2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048388 بازدید | 684651 پست

خدای من چقدر ناراحت شدم آزیتا جون و درک میکنم چقدر ناراحت و دلشکسته شدی سر این موضوع...چند بار متنت رو خوندم و غصه خوردم..آخه ساده ترین راه واسه تشخیص علت بررسی آقایون هست چون با یه آز همه چی مشخص میشه و بعد میرن دنباله بررسی های تکمیلی...فقط نمیدونم دکترتون چطور دلش اومده و از یه آز دریغ کرده..ما هم زخمی این طبابت های عجیب و غریب هستیم 

افسوس که پزشکان ما هر چه مطرح تر میشن به همون اندازه بی دقت تر و دلسنگ تر میشن و نمیگن حتی یه آمپول اضافی میتونه چقدر عوارض داشته باشه تازه این دور باطل وعذاب و سختی هاش هم یه طرف

اما خب بازهم خدارو شکر این خودش مقدمه ای ست برای زسیدن به هدفت پس شاد باش که علت رو پیدا کردی  ...فقط تا میتونی با همسرت همراه باش و مصمم تر تو این مسیر قدم بردار...روزهای خوبی رو برات آرزو دارم عزیزم😚

آزیتا جون شما با کدوم دکتر ویزیت میشدی؟؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

دوستان لطفا اسم شربت مليني كه بعد از انتقال ميشه براي رفع يبوست استفاده كرد رو به من بديد. البته من يبوست ندارم ولي ميترسم حتي يه ذره هم فشار بيارم، ميخوام شربت بخورم.

داكسي ژل ميتونم بخورم؟ ضرر نداره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان بعد از چند سال تلاش برای بارداری، مصرف اینهمه دارو و عوارضی که برام داشت، بعد از اینهمه ...

عزیزم کلا انگار اکثر دکترای ما اینجوری ان ،باید چندین سال از بهترین سالهای زندگی آدم صرف آزمون خطاهاشون بشه که ب خودشون زحمت بدن یه تست کامل و جامع بنویسن،خو همون اول همه چیو چک کنید،منم بعد از پنج سال درمان ناباروری تازه امسال شوهرم تست دی اف آی اسپرم داد

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام دوستان بعد از چند سال تلاش برای بارداری، مصرف اینهمه دارو و عوارضی که برام داشت، بعد از اینهمه ...

آزیتا جون کاش دکترا به چشم هوو به این آزمایشها نگاه نمیکردن میدونستن که یه ابزارن برا کمک به پیدا کردن علتها......

اما متاسفانه انگار براشون حکم هوو رو داره......

یادمه یکی از دوستامونم بعد کلی انتقال منفی بالاخره خودش کاریوتایپ داده بود و فهمیده بود مشکل داره.......

کاش منت صرفه جویی تو هزینه آزارو به سرمون نمیذاشتن......

بازم جای شکرش باقیه بالاخره فهمیدی مشکل چیه ایشالله به زودی حل میشه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزیزم، پستت خیلی مفید بود، من قراره ivf کنم، روال ivf هم مثل میکرو هست؟؟؟ تفاوتشون چیه؟

عزیزم فکر کنم شمام میکرو میکنین چون الان اکثرا میکرو میکنن ولی چون اسم آی وی اف شناخته شده تره از اسمش استفاده میکنن......

مثل همن تنها فرقشون تو مرحله لقاحه......

تو آی وی اف اسپرم و تخمک خودشونلقاح پیدا میکنن ولی تو میکرو اسپرم داخل تخمک توسط جنین شناس تزریق میشه!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان لطفا اسم شربت مليني كه بعد از انتقال ميشه براي رفع يبوست استفاده كرد رو به من بديد. البت ...

عزیزم منیزیم، ام او ام، همین داکسی ژل و.....

ولی به نظرم با روغن زیتون رکتال ماساژ بدی سریع و مطمئن تر جواب بگیری!!!!!

آزیتا جون ،،، خیلی خیلی ناراحت شدم ،،، از اینکه انقدر بی تفاوت با شما برخورد شده چون دقیقا همین برای منو همسرم هم پیش اومده ،،،دکتر نتونست یه عفونت ساده رو از روی آزمایش تشخیص بده ،،، همسر من همیشه دل درد داشته ،، زیر دلش درد میکرد نمیتونست کمربندشو یکم محکم ببند ،،، اونوقت دکتر گفت مهم نیست دکتر مرکز ناباروری ،،، منم همین تایپیک باعث شد دنبال کارامونو بگیریم،،،الان نمیگم ناراحت نباش گریه نکن ،،،چون نمیشه ،،، فقط میگم الهی آمین همه چیز به خوبی براتون پیش بره ،،،بازم خوبه الکی نرفتی تو سیکل جدید ،،،، عزیزم درکت میکنیم و در کنارت هستیم😘😘😘😘

زندگی جون چی شدازمایش دادی؟ عزیزم خوش خبر باشی ومنتظر شنیدن يک معجزه دیگ هستیم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

ممنون دوستان از ابراز همدردی
درسته منم ناراحت نیستم که متوجه مشکل شدیم. ولی تاسف می خورم برای این 5سال.
 من امروز جواب آزمایشمو گرفتم ذخیره تخمکم 1.08 شده
دو سه سال پیش 2.2 بود.
اینهمه تخمک که به خاطر سعی و خطای دکترها به هدر رفت. و خیلی چیزای دیگه که از دست رفت. جاش اندومتریوز اومد برام
من وقتی دیدم باردار نشدم از کارم هم اومدم بیرون که مثلا وقت بیشتری برای خودم و تقویت خودم بذارم. یعنی حتی کارم هم از دست دادم. نمی بخشمشون واقعا
آتریسا جون با اینکه از دست دکترهایی که پیششون میرفتم عصبانیم ولی ترجیح میدم اسم نبرم اینجا رو خیلی ها می خونن.
تجربه خودمو گفتم که بقیه دوستان دچار مشکل من نشن. همزمان همسرشون هم تحت پیگیری پزشکی باشه. این عمر ماست که داره میگذره
بازم ممنون از آناجون ، لیلا جون و بقیه دوستان به خاطر راهنماییهاشون

خدایا شکررررررر
آزیتا جون کاش دکترا به چشم هوو به این آزمایشها نگاه نمیکردن میدونستن که یه ابزارن برا کمک به پیدا کر ...

آنا جون اون آزمایشهای ایمنی و انعقادی هم من از تاپیک شما متوجه شدم و با اصرار خودم آزمایش دادم
وگرنه همه میگفتن نیازی نیست و باید چندبار انتقال منفی داشته باشی
بازم ممنون از لطفت عزیزم
به خاطر معرفی دکتر ج ن ت ی هم ممنون. هم از شما هم یکی دیگه از دوستان که خاطرم نیست کدوم مهربون بوده
آناجون همسر شما هم پیش همین دکتر عمل کردن؟

خدایا شکررررررر
دوستان لطفا اسم شربت مليني كه بعد از انتقال ميشه براي رفع يبوست استفاده كرد رو به من بديد. البت ...

مامی جون منم نگران این قضیه بودم. دکتر برای من شربت لاکتولوز نوشت که گفت گیاهیه و مشکلی نداره خوردنش. البته من چندروز قبل انتقال خوردم یه بار دیدم ببخشید معده م به پیچش افتاد دیگه نخوردم.
عوضش شروع کردم روی 5-6 تا انجیر خوردم. و روزی یه بار هم سالاد کاهو البته کم با روغن زیتون و آبلیمو
خیلی خوب بهم جواب داد و کمترین مشکلی از این نظر نداشتم بعد از انتقال

خدایا شکررررررر