2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
[QUOTE=44462391]لیلا جون آزمایش کاریوتایپ برای آقایون هم لازمه؟ من که همسرم مشکل دی ان ای اسپرم داشت ...

ستایش جون ختیار داری، اجازه منم دست شماست ، دستت درد نکنه اینقدر خوب و عالی توضیح دادی 😘🌹🌹🌹

چشم آنا جون، ولی جالب منم دقیقا یهو زوم کردم رو پوستم حس کردم داره بدجور میشه، حتما در خدمتم، اولین ...

ليلا جون عاليه منم همين كارا ميكنم و با اينكه دارم داروهاي زيادي استفاده ميكنم پوستم خيلي بهتر از قبل شده

فقط اينكه من حتما از آبرسان استفاده ميكنم بعد از شستشو با ژل، دور چشم هم شبا ميزنم ، و اينكه حتما بعد ازينكه با ژل شستم صورتموقبل از خواب با يه تونر خوب و پنبه صورتمو خوب تميز ميكنم وااااي كه چقد آلودگي هوا و چربي و باقيمانده لوازم آرايشي هست، بعدش پوست نفسسسس ميكشه و آبرسان ميزنم همون موقع... هفته اي دو بارم با ژل اسكراب ميشورم و كاملا لايه برداري ميشه، بعدشم حتما آبرسان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کیمیا عزیزم چی شد انشالله مثبتی و با خوشحالی میای و امشب جشن میگیریم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

سلام دوستان خوبم. میخوام از یک تجربه براتون بگم. من بهمن ۹۵ اولین تجربه میکرو ام رو داشتم که نگرفت و بعد از اون بسیار ضربه روحی خوردم. تا جایی که با وجود اینکه دو تا جنین دارم تا این ماه هنوز نرفته بودم سراغش. اما از یک ماه پیش تصمیم گفتم دوباره پیگیری کنم‌. کارهام رو کم کردم. رژیم گرفتم. روزی یک ساعت پیاده روی می‌کنم. و البته پیش روان‌پزشکی که دکتر زنانم بهم معرفی کرده بود رفتم و قرص ضدافسردگی سرترالین هم می‌خورم که تا الان خدا رو شکر اثر مثبتی برام داشته.

این ماه رفتم پیش دکتر زنانم و به امید خدا سه شنبه انتقال جنین‌هام انجام می‌شه.

داروهایی که این بار دکتر بهم داده متفاوته؛ استرادیول روزی ۶ میلی‌گرم. آمپول پروژسترون از دیروز، روزی دو تا. آمپول آنوکساپارین از روز دوشنبه، یک روز قبل از انتقال، روزی یکی.

دیگه اینکه اون دفعه دو هفته استراحت مطلق بودم و آخرش نشد. دکتر گفت بدترین چیز برای نگرفتن جنین استرس هست که با استراحت مطلق این استرس بیشتر می‌شه. برای همین این دفعه تصمیم دارم فقط سه روز استراحت کنم و بعدش بدون انجام کارهای سنگین، به پیاده روی‌ام هم ادامه بدم.

امیدوارم خدا به همه‌مون بچه‌های سالم و صالح و در عافیت بده.

اگر تجربه خوبی دارید خوشحال می‌شم در اختیارم بذارید 🌷⚘

وای خدارو شکر.. نه خوبه گلم مبارکه.. چرا کم باشه عالی 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

فارا عزیزم خیریت باشه انشالله دوتاش برات بگيره سالم وصحبح. عزيزم من انتقال داشتم ولی مشکل داشتم و سقط شد از من گفتن استراحت مطلق نداشته باش ولی لطفا پیاده روی نکن.. تو این گرما.. کارها ی خودت و بکن آروم ولی نرو پیاده روی 

ازمایش من ۱۳۹ هست؟ 

مامان شدنت مبارک باشه عزیزم اصلا هم کم نیست ان شاالله ۹ماه دیگه سالم بغل بگیری نی نی نازتو فدات شم خیلی خیلی خوشحال شدم خداروشکر      

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
ازمایش من ۱۳۹ هست؟  

مبارک باشه مامان کیمیا جون.خیلی هم خوبه...دیگه فقط شاد باش و به اعداد و ارقام خیلی توجه نکن و از لحظه لحظه مادرانگیت لذت ببر عزیزم🌼🌹🌷🎊🎉

مهم اینه که بعد دو سه روز تقریبا دوبرابر بشه..

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سلام دوستاي خوب و مهربون 

ان شاءالله همگي شاد و سلامت باشين در هر مرحله اي ك هستين آمين❤️

افسون جان عزيزم خيلييي ناراحت شدم خيلي اما چ كنم ك هيچ كاري ازم برنمياد از خداوند برات بهترينها رو ميخوام ان شاءالله خودش جواب اين سختيها رو بده ، واقعا لحظات تلخي رو داري سپري ميكني ما هم اين لحظات  رو داشتيم اما چ بايد كرد ،زندگي ادامه داره   خدا خودش ب هممون رحم كنه ، خداوند هر چي ب صلاحمونه رو برامون ميخواد اما  ماها طاقت صبر و سختي رو نداريم 

خداوند هر چي ب خير و صلاحمونه رو نصيب تك تك هممون كنه الهي آمين 

ماري جان ان شاءالله خداوند رحمت كنه و جنت الفردوس نصيب مادرت و تمام رفتگانمان كنه آمين

خدا خودش تا اينجا پشت و پناهت بوده و هست و اين لحظات هم خيلييييي زود تموم ميشه و فرشته ي نازنينت مياد بغلت سالم و صالح اون موقع ست ك يادت مياد چقدر زود گذشت 

مامان سبحان جان خيلي برات خوشحالم خيلي 

خداوند سالم و صالح نينيتو بغلت بزاره ان شاءالله 

كيميا جان ان شاءالله خوش خبر باشي عزيزم 

پرپر جان خوبي خانمي ان شاءالله شما هم ماكان بعديمون باشي 

دوستانم با شاديتون شاد ميشم و با غمتون ناراحت 

نديدمتون اما براي همتون از خدا بهترينها رو ميخوام 

هميشه شاد و سلامت باشين ان شاءالله آمين 💕

ازمایش من ۱۳۹ هست؟  

واااي كيميا جان خيلي خوشحال شدم 

ديروز از ته دلم موقع نماز مغرب دعااا كردم ن براي شما براي همه 

لحظات غروب جمعه وقت دعا هستش 

ديروز ك داشتم صفحات رو ميخوندم براي شما هم خيلي دعا كردم