2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
دوقلوها سلام  شما که پیش دکتر جنتی پرونده دارین می شه یه وقت برای همسرم بگیرین؟ چون شنیدم وقت ...

عزیزم تا جایی که من میدونم اصلا سخت نیست وقت گرفتن فکر کنم زنگ بزنی یکی دو روزه بهت وقت میدن!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دماسنج ندارم  اصلا فکر نمی کردم ممکنه مشکلی پیش بیاد ...  باید امروز یه حرکتی بزنم

یه دماسنج بگیر همیشه بذار جایی که داروهاتو گذاشتی اینطوری خیالت راحته تحت کنترله!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنای عزیزم آدرس دکتر جنتی .رزاقی وطرازی رو میدی بهم مامان سبحان عزیز ایشالا کنجدات محکم بهت بچس ...

رویا جون هر سه رو صفحه ۵ گذاشتم. حتی کروکی مطب ط ر ا ز ی هم هست که مطب ا م ی ر ج ن ت ی هم نزدیکشه!!!!!!

صفحه ۵ رو چک کن اگه نتیجه نگرفتی برات از اونجا کوپی میکنم!!!!!!!

افسون جون من پروستروژنو كه گذاشتم تو كابينت چون هم دكتر هم داروخانه گفتن بهيچ وجه تو يخچال نزاريد و ...

وای من همه رو کابینت می زارم 

خراب نشده باشه ...

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلاااااااام به همگی

ممنون شیما و بهاره عزیزم .

باشه.توکل به خدا جلو میرم.ببینم چی میشه.ان شاا...که خیر پیش بیاد .

راستی بهر جون اسم گروه تلگرامتون چیه؟منم تو یه گروه عضو هستم.

پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.

دوستان سلام.... 

با اجازه آنا جون در مورد نگهداری داروها یه نکته بگم....

دارو رو هرگز نباید در یخچال نگهداری کرد مگر اینکه روی دارو ذکر شده باشه .... دمای خونه هر چقدر هم که خنک باشه به اندازه دمای یخچال نیست ... دمای یخچال دور و بر 2 تا 4 درجه است ... در حالیکه دارو ها باید در دمای بالاتر از این باشن ... وقتی میگن دمای اتاق و دمای محیط دمایی که ما به راحتی داریم توش زندگی میکنیم ...هر چفدر هم کولر روشن باشه و خنک باشه یخ که نمیزنیم... ژاکت که نمیپوشیم ... منظور دمایی که توش راخت داریم زندگی میکنیم نه سرد نه گرم ... منم داروها رو در یه کابینتی نگه میدارم که سمتی از آشپزخونه است که با پنجره و گاز فاصله داره .... همینطور که آنا جون گفتن منم دماشو چند بار کنترل کردم که مشکلی نبود ..حتما به طرز نگهداری دارو دقت کنین ... چون دما مهمه ... اون روش آنا جون هم خیلی خوبه مخصوصا زمستون ... البته من خونه خودم زمستون هم تا 20 درجه بیشتر گرم نیست ...یا مثلا داروی پورگان رو من باید تو یخچال میذاشتم ... ولی طبقه پایین ....

afsoon جون مال منم تو کابینته ... پروژسترونم از پارسال برام مونده اونو گذاشتم تو کمد اتاق خوابم که خنک تره ... ایشالله که مشکلی نیست   

یه دماسنج بگیر همیشه بذار جایی که داروهاتو گذاشتی اینطوری خیالت راحته تحت کنترله!!!!!!

منم دقیقا یه دماسنج دارم از وقتی رفتم تو سیکل هر جا دارو میذارم اول دماشو اندازه میگیرم... از ترسم دماسنج اول گرفتم بعد داروهارو   

دوستان سلام....  با اجازه آنا جون در مورد نگهداری داروها یه نکته بگم.... دارو رو هرگز نباید د ...

مرسی لیلا جون 

ازین ب بعد رعایت می کنم 

ایشالا ک خراب نباشن دارو ها   

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
دوستان سلام....  با اجازه آنا جون در مورد نگهداری داروها یه نکته بگم.... دارو رو هرگز نباید د ...

فدات عزیزم اجازه منم دست شماست خانوم خانوما......

اتفاقا منم فقط داروهای یخچالیو که قید کرده زیر ۶ یا ۸ درجه باشه تو یخچال میذارم و اونم درب یخچال که نسبت به بقیه جاهاش گرمتره.....

ولی بقیه داروهامو چون دمای خونه مون معمولا بالای ۲۵ هست تو همون یخچال یونولیتی میذارم.....

اتفاقا لیلا جون خوبه که دمای خونه رو زیر ۲۰ نگه داشتی اما من چون در کل سرمایی بودم معمولا تو تابستون کمتر کولر روشنه و زمستونام که سوفاژا به راهه برا همین معمولا زیر ۲۵ نیست برا همین مجبور شدم به فکر یخچال یونولیتی بیفتم.....

البته پروژسترونا زیر ۳۰ هم باشن کافیه ولی دیگه من بر اساس سلکسانا دمای یخچال یونولیتیمو تنظیم میکردم. پس به قول لیلا جون جاهای مختلف خونه رو یه کنترل دما انجام بدین ببینین کجا خنکتره و دماشم تقریبا ثابته و یهویی بالا نمیره اگه زیر ۲۵ بود همونجا بذارین داروهاتونو نه که به فکر یخچال یونولیتی باشین!!!!!

منم دقیقا یه دماسنج دارم از وقتی رفتم تو سیکل هر جا دارو میذارم اول دماشو اندازه میگیرم... از ترسم د ...

خخخخخخخخخ......

من سه چهار تا دماسنج گرفتم هنوزم دمای همه جای خونه رو کنترل میکنم دیگه واسم عادت شده!!!!!!

آنا جون امروز حتما مطالب دقیق میذارم براتون ... 

بوسسسسسسسسسسسس