2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
بچه ها بيشتر شده لك هاي من چكار كنم دست پامو گم كردم

افسون جان اين لك ها كه ميبيني مربوط به انتقالت نيست.

دكتر من زمان انتقال گفت ممكنه لك و خون ببيني كه جاي نگراني نداره البته منظورش همون روزهاي نزديك انتقال بود.

هر چند كه من روز نهم انتقال هم لك ديدم گفت لك طبيعيه واي اگه ادامه پيدا كرد يه پروژسترون اضافه كن، اگه ميتوني باهاش تماس بگير عزيزم و تا جايي كه ميتوني استراحت كن، البته نه مطلق ، ولي بيشتر از قبل

انشالله به زودي لكها برطرف ميشه. نگران نباش عزيزم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ليلا جون خدا حتما مادر نازنينت رو رحمت ميكنه كه همچين دختر مهربوني به اين دنيا اورده، همينطور خدا برادر عزيزت رو رحمت كنه عزيزم،

چيزهايي كه در مورد مادر شوهرت نوشتي خيلي بامزه بود. عروس به اين گُلي بايد قدرش رو بدونن.😍😍😍

سلام مامان سبحان عزيز. لك ها خيلي خيلي كم شده ، شما چطوري عزيزم؟

خدا رو شكر مامي جون ، من هم بد نيستم ، كاملا بي علايم .

خوش به حال شما داريد به روز آزمايش نزديك مي شويد ، براي من كه حالا خيلي مونده .

ليلا جون خدا حتما مادر نازنينت رو رحمت ميكنه كه همچين دختر مهربوني به اين دنيا اورده، همينطور خدا بر ...

قربونت برم مامی جان، خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه،،، 😘❤

مادرشوهره دیگه 😂😂😂 غیر این باشه عجیب ،، 

خداروشکر لک بینی کم شده ، این هفته به امید خدا اینجارو با عددای بتا تپل مپل پر از شادی میکنین 🍼🍼🍼🍼🚼🚼🚼🚼😍😍😍😍

افسون جان اين لك ها كه ميبيني مربوط به انتقالت نيست. دكتر من زمان انتقال گفت ممكنه لك و خون ببيني ك ...

نه مامي جانم چون من سه شنبه انتقال دادم كه بعدش كوچكترين لكي نداشتم و خيلي هم گذشته ازون روز...

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
بچه ها ، به نظر من کل سختیا یه طرف ،این دو هفته بعد از انتقال یه طرف، یعنی خیلیییی سخته ،،،اصلا نمیگ ...

اخ گل گفتي من يه موجود اعصاب خرابي شدم😂

دوستان الان به مامانم گفتم ٣ تا بيبي چك بخره بياره خونه ما ، همسرم خونه نيست ، ديشب بهش گفتم سه شنبه ميخوام بيبي بگذارم گفت هر طور خودت راحتي ، حالا اگر الان مامانم بخره شايد فردا صبح گذاشتم ، البته منم هر چي بشه نگران نميشم ولي جاي آنا جون خالي بياد قابلمه به دست . 😄😄😄😄

دوستان من يادمه وقتي لكه بيني شروع شد شب قبلش و ظهر همون روز ريحون خوردم فكر كنم شايد ريحون باعثش بوده، گفتم كه دوستان مراقب باشن. اگه كسي اطلاعاتي داره لطفا بگيد.❤❤❤

سلام من دیروز انتقال دشتم از دیروز تکرر ادرار دارم و معذرت میخوام شیاف واژینال ک میزارم   ...

تا سه روز تكرر ادرار هست 

بخاطر اون شستشو و شياف ايناس من شنيدم عزيزم

دوستان من يادمه وقتي لكه بيني شروع شد شب قبلش و ظهر همون روز ريحون خوردم فكر كنم شايد ريحون باع ...

منم زياد خوردم

ولي نشنيدم قاعده اور باشه 

جعفري رو شنيدم خوب نيس