2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
زندگی جون مباااااارکه . خیلی خوشحال شدم برات . این چندروز خیلی به فکرت بودم خدارو شکر واقعا فقط چرا ...

مرسی عزیز دلم خیلی دوست دارم برم ولی شوهرم میگه فعلا نه اگه فردا بی بی پر رنگ شد حتما میرم ولی اگه نشد شوهرم میگه شنبه حتما آز بده بیچاره میترسه مثل همیشه منفی باشه حالتامو میبینه ولی میگه ویروسی شدی اصلا نمیخواد خودشو امیدوار کنه  

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلیها رو دیدم بعد از میکروی ناموفق طبیعی باردار شدن. ولی همشون مشکل اصلیشون تنبلی تخمدان بوده. ک ...

عزیزم همه چیز معجزه خدا اگه خدا بخواد هرچیزی اتفاق میوفته من خودم قبل از ماه رمضون رفتم پیش یه دکتر همینجوری چکاپ گفت تخمدونات غیرفعالا تنها راه بچه دار شدنت میکرو هستش این دکتر بهترین دکتر شهر ما همه به من میگفتن پیشش برو جواب آخر بهت میگه که به من اینجوری گفت

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
عزیزم به مرور منظور نه یه سال دو سال حتی چند سال،،،اولا ذخیرت خوبه ، دوما ذخیره به این زودیا تموم نم ...

مرسی عزیزم که جوابمو میدی      

امیدوارم خدا بهت دوقلو بده که دیگه یهو راحت بشی یه پسر ویه دختر.......       

خدایا...شکرت😍
دوستان ميشه بگيد جنين بلاستوسيت يعني چي؟

مامی جان ایشالله که بزودی خبر مامان شدنتو  میدی اینم مراحل رشد 

روز ۰= تخمک بالغ ،،،روز ۱= تخمک لقاح یافته ،،، روز دوم = امبریو دو سلولی و چهار سلولی،،، روز ۳= امبریو ۸ سلولی،،روز ۴= مورولا ،،روز ۵= بلاستوسیست ،،،روز ۶= بلاستوسیست نهایی ، و ۳۷ هفته دیگه تا رشد 😍😍

دوستان قبل بیوپسی چجوری باید شوشو رو تقویت کنم تا اسپرم های خوبی داشته باشه؟🤔🤔🤔 راستی شوشو وا ...

راستش من تجربه ای در مورد زالو ندارم ،، ولی دوستن بیان راهماییت میکنن،،،میگم زالو رو ول کن😨😨😨

سلام دوستان

يادش بخير يه مدت شب و روز اينجا بودم چقدر حرف داشتم چقدر سوال

اما بعد از ميكروي ناموفقم در اسفند به لطف و معجزه خدا فروردين طبيعي باردار شدم اونم با يك روز تاخير بتاي ٣٨٠٠ 😁اميدوار باشيد

الان يك هفته س رفتم چهار ماه

ني نيم هم خيلي بچه خوبيه تا حالا مامانشو اذيت نكرده

اين لحظه هاي شيرين قسمت تك تك منتظرا

راستش من تجربه ای در مورد زالو ندارم ،، ولی دوستن بیان راهماییت میکنن،،،میگم زالو رو ول کن😨😨😨

منم از تاپیکای دیگه خونده بودم گفتم از شما و دوستان بپرسم شاید کسی تجربه ای از خودش یا کسی داشته باشه ولی هرچی خدا بخواد به امید خودش قدم برمیداریم خدا هیچکسو ناامید برنگردونه انشاءاله

فقط کسایی که شرایط مارو دارن میتونن درک کنن چقدر سخته راه وهدف ما  

ولی به امید موفقیت همگی.....

خدایا...شکرت😍
سلام دوستان يادش بخير يه مدت شب و روز اينجا بودم چقدر حرف داشتم چقدر سوال اما بعد از ميكروي ناموفق ...

سلااااام حنا گلی .... چه خوب که اومدی از خودت خبر داری .... عزیزمممم 4 ماه گذشت   

ایشالله به سلامتی بیاد بغلت

منم از تاپیکای دیگه خونده بودم گفتم از شما و دوستان بپرسم شاید کسی تجربه ای از خودش یا کسی داشته باش ...

من راستش تغذیه و مکمل و ورزش مناسب و این چیزا رو در کنار درمان قبول دارمو انجام میدم ولی اصلا دنبال این کارا نمیرم.... تو یه تاپیک خوندم یه نفر بادکش رحم کرده بود بعد اصلا نباید انحام میداده و خلاصه کلی دردسر براش شده بود... واسه همین دنبال این چیزا  عحیب غریب نمیرم   

حالا پیشنهاد میکنم نری دنبال زالو .... همون تغذیه و ورزش و پیاده روی ... رعایت یه سری نکات به نظرم کافیه 

بچه ها منه عاشق اين همه راه كوبيدم اومدم بيمارستان الغدير سرم بزنم  ميشد٤٠ تومن ديدم دفترچم&n ...

ای بابا ... افسون جون خداییش ماها عاشقیم ... حالا تو که خوبی حواست نبوده من که چایی دم کردم داشتم قوری رو میذاشتم تو یخچال   ... اونو حواست نبوده منو بگو