2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
دوستان گلم من نيت كرده بودم بعد از تشكيل قلب ني ني براي ٤٠ نفر از دوستان منتظرم يك دعايي رو بخونم ، ...

سلام، عزیزم اگه میشه اسم منم اضافه کن، خیلی محتاج دعا هستم، تو سیکل ای وی افم در حالی ک دکترم کاملا نا امیدم کرده...

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

انا جون مرسي از جوابت من يه چيزي دیدم آنتی... الیسا چيه؟ برا من 128 هستش ولی نرمال آزمایشگاه که نگاتیو. کوچکتر از ده ومثبت بزرگتر از ده.. پس مال من بزرگتره.. این چيه؟ و يه چيز ديگه روبلا آی جی جی برای من 198 در صورتیکه نگاتیو کوچکتر از ده. و مثبت بزرگتر از ده من تو این دومورد مثبت هستم اینها چی هستن؟ بده 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیش خیالم راحت شد باز هم حرف شماااا دلمو آروم کرد...بهترینهااا نصیب شما و تک تک دوستان مهربونم🌼🌻💓 ...

عزیزم فداتتتتتتتتت.......

بله منم پروژسترونمو از روز بعد شبا زدم یعنی بیشتر از ۲۴ ساعت فاصله افتاد اصلا نگران نباش.....

پس بابت پروژسترون خیالت راحت......

منم اولیو صبح زده بودم بعدیارو از فردا شبش زدم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

الیسا همون anti Hbs

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
خیش خیالم راحت شد باز هم حرف شماااا دلمو آروم کرد...بهترینهااا نصیب شما و تک تک دوستان مهربونم🌼🌻💓 ...

بابت کار خونه و یکسره نخوابیدنتم نگران نباش.....

منم یکسره دراز نمیکشیدم......

منم چند روز اول کار نمیکردم اما پامیشدم دوری میزدم مثل خودت رو مبل لم میدادم فیلم میدیدم......

خلاصه همش لالا نبودم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

انا جون من سقط داشتم با وجود انوکسا بوده. آیا انوکسا مسئله ایمنی رو حل می کنه یا فقط برای انعقاد هستش؟ببخشید امروز خیلی سوال کردم شرمنده 

سلام خانما . من این ماه همراه دوفاستون متفورمین مصرف میکردم .... سوالم اینه آیا متفورمین تاخیر پری ...

عزیزم من تجربه هیچ کدومو ندارم اما به نظرم تاخیر به دوفاستون ربط داره تا متفورمین......

نه خودم که فکر نمیکنم آخه الان ماه چهارمه که دوفاستون میخورم ماههای قبلی آخرین قرص رو میخوردم فرداتا شب پریود میشدم .

این ماه برا کم کاری تیرویید دارو گرفتم و همین متفورمین رو اضافه کرد دکترم .

دوست دارم سریعتر برم توی سیکل برا پانکچر   

دوستان گلم من نيت كرده بودم بعد از تشكيل قلب ني ني براي ٤٠ نفر از دوستان منتظرم يك دعايي رو بخونم ، ...

عزیزم قربون نفستتتتتتتتتت......

آنا جون ببخشید دوباره سوال میکنم خواهرشوهرم دیروز بعد 13یا14روز بعد آی وی اف آزمایش داد بتا19بود حال ...

عزیزم اولا روز ۱۳ بوده.......

ما بتای پایین داشتیم......

بتای پنجاه و......

عزیزم اگه بتا رشد کنه یعنی میتونه باردار باشه.......

پس فعلا فکرتو درگیر نکن......

ایشالله که مامان شده.......

باشه عزیزم میگم بهشون نگران شدم یعنی مورفولوژی بالای ۵۰% هم ممکنه اشتباه باشه توی این آزمایش همه چی ...

عزیزم فکرای بد نکن........

ببین همه ماهایی که مامان شدیم کلی مشکل داشتیم.......

اما میبینی شد......

عزیزم آز همسر من مورفوش بالای پنجاه بود تو آزمایشگاه ناباروری ولی ابن سینا یک شد......

پس بله ممکنه......

وای مامان سبحان جونم مرسي فدات شم دستت درد نکن خیلی خوشحال شدم از نیتت انشالله خدا نگاه دلت کنه وسلا ...

عزیزم اصلا خودتو سرزنش نکن.......

خدا خیلی بزرگه.......

شاید هیچ کس به اندازه من تو تاپیک نبوده اما شکر خدا دخملی خیلیم خوبه و سالم و باهوش......

عزیزم نویز موبایل خودت اینترنت خودت ضاید دستت باشه اما اطرافمون پر نویزه......

پس فکرتو درگیر این چیزا نکن.......

اگه آرومت میکنه مراقبت کن اما الکی به خودت استرس نده.....

انا جون مرسي. ميشه جواب اون سوالم بدی. ببخشید تزخدا. شرمنده 

انا جون مرسي از جوابت من يه چيزي دیدم آنتی... الیسا چيه؟ برا من 128 هستش ولی نرمال آزمایشگاه که نگات ...

عزیزم اتفاقا خوبه آنتی بادیا پوزتیو باشن این نشون نیده بدنت بهشون ایمنه......

مثلا برا هپاتیت igg اگه + باشه یعنی نسبت بهش ایمنه......

برا من نگاتیو بود مجبور شدم واکسن هپاتیت بزنم......

یا مثلا برا روبلات یعنی بدنت به سرخچه ایمنه......

اون آیتمو نمیدونم برات چی بود ولی هر چی بوده نشون میده بدنت نسبت بهش ایمنه......

کلا بدون igg مثبت باشه یعنی ایمنه ولی اگه igm مثبت باشه یعنی خدای نکرده اون مشکلو داری.....