2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684678 پست

مامان سبحان جان، حالت رو خوب درك ميكنم. منم دقيقا مثل شما چندين بار پشت سر هم انتقالم به دلايل مختلف عقب افتاده. انشالله كه خيره. جنينهامون جاشون امنه، بايد يه وقتي كه همه چيز عاليه انتقال بديم. صبر خيلي سخته تو اين شرايط. به سختي ميگذره ولي بايد اميدوار موند. اما من خيلي خوب ميدونم كه چقد روحيه ادم داغون ميشه. 

اميدوارم تا اخر هفته لاينينگت خوب بشه و بتوني انتقال بدي. اگرم نشد بدون كه وقتش نرسيده. 

منم دوشنبه اگر اوكي باشه استروژن شروع ميكنم ولي احتمالش هست كه مجبور بشم بازم صبر كنم. اميد به خدا.

مامان سبحان جان، حالت رو خوب درك ميكنم. منم دقيقا مثل شما چندين بار پشت سر هم انتقالم به دلايل مختلف ...

نازي جون عزيزم ممنونم از همدرديت ، توكل به خدا ، ان شا الله كه براي شما هم همه چيز خوب پيش بره . همسرم هم همين رو ميگه كه هر وقت خدا بخواد همه چيز خود به خود مرتب ميشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون، مامان مهربون. من هميشه ميام سر ميزنم ولي گاهي چيزي نمينويسم به خصوص وقتي روحيه ام خوب نيست. خيلي خوبه شما هستي، هواي همه رو داري جواب همه رو با حوصله ميدي. 😙❤️

انا جون، مامان مهربون. من هميشه ميام سر ميزنم ولي گاهي چيزي نمينويسم به خصوص وقتي روحيه ام خوب نيست. ...

فدات عزیزم......

کمترین کاریه که از دستم بر میاد.....

کاش بیشتر از اینا ازم بر میومد!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم آنا جون از دلگرميتون ، ان شا الله كه همينطور باشه ، از لطف خدا كه هيچ وقت نااميد نميشم ولي ال ...

عزیزم بهتره به دکترت بگی واست یه ام آر آی بنویسه شاید مشکل آدنومیوز داری که تو ام آر آی مشخص میشه

ادنومیوز یعنی رشد بافت عضلانی در رحم که مانع ضخامت مناسب اندومتر میشه

سلام به همه دوستان : من امروز رفتم رويان ، ضخامت آندومترم باز هم نازك بود ، بهم گفتن ٤ روز ديگه است ...

مامان سبحان عزیز امیدوارم تو این 4 روز ضخامت آندو به حد لازم برسه و انتقال انجام بشه. اگرم نشد واقعا حتما حکمتی توشه . شما اقدامهات رو داشته باش خدارو چه دیدی شاید همین ماه طبیعی باردار شدی   

خدایا شکررررررر

شيما جان من نشنيده بودم چه خوب كه گفتي! هميشه با خودم فكر ميكردم چه چيزايي ممكنه باعث بشه كه ضخامت رحم با اين همه دارو خوب نشه، ميتونه  يك دليلش هم اين باشه. به نظرم بايد دكترا دنبال دليل و راه حل باشند نه كه هي يك كاري رو تكرار كنند. مصرف وايگرا واژينال روزانه چهار قرص ٢٥ ميلي گرم همراه با استراديول خوندم كه براي خيليها موثر بوده! 

ولي واقعا مگه ماها بايد به دكتر بگيم چيكار كنه؟! خودشون چرا پيشنهاد نميدند كه بررسي بيشتر انجام بشه و روش ها مختلف!؟ 

شيما جان من نشنيده بودم چه خوب كه گفتي! هميشه با خودم فكر ميكردم چه چيزايي ممكنه باعث بشه كه ضخامت ر ...

نازی جون چی بگم که منم دلم از این تکرار و دورای باطل خونه اما متاسفانه کارمون گیر همین دکتراست که موش آزمایشگاهیمون میکنن!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شيما جان من نشنيده بودم چه خوب كه گفتي! هميشه با خودم فكر ميكردم چه چيزايي ممكنه باعث بشه كه ضخامت ر ...

سلام به همه دوستان :

نازي جون دقيقا من هم به اين موضوع  ديروز خيلي فكر كردم كه براي چي آخه وقتي من سري قبل هم سيكلم كنسل شد اين سري دقيقا دارم همون داروها رو ميخورم ، واقعا موش آزمايشگاهي شديم ما . 

همين مصرف وايگرا يا همون سيلدنافيل واژينال رو هم من در موردش اينجا شنيدم ولي خوب نميدونم چرا اين سري حداقل اين رو به داروهاي من اضافه نكردن . واقعا بيشتر از كنسل شدن سيكل اعصابم از اين موضوع خورده .

سلام به همگی امیدوارم حال تک تک دوستان خوب باشه من  دیروز رفتم آز دادم ولی متاسفانه بازم منفی شد نمیدونم چرا ولی هر کاری که باید میشد کردم هر چی که فکر کنید ولی بازم نشد ........مصلحت وحکمت چیه خدا داند  ولی ای کاش خدا زحمت لین همه تلاش وکوششم رو اینسری میداد چون جای اما واگر نزاشتم همه کارو کردم ......

افسون جون من میرم اون بالا که عکس خودم هست میزنم یه صفحه باز میشه سمت راست صفحه اون پایین گزینه تباد ...

مرسی لیلا جونم

منم می رم تبادل ، همون قسمت مشکلات روحی ناباروری و اینا ، ولی تاپیکای ب درد بخوری اصلا پیدا نمی کنم

مثلا اسم این تاپیک خودمون رو یه بارم ندیدم تو پیشنهاداتش

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام به همه دوستان : من امروز رفتم رويان ، ضخامت آندومترم باز هم نازك بود ، بهم گفتن ٤ روز ديگه است ...

خیلی ناراحت شدم ... ان شالله که درست بشه عزیزم این مدت

مامان سبحان جون از صبح به فكرت بودم عزيزم ميفهمم چقدر سخته خودم تو حالت طبيعي بدون مصرف استراديول رو ...

ماری جون من دکترم اصلا درمورد اندازه ضخامت چیزی نمی گه 

شما از کجا میدونی

سلام به همه دوستان : نازي جون دقيقا من هم به اين موضوع  ديروز خيلي فكر كردم كه براي چي آخه وقت ...

مامان سبحان جان بجز مصرف استرادیول ، تحقیق نکردید مواد غذایی طبیعی خاصی نمی تونه مفید باشه برا اندومتر؟

مامان سبحان جان بجز مصرف استرادیول ، تحقیق نکردید مواد غذایی طبیعی خاصی نمی تونه مفید باشه برا اندوم ...

افسون جون ، لوبيا سبز رو بعضي ها ميگن مفيده ولي خوب همينجا يكي از دوستان بود كه براش نتيجه عكس داده بود . حالا ديگه توكل به خدا منم اين چند روز رو صبر ميكنم ان شا الله كه معجزه بشه برام و بتونم انتقال بدم وگرنه كه ديگه حتما حكمتي درش هست  .