2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
خانما من امروز انتقال دادم، كلاً ٥ تا جنين داشتم كه گفتن همشون خوبن ، ٣ تا فريز كردم ٢ تا واسم گذاشت ...

پرپرجون بسلامتی ان شاءلله که تاچندروزدیگه خبرمامان شدنتو بهمون میدیو خوشحالی این روزامونوتکمیل میکنی 

تزریقتم ازهمین امروزشروع کن عزیزم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
نه دختر فروردين عزيز چيز خاصي نخوردم ، حالا ديگه امروز از دكتر پرسيدم خيالم راحت شد .

خداروشکر که خیالت راحت شد عزیزم،همین فکروخیالاآدمو داغون میکنه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر که خیالت راحت شد عزیزم،همین فکروخیالاآدمو داغون میکنه

واقعا همينطوره من كه هميشه همه رو به آرامش دعوت ميكردم نميدونم چرا اين بار كه ميخوام انتقال بدم استرس بدي دارم ، البته بيشتر از وقتي كه سيكل قبليم كنسل شد استرس اين رو گرفتم كه نكنه اين بار هم ضخامت آندومترم خوب بالا نره .

حالا امروز رفتم رويان باز هم سيكل بلند رو برام در نظر گرفتن اولش خيلي اعصابم خورد شد كه چرا باز سيكل بلند ولي از يك طرف ديگه هم ميگم لااقل اين يك ماه رو كه خدا رو شكر ماه رمضان هم هست و رابطمون با خدا نزديك تره يه كمي روي روحيم كار ميكنم كه استرسم كم بشه .

سلام انا جون خسته نباشی انا جون من امروز روز 8 انتقالم هستم هیچ علامتی ندارم فقط گاها تخمدانچب و کمی داست تیر می کشه و گاها درد پری خیلی کم بیشتر تخمدان چپم تیر می کشه بهنی می خوام پریود بشم من روز پریودم جمعه هستش بعنی5 روز دیگه خیلی نا امیدم انا جون این انتقال 4رومه این دیگه اخرین بار   

سلام من همون سارا60 هستم من پارسال دوتا انتقال منفی داشتم و علت نازایی من رو هم بستن  لوله ها می دونن من یه دختر 10 ساله هم دارم این بار هم 28 اردیبهشت انتقال دادم ودیروز و امروز بی بی چک منفی شده. ولی برعکس قبلیا درد زیر دل و کمر درد دارم وخیلی بی حالم و امروزم نتونستم روزه بگیرم

انا تورک نظر شما چیه؟

من به دکترم  گفتم قبل انتقال بعدی آزمایشات انعقادی و ایمنی رو برام انجام بدن تا ببینم مشکل اینا رو نداشته باشم چون من بعد انتقال به شدت مثل آنفلو آنزا تب می کنم و بدنم داغ میشه و سرد میشه میگم بدنم با جنین ها مثل میکروب عمل می کنه شاید اثر همین باشه که نمی گیره که دکتر اصلا محل نذاشت و گفتن باز باید از اول ivf رو شروع کنی که جنین ها آزمایش بشن که به احتمال زیاد جنین ها ناقص هستند!!!!!

ما هیچ کدوم مشکل ژنتیکی تو خانواده هامون نداریمو با شوهرم هم اقوام نزدیک نیستم.

سلام به دوستان عزیزم

پرپر جان و پونه عزیز امیدوارم خوش خبر باشید..

پونه جان مگه الان کاری از دست شما ساخته س..عزیزم مطمئنا تمام تلاشت رو انجام دادی...فقط خواهش میکنم به استرست غلبه کن..عزیرم هرکدوم ار ما این علائم رو بارها با خودمون مرور کردیم و چیزی عایدمون نشد جز ناراحتی..این علائم واسه هر شخصی متفاوته پس به هیچ وجه به دنبال علامت خاصی نباش گلم...اصلا اینطوری فکر کن که اینها نشونه خوبیه و داره اتفاقات خوبی میفته..آمین

شما نتیجه زحمتت رو خواهی گرفت

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

خب از خودم بگم که امروز با دکتر پ ا د م ه ر ویزیت شدم دوباره با جواب سونو..گفتن که بلههههههه ندول و جسبندگی های اندومتریوز وجود داره و حتی روده رو هم درگیر کرده و چون عمل سنگینی بوده دکتر آ ص ف ج ا ه به همین خاطر ریسک نکردن و اون موقع اینها رو نادیده گرفتن...چون فعلا علامت خاص و یا درد اذیت کننده ای ندارم باز هم کاری نداشته باشیم و عمل سنگین رو فعلا به تاخیر بندازیم مگر در موقع لزوم مثلا خدای نکرده بعد ای وی اف منفی سوم...قرار بر این شد هفته آینده لاپاراسکوپی بشم و لوله ها برداشته بشه بسلامتی نیست حالا دو سه تا بچه دارم😛

اما بازهم مشخص نیست که دلیل منفی های قبلی لوله باشه اما فعلا باید دست به عصا پیش رفت..خودم هم تاکید میکنم که هپارین و سرم و...رو داشته باشم که دیگه بدونم ایراد از اینها نبوده...خدا خودش رحم کنه چه حس بدیه...اینکه یه تیکه از بدنت رو ازت جدا کنن اونم یه ارگانی که راه ارتباطی و مسیری برای تحقق آرزوی مادر شدن رویای خاله بازی هامون😊☺😊☺دعا کنید به خیر بگذره و حداقل این عمل باعث بشه یکی از موانع برداشته بشه

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
خانما من امروز انتقال دادم، كلاً ٥ تا جنين داشتم كه گفتن همشون خوبن ، ٣ تا فريز كردم ٢ تا واسم گذاشت ...

پرپر جون به سلامتی عزیزم.....

عزیزم خوب شیافتو که هر ۸ ساعت باید بذاری.....

آمپول سلکسانتم امروز موقع انتقال زدن از فردا هر تایمی دوست داری بزن و از روز بعدش همون تایمی که خودت انتخاب کردی و راحتی بزن....

فقط سعی کن شیاف و سلکسانت با هم همزمان نباشه و لااقل دو ساعت فاصله بدی.

ایشالله به زودی خبر بتای تپلتو بدی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون خسته نباشی انا جون من امروز روز 8 انتقالم هستم هیچ علامتی ندارم فقط گاها تخمدانچب و کمی ...

پونه جون به سلامتی عزیزم.....

ایشالله این آخرین انتقالته که پشتبندش قراره جشن مادرشدنتو بگیریم......

منتظر بتای تپلت هستیم.....

به علایمم اصلا فکر نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
صبح پروژسترون زدم إشكالي نداره امشب بزنم؟

نه عزیزم دیگه امشب نزن.....

برا منم روز انتقال صبح گروژسترون و سلکسان رو زدن و گفتن از فردا مجدد بزن.....

گفتن از فردا دوست داری صبح بزن یا شب یا هر وقتی راحتی ولی دیگه بعدش مرتب سر موقع بزن.....

منم از روز بعد صبح سلکسان زدم و شبا هم پروژسترون.....

پس امشب دیگه پروژسترونو نزن!!!!!

اگه هم زدی نگران نباش ایرادی نداره!!!!!!