2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048344 بازدید | 684650 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون دوستان از ابراز همدردی درسته منم ناراحت نیستم که متوجه مشکل شدیم. ولی تاسف می خورم برای این 5س ...

آزیتا جان درک میکنم عزیزم اما من هم دلم نمیخواد حس خوب بچه ها به پزشک شون عوض بشه اما هر وقت پیش هر پزشکی رفتم اینجا درباره نقاط ضعف و قوت ایشون هم گفتم تا دوستان مراقب باشن و بدونن که مثلا فلان دکتر خیلی تاکید رو مثلا آزمایش انعقادی و ...نداره در نتیجه در کنار درمانشون مراقب باشن که یه جوری مجاب کنن که اینها رو هم اضافه کنه یا اینکه خودشون جدا پیگیری کنن...مثلا من دو تا جراحی قبلی با دکتر آ ص ف بود که خیلی راضی بودم و باز هم به عقب برگردم ایشون رو انتخاب میکنم اما متاسفانه چسبندگی ها و لوله برطرف نشد و دوباره یه جراحی اضافه شد..البته حتما دلیل موجهی بوده اینو گفتم تا دوستان عزیزم اگه لازم شد تاکید کنن و بدونن و دقیق بپرسن که دکترشون چه راه حلی رو در نظر دارن نه اینکه مثه من اون اولا فک کنم که هر چی دکتر بگه همونه و کلی زمان رو از دست  بدم.

عزیزم انشالااا که به زودی میای و از خاطرات دوران خوب بارداریت میگی..آمین 

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام زندگي جون يعني چي نشون نداد؟ مگه چندبار بيبي چك مثبت نشده بود؟

سلام عزیزم نه دوشنبه گذاشته بودم تو مدت خیلی طولانی کمرنگ شد خیلی امروز گذاشتم منفی بود اومدم بیرون خونه نیستم که ببینم صورتی شد یا نه ان شاالله شنبه آز میدم معلوم میشه دعا کنین برام دوستای گلم خیلی علایم بارداری دارم اگه نباشم بدجور روحیم خراب میشه امیدم به خدا هرچی مصلحتش باشه همون میشه ولی دلم روشن خیلی       

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
ممنون دوستان از ابراز همدردی درسته منم ناراحت نیستم که متوجه مشکل شدیم. ولی تاسف می خورم برای این 5س ...

لیلا جون کاملا درکت میکنم......

مام دو سال تموم دنبال نخود سیاه بودیم و هی لتروزول و کلومفین بود که به خوردم میدادن و هی دو تا دو تا تخمک هر ماه هدر میرفت یه دکتر درست و حسابی نبود بگه تو که مشکل تخمکگذاری نداری اینا برا چیته......

یه دکتر نبود بگه بابا آز اسپرم رو باید مرکز ناباروری بدی......

اما بازم شکر بالاخره مشکلات پشت سر هم رو شدن!!!!!

ایشالله برا شما و بقیه دوستامونم مشکلات خودشونو نشون نیدن و میرین تو مسیر انتظار شیرین نه ماهه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون اون آزمایشهای ایمنی و انعقادی هم من از تاپیک شما متوجه شدم و با اصرار خودم آزمایش دادم وگرنه ...

عزیزم فدات......

همسر من عمل نکردن چون طبق نظر دکتر شرایطش قابل قبول بود......

حتی یادمه دکتر زنان بهمون پیشنهاد اسپرم اهدایی داد ولی آقای دکتر بهمون کلی امید داد و گفت شرایطش انقدرام بد نیست و با کمی تقویت و جدی گرفتن بحث خنک نگهداشتن و کمپرس یخ جواب میده. احتمالا برا شما بهبود رو با عمل تشخیص داده بهش اعتماد کنین ایشالله جواب میگیرین. آقای دکتر الکی پیشنهاد عمل نمیدن.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من گروه خونيم منفي هست ديروز كه انتقال داشتم نبايد تزريقي برام انجام ميدادن؟

عزیزم روگام رو فکر کنم اگه بارداری بدون لک و خونریزی داشته باشی هفته ۲۸ به بعد میزنی....

گروه خونی همسرت چی اون + هست؟

سلام عزیزان بی بی گذاشتم نشون نداد ان شاالله شنبه آز میدم بهتون خبر میدم هرچی خدا بخواد

عزیزم ایشالله مشکل از بی بی بوده ولی عزیزم اگه خدای نکرده + نشد به نظرم شمام آزهای ایمنی و انعقادیو پیگیر باش کاش این چند روز آز میدادی که اگه احیانا بالا و پایین شدن بتا بود میفهمیدی!!!!!!

چون بالا پایین شدن بتا خودش میتونه نشونه ای از یه سری مشکلات باشه که میتونی با میانبر ازشون مطلع بشی!!!!!

لیلا جون کاملا درکت میکنم...... مام دو سال تموم دنبال نخود سیاه بودیم و هی لتروزول و کلومفین بود که ...

• منظورم آزیتا جون بود!!!!!!
عزیزم ایشالله مشکل از بی بی بوده ولی عزیزم اگه خدای نکرده + نشد به نظرم شمام آزهای ایمنی و انعقادیو ...

مرسی عزیزم چشم اگه شد حتما انجام میدم والا شوهرم راضی نمیشه آز بدم واسه شنبم به زور راضیش کردم

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
آزیتا جان درک میکنم عزیزم اما من هم دلم نمیخواد حس خوب بچه ها به پزشک شون عوض بشه اما هر وقت پیش هر ...

آتریسا جونم موضوع این نیست عزیزم. راستش اینجا ندیدم کسی مریض دکتر من باشه وگرنه حتما تو خصوصی بهش میگفتم
این که نمی خوام اسم ببرم برای اینه که نمی خوام آبروی کسی رو ببرم. چون کارمای منفی این کارم به شکل دیگه به خودم برمیگرده. من به این قضیه اعتقاد دارم
ولی ازحالا به بعد تاجایی که بتونم به همه کسایی که دنبال باردار شدن هستن تاکید می کنم که همزمان با خودشون همسرشون هم چک کنن. دلم نمی خواد این اتفاقاتی که برای من افتاد رو دیگران هم تجربه کنن

خدایا شکررررررر
 عزیزم ایشالله مشکل از بی بی بوده ولی عزیزم اگه خدای نکرده + نشد به نظرم شمام آزهای ا ...

من با این حرف آنا جون خیلی خیلی موافقم
تو شرایط خاصی که ماها هستیم باید همه چیو راجع به خودمون چک کنیم
من ماه پیش انتقال داشتم و دکتر برای 14 روز بعد برام آزمایش نوشت
ولی خودم از روز 7 بی بی چک گذاشتم و صورتی شد. روز 10 آزمایش دادم بتام شد 29
روز 12 تکرار کردم بتا شده بود 6.5
و روز 14 که همون روزی بود که دکتر برام آزمایش نوشته بود بتام شده بود 1

اگر قرار بود صبر کنم تا روز 14. بتای 1 رو که می دیدم  هیچوقت نمی فهمیدم جنینم لانه گزینی کرده ولی نتونسته بمونه.
از شرایطی که برام اتفاق افتاد با توجه به راهنمایی لیلا جون متوجه شدم مشکل از اسپرم بوده. و همسرم رو فرستادم دکتر و باقی قضایا
نکته مهم ماجرا اینه که به این تاپیک و دوستان خوبم بیشتر از دکترا و تشخیصشون اعتماد دارم  

خدایا شکررررررر