انای عزیزم باور کنید من دائم سونو میشدم..من بعد لاپارا ای وی اف اول رو انجام دادم بعد منفی شدن میومکتومی شدم..خب حتما بررسی کردن اون موقع...دوباره ای وی اف منفی..یعنی یه جورایی تحت کنترل بودم..
هر دو جراحی با دکتر آصف جاه بود..حتی سه ماه بعد عمل با خودشون ویزیت شوم و گفتن همه چی اوکیه.. اسفند ماه با دکتر البرزی هم ویزیت شدم گفتن رحمت پاکه فقط لوله رو بردار...
دیگه پاک گیج شدم امروز با یه سونوی دردناک دکتر پادمهر گفتن چسبندگی و بقایای اندو برگشته..باور کن اصلا متوجه نشدم چی میگن..فردا سونو نوشتن با دکتر سعادت باید انجام بدم و هفته دیگه تصمیم بگیرن واسه عمل..نمیدونم یعنی دوباره با دکتر اصف جاه عمل کنم آخه احساس میکنم اون موقع شاید کامل برطرف نشده که...نمیدونم همه ارزوهام بر باد رفت..زندگیم نابود شد..حتی نتونستم بعد اینهمه درس خوندن برم سر کار همش امروز و فردا واسه خاطره هیچ
انا جون من چکار کنم خواهش میکنم..آخه اگه دوباره جراحی بشم و دوباره ای وی اف اگه منفی بشه دوباره فاصله می افته دوباره اینا برمیگردن و هزار اما و اگر دیگر...
حتی فکرم میره با اینکه جنین گرید aفریز دارن و میگن خیلی خوبه اما نکنه اونا خوب نباشن چون بالاخره کیفیت بخاطره اندو پایین اومده اونو چه جوری چک کنم خداااااا جون...