2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684679 پست
آنا جون آدرس مطب دکتر جنتی رو پیدا نکردم ..برام میفرستی ؟ممنون

دکتر ناصر امیرجنتی متخصص اورولوژی: تلفن تماس: 22332950 موبایل: 09196096164 آدرس: بزرگراه رسالت، نبش 16 متری دوم مجیدیه جنوبی، پلاک 996، ساختمان سبز شیشه ای، طبقه دوم، واحد4

خدایا شکررررررر
 دکتر ناصر امیرجنتی متخصص اورولوژی: تلفن تماس: 22332950 موبایل: 09196096164 آدرس: بزرگراه رسا ...

رویا جون تقریبا نزدیک پل هوایی ای هست که تو کروکی آدرس مطب خانوم دکتر ط هست!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رژیم مناسب برای اندومتریوز

مشخص شده که مصرف قابل توجهی از فیبر در رژیم غذایی به یک هضم راحت کمک کرده و تاثیر مثبتی در عملکرد روده ها دارد. افزایش مصرف فیبر ها باعث کاهش استروژن در جریان خون و تاثیرش در منسوجات استروژنی میشود .توصیه میشود میزان فیبر رو 20 % تا 30 % در وعده ها افزایش دهید 

• میوه ها و سبریجات 
  • غلات
  • آرد های غنی شده ( نان غنی شده منظور هستش حالا نان جو..گندم و ...)

امگا 3

افزایش مصرف امگا 3  ترشح و تولید پروستاگلاندین PGE1 را موجب شده  که باعث کاهش التهاب شکمی ایجاد شده در اثر اندومتریوز میشود.

پروستاگاتندین ؟ ماده هورمون مانند که از اسیدهای چرب نتیجه میشود.

توصیه میشود به مصرف انواع ماهی مخصوصا 

• ماهی تن 
  • روغن زیتون 
  • انواع روغن های گیاهی 
  • گردو

شیر و مشتقات آن

لبنیات میتوانند باعث ترشح پروستاگلاندین PGE2  و PGF2A بشوند که مسیول برخی از التهابهای اندومتریوز هستند. بنابراین توصیه میشود به کاهش قابل توجه مصرف لبنیات 

گوشت

همچنین مصرف گوشت هم میتواند باعث تولید PGF2A شود ...بنابراین توصیه میشود به کاهش مصرف گوشت.

یکسری از مواد غذایی که باید مصرف آن را کم کرد عبارتند از 

کافیین - الکل - شکلات - کره و مارگارین - نوشیدنیهایی که شیرین هستند منظور آبمیوه هایی صنعتی هم هستند - نمک و شکر... 

مواد غذایی که باید از مصرفش اجتناب کرد عبارتند از 

تمام مشتقات سویا به دلیل اینکه حاوی فیبواستروژن هستند.

سلام به همه دوستان ، صبح همگي به خير . عزيزان شما كه استراديول دانماركي مصرف ميكنيد از كدوم داروخان ...

عزيزم من از شهرك غرب چهار راه مسجد گرفتم الان اسم داروخانه يادم نيست بسته اي ٣٣هزار تومان حساب كرد شما كه ايراني ميخوردي عزيزم ؟

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
بهاره جون می شه بگی مشکل دوستتون چی بود در ناباروری؟

عزیزم الان ازش پرسیدم می گه خودش مشکل تخمک گذاری داشته شوهرشم یکم ضعیف بوده

بعد 5 سال هم باردار شده من فک کردم دوسال

دکتر به خودش قرص فمارا داده روز 3 تا 7 پریود سه تا قرص بخوره

به شوهرشم قرص پروفرتیل داده

خدایااااا شکرت
عزيزم من از شهرك غرب چهار راه مسجد گرفتم الان اسم داروخانه يادم نيست بسته اي ٣٣هزار تومان حساب كرد ش ...

ممنون عزيزم ، من تا سونوي اول كه توي سيكل بودم ٢ تا ايراني ميخوردم و يك خارجي ، ولي وقتي رفتم سونو ديدم ضخامت بالا نرفت خارجي خوردم از قبل دو بسته داشتم حالا تا آخر هفته هم دارم ، الان دوباره ميخوام بگيرم همسرم به ١٤٩٠ زنگ زده چند تا داروخانه رو بهش گفتن ولي تماس گرفته نداشتن ، قبلا هم از داروخانه الهام بهشتي در شهرك غرب گرفته بودم ، حالا اونجا گفته مثل اينكه فردا مياره ، ميخواستم ببينم شما از كجا گرفتيد .

يكي ديگه اينكه چه قدر مناسب باهاتون قيمت رو حساب كرده من هميشه هر بسته رو ٤٢٠٠٠ تومان خريدم ، شايد من اشتباه ميكنم دانماركي ها مگه همون نيست كه بسته رو ميچرخوني ؟

ممنون عزيزم ، من تا سونوي اول كه توي سيكل بودم ٢ تا ايراني ميخوردم و يك خارجي ، ولي وقتي رفتم سونو د ...

بله عزيزم همون چرخوني هست رنگشم ابيه و اينكه من تو ارديبهشت ازشون خريدم شايد گرون شده نميدونم راستي اسمشو ميپرسم اگه عجله نداري برات ميزارم كنار مطب دكتر مقدم هست 

بله عزيزم همون چرخوني هست رنگشم ابيه و اينكه من تو ارديبهشت ازشون خريدم شايد گرون شده نميدونم راستي ...

باشه عزيزم ، ممنون ميشم اسمش رو بهم بگي ، پس درسته براي من هم مثل شما هست ، من پارسال كه توي سيكل بودم و سقط كردم بسته اي ٤٢٠٠٠ تومان خريدم ، زياد خريده بودم چون نميدونستم كه سقط ميشه .

باشه عزيزم ، ممنون ميشم اسمش رو بهم بگي ، پس درسته براي من هم مثل شما هست ، من پارسال كه توي سيكل بو ...

چشم عزيزم ميپرسم تا فردا بهت خبر ميدم عزيزم مواظب خودت و فندقات باش منكه از ديشب خواب ندارم ديشب ٧دفعه رفتم دستشويي سينه هام هم كه اينقدر ميسوزن و سنگين شدن تو جابجايي خواب اذيت ميشم اميدوارم كه خير باشه نگرانم

رژیم مناسب برای اندومتریوز مشخص شده که مصرف قابل توجهی از فیبر در رژیم غذایی به یک هضم راحت کمک کر ...

ممنون عزیزم!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com