2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
دوستان من يه سوال داشتم باروش ميكرو ميشه تعيين جنسيت كرد البته نه به روش پي جي دي كه اونو شنيدم به ج ...

خودمون رو سرگرم كنيم رو قبول دارم ، من تا هفته پيش كه هنوز مدرسه ها تمام نشده بود اصلا خيلي فكرم مشغول نبود ولي از وقتي تعطيل شديم الكي همش فكر و خيال مياد سراغم ولي خوب بايد يه طوري باز خودم رو مشغول پياده روي و ورزش و فيلم ديدن و كتاب خوندن كنم تا اين روزهاي سخت هم بگذره و به قول آنا جون وارد روزهاي انتظار شيرين ٩ ماه بارداري بشم .

1396/03/08 | 13:59

0

تورک_آنا عضویت: 1392/06/10 تعداد پست: 8478

دوستان من يه سوال داشتم باروش ميكرو ميشه تعيين جنسيت كرد البته نه به روش پي جي دي كه اونو شنيدم به ج ...

ویرایش

مامان پری جون اطلاعاتم دقیق نیست اما اونجوری که من میدونم تو آی یو آی هم صد درصد نیست بتونن اسپرم y رو سلکت کردن......

تا جایی که میدونم یه غربالگری میشه اما صددرصد نیست فکر کنم اگه اشتباه یادم نمونده باشه از روی سبکی و یا حجم یا یه همچین چیزب یه غربالگری انجام میشه اما اینطوری نیست که اسپرمایی که انتخاب شدن حتما از نوع y باشن....

فکر نکنم تو آی یو آی بخوان دقیق x و y رو از هم جدا کنن.....

چون هزینه جدا کردن دقیق به این نوع  خیلی بالاس....

تا جایی که میدونم قراره روشی رو به کار برن که بتونه اسپرم یا تخمک رو غربال کنه اما فکر کنم هنوز انجام نشده....

اگه اینطوری بود که تو میکرو وقتی میبینن زوج مشکل کرومزومی یا ژنتیکی دارن قبل لقاح و تشکیل جنین تخمک و اسپرم سالم رو جدا میکنن و لقاح میدن و اینجوری اسپرم یا تخمک سالم هدر نمیره......

پس عزیزم فعلا با اطلاعات من فقط جنین غربال میشه و فعلا تخمک و اسپرم غربال نمیشه......

بازم دوستان شاید اطلاعاتی داشته باشن!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزيزم ولي پس چرا تو iuiاكثرا پسر ميشه يامن اشتباه ميكنم؟

مامان پری جون شاید شانس رو بالا ببره اما تا جایی که من میدونم صد درصد نیست!!!!!!

نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون دست خودم نیست  الان بهم پس فردا نوبت دادن   اول آز بدم بعد برم فردا که دوازدهم هست از ممکنه اشتباه بزنه آخه شوهرم خیلی نق می زنه  تازه تو این گرما بریم شیراز فقط برا اینکه دکتر برامون از بنویسه اونم منفی بشه به نظرم اصلا نرم و فکرش هم نباشم بهتره .آز خون کی نشون میده؟

آنا جون دست خودم نیست  الان بهم پس فردا نوبت دادن   اول آز بدم بعد برم فردا که دوازدهم هست ...

عزیزم برا آز خون لازمه نیست این همه برین بدین دکتر بنویسه.....

حتی آز خون آزادشم انقدر بالا نیست که بخوایی این همه مسافتو بری و ویزیت دکتر بدی و بدی واست بنویسه.....

من جای تو باشم چند روزم صبر میکنم روز ۱۴-۱۵ میرم آزمایشگاه بدون نسخه میگم برام آز بتا (تیتر بتا) انجام بدن.....

یا نهایت برو بده یه دکتر عمومی نزدیک خونه تون برات آز تیتر بتا بنویسه و بری دو سه روز دیگه انجام بدی....

ليلاجون شما كجايي؟مگه درمان رايگان نيست؟

بهار جون لیلا جون ایران نیستن.....

اره عزيزم ميدونم برا همين گفتم خارج از ايران اكثر كشورا درمان و دارو كلا رايگانه

بهار جون لیلا جون درمانش رایگانه ولی یه سری بررسیهای تکمیلی جزء روتینشون نیست و اگه بخواد انجام بده مجبوره بره خصوصی......

واسه همین در مورد به سری هزینه ها و بالا بودنشون حرف زد....

بهار جون لیلا جون درمانش رایگانه ولی یه سری بررسیهای تکمیلی جزء روتینشون نیست و اگه بخواد انجام بده ...

واقعا سخته درمان ivfخيلي استرس زاس هم پروسه درمانيش هم هزينه هاش

لیلا جون آره عزیزم این هزینه هام یه ور قضیه هست..... اما واقعا میبینی همچین این هزینه ها جور میشن خ ...

آنا جون مرسی که هستی و به تک تک ماها توجه داری   ... خودت یه الگویی ... با چه صبر و تحملی به این لبخند رسیدی ایشالله گل دخترت همیشه به روت لبخند بزنه و شاهده موفقیت و خوشبختیش باشی... درست میگی منم قبول دارم خدا پولشو میرسونه بازم شکر که به هر حال اون پول جور میشه و این مهمه ... منم همیشه سعی میکنم کلا همه چیز رو مثبت ببینم حتی این شرایط رو ... 

ليلا جون عزيزم واقعا اين حرفت كه بايد خودمون رو سرگرم كنيم رو قبول دارم ، من تا هفته پيش كه هنوز مدر ...

آره به امید خدا .... من هر وقت یکم میاد دلم بگیره سریع به خودم میگم شکر که دارم برای بهترین حس دنیا تلاش میکنم .... یه چیرایی تو بیمارستان که با مامانم بودم دیدم که خدا برای هیچکس نیاره اصلا نمیگم .... بازم شکر تلاش ما برای تحقق آرزومونه ... حتما خودتو سرگرم کن عزیزم ... 

ليلاجون شما كجايي؟مگه درمان رايگان نيست؟

بهار جون من ایتالیا هستم ... همون که آنا جون توضیح دادن ...نه رایگان نیست به هر حال باید پول تیکت رو بدی اگر بری بیمارستان دولتی ... ببین مثلا بعضی داروها رو بیمه میده ولی بعضیارو نه....تو داروهام فقط پورگان رو رایگان دادن ...بقیه همه آزاد خریدم... قیمتاشم بالا بودن ... مثلا پروژسترون که باید تزریق میکردم 7 تا دونه بود تو هر بسته ... بسته ای 60 یورو ... اینو بیمه نمیده ... یا مثلا آزمایش amh پولی... بقیه رو میشه با بیمه انجام بدی .... فقط بدیش اینه من تا سه بار میتونم پانکچر تو دولتی انجام بدم که هزینه رو بیمه تقبل میکنه بعد 3 بار باید برم پولی .... ایشالله به اونجا نمیرسه ....