2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست

سلام به همه دوستان .... 

امروز حرفی ندارم بزنم ... چون همه ما به نوعی از بعضی از دکترا صدمه خوردیم....

فقط آرزوم و تقاضام از خدا اینه همه ما هر چه زودتر به خواسته قلبیمون برسیم....

آمین

راستی آزیتا جون اگر اون کپسول اوبوست اذیتت میکنه نخور... و عوضش کن... چون همسر من هم به یه نوع از مکمل ها حساسیت داشت ... معده درد شدید میگرفت ...همش حالش بد بود.... ممکنه شما هم همونطور باشه... 

سلام به همه دوستان : 

فعلا يه كم خوشحال باشيد همه جو عوض بشه ، من خدا رو شكر شنبه بايد انتقال بدم ، امروز دكتر رمضانعلي كه واقعا فرشته هست سونوم كرد و گفت ضخامتم ٧.٥ هست و چون ٣ خطي هست خيلي هم خوبه و گفت شنبه انتقال بدم ، خيلي خيلي از دعاهاتون ممنونم دوستاي خوبم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان :  فعلا يه كم خوشحال باشيد همه جو عوض بشه ، من خدا رو شكر شنبه بايد انتقال ...

عزیزززززززم،،،،،الهییییی شکر،،،اگر بدونی چقدر شاد شدم ،،،خدا خیرت بده اومدی گفتی ،،،،ضخامتت خوبه خداروشکر ،،، ایشالله مامانی 

سلام به همه دوستان :  فعلا يه كم خوشحال باشيد همه جو عوض بشه ، من خدا رو شكر شنبه بايد انتقال ...

هورااااااااا مامان سبحان گلی🌹🌺🌻خیلی خوشحال شدم واستون..انشالا که دست پر با تو دلی های ناز که قراره یه عمر چراغ خونتون بشن برمیگردید...فقط و فقط فکر کنید که ایندفعه آخرین باره و شادیتون مدام💜😍😚

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

آزیتا جون

به نکته خیلی خوبی اشاره کردی،من هم که برای بار سوم اسفندماه انتقال داده بودم ،روز 15 که رفتم آزمایش بتام 3.3 بود که دو دفعه قبل زیر 1 یا 1 بود،الان به این موضوع شک کردم که شاید برای من هم لانه گزینی کرده بوده

شما بعد ازاون موضوع دارین اسپرمهای همسرت رو بیشتر بررسی می کنید؟

دوستان عزیزم راستی کسی تا الان تست بارداری با خمیردندان امتحان کرده? من تو اینترنت خوندم تازه انجام دادم مثبت شد نوشته از تست بارداری ادرار هم بهتر جواب میده   

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷

آزیتا جان خیلی برات غصه خوردم برای تمام تلاشهات و خستگیهات, اما الان خوشحالم برات چون مشکل رو پیدا کردی و یه قدم به مامان شدن نزدیکتر شدی ان شائ الله که خیره.

یه پیشنهاد برات دارم اما حتما با دکتر مشورت کن. به نظر من تا درمان شوهرت میاد تکمیل بشه شما تخمکهات رو فریز کن.

میشه راجع به مشکل شوهرت توضیح بدی البته اگه دوست داری و اینکه درمانش چیه و چقدر طول میکشه؟ چون منم مشکل شما رو دارم و اگه یادت باشه گفتم اگه اینسری جواب نگرفتم میرم دنبال آز DNA اسپرم و درمان همسر. باورت میشه منم خودم به دکترم گفتم این آزمایشها رو بنویس وگرنه اون فقط یه آز اسپرموگرام معمولی همش مینوشت. حتی کاریوتایپ و آز ایمنی رو هم خودم به دکترم اصرار کردم بنویسه وگرنه اونا عین خیالشون نیست.

دوستان تو این راه خودمون خیلی باید مراقب باشیم و اطلاعاتمون رو ببریم بالا و به امید دکتر نشینیم. به خدا تو این مدت از بس که راجع به همه چی سرچ کردم و مطالعه کردم یه پا دکتر شدم.

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

هوراااااااا مامان سبحان جون خيلي خيلي خوشحال شدم. ديدي من دلم روشن بود عزيزم❤️❤️❤️

سلام 

من یه کیست سه سانتی دارم از کجا بدونم آندومتریوز هستم ؟

در هنگام پریودی درد دارم و همچنین لخته های خیلی زیاد

آزمایش خاصی داره یا نه؟

ممنون

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157

🎉🎉🎊🎉🎊🎉🎉🎉🎉

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

🌸🌹🌼🌻🌸🌹🌼

🌻🌸🌹🌼🌻🌺🌷🌺🌷

خب اینا همه واسه مامانای جدیدمون که دو هفته دیگه میان اینجا و خوش خبرن..

مامان سبحان جون مامی جون و زندگی عزیز انشالا که این دفعه مامان قلمبه اید هر سه..آمین امین آمین😍😍😍😍😍😍😍😍

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام  من یه کیست سه سانتی دارم از کجا بدونم آندومتریوز هستم ؟ در هنگام پریودی درد دارم و همچن ...

سلام مهسا جان...وقتی سونو شدی حتما تو ریپورت اشاره شده که هموراژیک یا اندومتریوز هست...اما خب با علامتهایی که میگی احتمالا اندو باشه..و اگه مثلا قرص ال دی مصرف کردی و سایزش تغییر نکرده چندان احتمال قوی اندو هست...اما واسه اطمینان خاطر به کلینیک اندومتربوز  ابن سینا مراجعه کن اونجا دقیق بررسی میشی و اگه لازم باشه سونو دقیقتر بشی ارجاع میدن...ازمایش ca125 ca19-9 رو هم لازم باشه مینویسن واستون...

مامان سبحان عزیز خیلییییییی خوشحال شدم برات. واقعا خداروشکر
امیدوارم این بار که انتقال میدی،  نی نی ها بمونن برات.
خداکنه این چندروز پر از خبرای خوب باشه تو این تاپیک

خدایا شکررررررر
آزیتا جون به نکته خیلی خوبی اشاره کردی،من هم که برای بار سوم اسفندماه انتقال داده بودم ،روز 15 که ر ...

بله عزیزم من همین ماه انتقال داشتم.  
و هفته گذشته همسرم رفت دکتر و آزمایشهای تکمیلی رو داد
حتما چک کنید بخصوص آزمایش DNA اسپرم

خدایا شکررررررر

سلام، وای چه خوب خداروشکر ،بهت تبریک میگم ان شاءالله دو هفته دیگه بی بی مثبتو ببینیم😊

اللهم صلی علی محمد وآل محمد