2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
سلام به همه دوستان لیلا جون خوشحال شدم مشکلی نداشتی انشالله ایندفعه دیگه مامانی  بچه ها من پنج ...

کیمیا جون  به سلامتی ان شالله می ری و صدای قلب کوچولوش رو می شنوی ...  من مطمئم صدای قلبشم می شنوی

بعد از جواب مثبت بارداری به ما گفتن دو هفته بعدش بیا  برا دیدن ساک بارداری .. 

البته بعضی ها اون تایم قلبو می دیدن بعضی ها هم یکی دو هفته قبل

علامت های بارداریت چی هست عزیزم ؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام به همه دوستان خوبم خداراشكر ليلا جان كه مشكلي نداشتي 

تورك جون ممنونم ازدلگرمي هايي كه ميدي 

وازهمه دوستان خوبم ممنونم همسرم ديشب رفت كلي داروگياهي خريد گفت استفاده ميكنم بعد ميرم ازمايش ميدم تا اسپرم ها خوب باشند بعد همسرم ميگه بايد ميكرو كنيم چون ازمايش ژنتيك روش انجام ميشه اگه كروموزم ها خوب باشند كه انتقال ميدن اگه نه كه هيچ چقدرمردها راحت هستند بخدااون ميگفت من گريه ميكردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلااام به همگی ممنون از پاسخ تون

تماس گرفتم داروخانه گفتن موردی نداره..مرکز ای وی اف بهمن هم همینو گفتن..باید زیر 25 باشه تو یخچال بهتره..تازه گفتش که کار خوبی کردی منم گفتم مرسی😂😂 مخصوصا تو این فصل فقط یخ نزنه دارو..دمای یخچال رو 7 تنظیم  کردم دور کلی پارچه پیچیدم و گذاشتم در یخچال ..کلی هم نگران شدم..عجب روزگاری داریم بخداااا..خدا خودش رحم کنه..علایم هم که ابدااا کلا خیلی خوبم خدارو شکرررر😆😆😆ملالی نیست جز دوری از این دو تا کنجد که امیدوارم وفادار باشن بهم😘😚

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام به همه دوستان لیلا جون خوشحال شدم مشکلی نداشتی انشالله ایندفعه دیگه مامانی  بچه ها من پنج ...

آره عزیزم خوبه اما یه احتمالم واسه این بذار دیرتر برات نشون بده چون بودن دچستانی که دیرتر ضربان قلبو دیدن.......

اما کلا شک نکن که قلبشم تشکیل میشه ۱۲۰ سال در صحت کاملم برات تالاپ تولوپ میکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان من يه گروهي تشكيل دادم و با دوستام كه بچه هامون ٢ سالشونه ميخوايم از تجربياتمون بگيم و كسي سوالي داشته باشه جواب بديم هر كي ميخواد بياد پي وي لطفا درخواست دوستي بده

I'll love you forever,I'll like you for always,As long as I'm living
کیمیا جون  به سلامتی ان شالله می ری و صدای قلب کوچولوش رو می شنوی ...  من مطمئم صدای قلبشم ...

مرسی افسون جون من زیر دلم تیر میکش اونم حالا کمتر شده قبلا هر روز داشتم الان یک روز در میون تقریبا گاهی هم سینه هام تیر میکش و اگ گرسنه بشم حالت تهوع میگیرم اونم خیلی کم

سلام به همگی

انا جون نمیدونم روند درمان منو یادتون هست یا نه؟؟

عزیزم من تیروییدم نرمال بود ولی چون tsh  باید زیر1.5 میشد دکتر طرازی بهم لووتیروکسین داد که البته انتقالم منفی شد

ویزیت بعدی ازشون پرسیدم گفت ادامه بده قرصتو تا انتقال بعدی

تازه یه چکاب دادم که دیدم عددtsh شده 0.1

حالا چکار کنم قرصو قطع کنم؟؟؟تیروییدم بسمت پرکاری رفته

تمام موهام داره میریزه!!!!

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
دکتر عارفی گفته واژینال انجام بده شنیدم واژینال ضرر داره نظرتون چی من میخوام برم اصفهان انجام بدم اگ ...

عزیزم نگران نباش.......

من کلی سونوی واژینال انجام دادم.......

تازه من خونریزیم داشتم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی انا جون نمیدونم روند درمان منو یادتون هست یا نه؟؟ عزیزم من تیروییدم نرمال بود ولی چون ...

عزیزم من بهت توصیه میکنم با دکتر غدد ویزیت بشی.......

مال منم .یادت باشه تو باراری یهو بالا رفت لووتیروکسینم دو برابر شد بعد پایین اومد و یادمه زیر یه دهمم شد اما لووتیروکسینمو قطع نکرد دکتر غدد فکر کنم اول دوباره نصف کرد و برگشت به روال قبلی.......

منظورم اینه قطع کردن نمیخواد فقط با کم و زیاد کردن حل میشه ولی بهتره دکتر غدد برات تجویز کنه.....

سلام به همه دوستان ، كيميا جون عزيزم ان شا الله كه قلب ني ني ١٢٠ سال برات ميتپه بله عزيزم پنجشنبه تاريخ خوبي هست براي سونو ، سونوي واژينال هم نگران نباش من هم سونوي واژينال انجام دادم ، منتظر خبرهاي خوشت هستيم خانمي . 😘🌷🌷