2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684679 پست
افسون جون مگه استرادیول رو باید جداجدا خورد؟ واااای من هر 3تاش رو شب مینداختم بالا    

آزیتا جون... همون که آنا جون میگن ... منم دو تا صب میخوردم دو تا شب ... اصل دوزشه .... 

در ضمن نوش جونت   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انتظار جان من جواب هیچکدوم از سوالات رو نمیدونم ...ولی هر کی بدونه میاد جواب میده ... در ضمن همین تایپیک صفحات اولش آنا جون یه سری اطلاعات گذاشتن وقت کردی برو حتما بخون ممکنه جواب سوالت باشه

افسون جون ما پارسال 5 نفر بودیم که همزمان باهم انتقال دادیم که باهم دوست شدیم روز انتقال، ولی متاسف ...

چي بگم والا

دكترا وسيله ن دكتر اصلي خداست

منم همونطور كه گفتم ٤ تا از دوستام همزمان با هم انتقال دادن همه هم ارديبهش خرداد زايمان كردن

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

دوستانی که اووبوست مصرف کردید هیچ عوارضی نداشتید؟
من چند روزه که شروع کردم به شدت خوابالو و کسل شدم. همیشه صبحها 7 و نیم بیدار میشدم ولی از وقتی این قرصها رو شروع کردم 9 به بعد
می خوام ببینم مال این قرصهاست؟ چون از وقتی شروع کردم اینطوری شدم
البته شاید زیاد کسی دقت نکنه . من خیلی رو ساعت خوابم حساسم و به خاطر کارم برام مهمه روزها سرحال و پرانرژی باشم

سوال بعدیم هم اینه این قرص فقط برای اونایی که تنبلی تخمدان دارن خوبه؟ اینو یه جایی خوندم برام سوال شد. چون من تنبلی ندارم فکر کردم برای کیفیت خوبه که خریدم

خدایا شکررررررر
سلام دوستان گل،خواستم بپرسم هزینه داروهای میکرو چقدر میشه؟واینکه به نظرتون مراکز جهاد دانشگاهی وابست ...

عزیزم هزینه دارو متغیره بستگی به نیاز بدنت داره......

با بیمه از حدود ۷۰۰-۸۰۰ داشتیم تا ۲ و حتی بیشتر حالا اگه به داروب بیشتری نیاز داشتی هزینت میره بالا کمتر باشه پایین میاد!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان گل،خواستم بپرسم هزینه داروهای میکرو چقدر میشه؟واینکه به نظرتون مراکز جهاد دانشگاهی وابست ...

ضمنا به جمعمون خوش اومدی ایشالله به زودی زود مامان بشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام،از اون دوستمون ک قرار بود امروز بی بی بزنه خبر دارین؟

آره زندگی جون بیا عز خودت خبر بده قرار نشد تو شادیت مارو فراموش بکنیا......

شوخی میکنم تو شاد باش برا ما کافیه ولی فرصت کردی بیا بهمون خبر مامان شدنتم بده!!!!!!

دوستانی که اووبوست مصرف کردید هیچ عوارضی نداشتید؟ من چند روزه که شروع کردم به شدت خوابالو و کسل شدم. ...

آزیتا جان ... این لینکو پیدا کردم برات میذارم بخون .... حتما برای افرادی که pcos هستند نیست .... اونا هم میتونن استفاده کنن... میتونه براش مفید باشه

http://www.daroopost.com/shop/category-list/supplements/کپسول-اووبوست-بهبود-کیفیت-تخمک.html

سلام دوستان ببخشيد ميشه قبل از انتقال نزديكي داشت يا اشكال داره؟

عزیزم دکتر من تو صیه داشت انجام بشه ولی خوب ظاهرا بعضی دکترا گفتن انجام نشه.....

برا ما که جواب داد!!!!

من روز اول سيكل هستم رفتم سونو كه اگه اوضاع خوب باشه انتقال بدم جنينامو، دكتر بهم روزي ٣ تا استراديول داد و تقويتي هارو ادامه داد، كيستم با گياهخواري خيلي كوچيك شده ولي خب هستش، دكتر گفت اگه اين بار مثبت نشد دوبار اي وي اف ميكنيم كه بتونيم حدود ٩ تا ١٠ تا جنين واست فريز كنيم و بهد معرفيت ميكنيم واسه برداشتن اين نقاط آندو... به نظرم تصميم خوبيه، خودمم تو فكر همين بودم

خلاصه تا چهارشنبه بعدي كه برم سونو فعلا داروهامو ميخورم 

سلام به همه دوستان و آنا جون آنا جان من دیشب در مورد کبودی تو فروم اینور سوال کردم...حتما باید به پ ...

سلام ليلاي عزيز ، ممنون خانمي كه به فكر من هستي ، عزيزم من هم بيشتر از سيكل قبلي دلم ميسوزه كه ضخامتم به ٧.٩ رسيد و سيكلم كنسل شد من هم توي يك مقاله خوندم وقتي كه ضخامت به ٧ ميرسه ترجيحا نبايد سيكل كنسل بشه ، حالا ديگه توكل به خدا تا پنجشنبه شايد يك معجزه اي بشه ضخامت منم بره بالا .