممنونم ازت. 🙏🌷 منم از خدا ميخوام كه تو و تك تك بچه هاي سايت نتيجه خوب بگيريد و به ارزوي دلتون برسيد.

ولي خوب بعضي وقتها ارزوي ما با مصلحت خدا يكي نيست.🙏😞 نميدونم چرا و چجوري ولي نيست ديگه. منم الان خودم رو تو اي شرايط ميبينم. فقط نميفهمم چجوريه كه نمي تونم ولش كنم هر بار حسش تو وجودم قوي تر ميشه. كاش خدا كمكم ميكرد. 😔