2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جونم از توام هزاران بار ممنونم اینجا برامون فعال نگه میداری و باعث شدی من با این خانم دکتر مهربون اشنا بشم

عزیزم فدات بشم......

من کاری نکردم......

خدا گل پسرتو صحیح و سالم بذار بغلت.....

ایشالله دانشگاه رفتنشو ببینین.....

دوماد شدنش.....

بابا شدنش......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همه مامانا و منتظرا

من مدتها خواننده خاموش شده بودم و با شادياتون شاد شدم و با غصه هاتون غصه دار اميدوارم روزي برسه كه هيچ زني منتظر مادر شدن نباشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

انا جون و بقيه دوستان هر كي ميدونه اين سوال منو جواب بده راستش يكي از دوستانم به تازگي انتقال داشته هفته پيش هم بي بي هم ازمايشش تو دهم انتقالش مثبت ميشه 

امروز بشدت خونريزي ميكنه و لخته هم دفع ميكنه ولي هيچ دردي نه تو كمر نه زير دل نداره و شديد گريه ميكنه و نا اميد شده من خيلي بهش گفتم كه احتمال زياد هماتوم داري و فقط بايد استراحت كني تا فردا اما بازم اگه نظره خاصي داريد كه باعث راهنماييش ميشه ممنون ميشم البته پيام خودشم ميزارم براتون 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

هفته قبل دوشنبه روز 10 انتقال بتا 61.

روز 12 تکرار کردم. 177.

از 12 ام لکه بینی خیلی کم داشتم.

امروز 18 انتقال یوهو خونریزی شدید کردم با لخته و همینطور جاری هستش

داروهام شیاف 2 تا. سلکسان. استرادیول 8 میل 

اينم پيام خودش👆👆👆

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
سلام منم ۷ ساله منتظرم دوبار حاملگی پوچ داشتم اینقدر دارو خوردم دکتر رفتم خسته شدم یه سه سالی دیگه کلا بیخال شدم الان دوباره یماه رفتم دکتر کلی دارو داده به خودموو شوهرم عکس رنگیم هفته پیش گرفتم چقدررر سخته انتظار

مرضیه جون عزیزم به جمعمون خوش اومدی.....

ایشالله به زودی جشن مادر شدنتو بگیریم.....

عزیزم به نظرم فقط به عکس رنگی و آزهای هورمونی معمولی اکتفا نکنین.....

اینکه بارداری پوچ داشتی احتمالا علتی پشتش هست......

اولا آیا همسرت تو مرکز ناباروری آز اسپرم داده؟

خودت بررسیهای ایمنی و انعقادیو انجام دادی؟

ایشالله مشکل هر چبه خودشو نشون بده.....

بلاتکلیفی واقعا خیلی سخته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان درباره انتقال هيچي بهم نگفتن هنوز، دكترم مرحله به مرحله پيش ميره و واسم توضيحات مرحله بعدو ميدن فقط، الانم فقط واسه پانكچر اينارو بهم گفتن كه پنجشنبه اين كارارو كن و بيا، قبلاً دكترم گفت اگه همه چيز اوكي بود پنجشنبه پانكچر و يكشنبه انتقال انجام ميشه، ديگه توكل به خدا ببينيم چي ميشه

آهان عزیزم.....

یه جوری گفتی فکر کردم گفتی هر دو روز ناشتا باید باشی فکر کردم منظورت روز پانکچر و انتقاله......

من اشتباه برداشت کردم.....

آره عجله نکن گام به گام میری جلو.....

ایشالله به زودی خبر یه بتای تپلو بدی.....

آنا جان یه سوال دکتر به شما برای اندومتریوز چه قرصی داد ؟ میدونم قبلا اسمشو گفتی ولی یادم نیست ببخشید

عزیزم ویزان بود......

Vissan

هر بلسترش که ۲۸ تایی هست با قیمت اینجا ۱۷۴هزار تومن بود....

آنا جان همچنان با خوردن اچ دی واستروژن کونژوگه باز م لک دارم چکار کنم

عزیزم نگران نباش.....

مال منم کامل قطع نمیشد.....

اگه موردی داشته باشه دکتر سیکلتو کنسل میکنه.....

دوستان کمککسی هست امپول زولادکس زده باشه؟ چرا اینقدر سوزنش درشته. آنا جون چیزی میدونی؟ برای من بعد از عملم اینو دادن

آرزو جون واسه من قبل عمل دو تا تجویز شده بود که به توصیه دکتر زنانم تهیه نکردم چون بلافاصله بعدش پانکچر و انتقال داشتم، ولی یادمه میگفتن تزریقش یکم دردناکه.....

عزیزم نگران نباش نهایت یه باره دردش تو ماه.....

عوضش کلی جلوی برگشتشو میگیره....

دوستان کمککسی هست امپول زولادکس زده باشه؟ چرا اینقدر سوزنش درشته. آنا جون چیزی میدونی؟ برای من بعد از عملم اینو دادن

فقط حواست باشه سر سوزنه ماله تزریق باشه نه کشیدن دارو.....

من کلا ندیدم چه شکلیه اما حواست باشه اگه اشتباه نکنم تزریق زیر جلدی بود.....

پس باید مختص تزریق زی جلدی باشه ولی یادمه دوستان میگفتن سرسوزنش یکم کلفته.....