2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

سلام دوستاي مهربونم ممنونم از همه دعاهاي خوبتون و تبريكاتون 😍😍

اومدم بگم دير به دير ميام ولي پستاتونو سعي مي كنم همه رو بخونم و همون جوري افلاين برا همه دعا مي كنم 😍 مهمون اومده پيشمون يه مدتي قراره بمونه منم نميدونم چرا همش خوابم مياد و زود خسته ميشم ولي خوب چون مهمون داريم يه ذره پخت و پز و تميز كردن خونه زياد شده و ساعت خوابم زياد دست خودم نيست ...

یه چیزی ک خیلی برام عجیبه اینه ک دکتر گفت مشکل انعقادیت کمه همین مولتی دایلی کافیه!!!

اتفاقا یه بار هفته قبل خودمو زدم ب خنگی و یه دور باهاش مرور کردم ک پس خانم دکتر فقط استرادیول رو دارم و  لووتیروکسین هن از قبل داشتم داروی خاص دیگه ای ندارم پس بجز تقویتی ها? که گفت اره همیناست و حرفی از آ س ا نزد!

لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان و آنا عزیز  

دوستانی که تو بارداری انکسا تزریق میکردین تا چه ماهی رو شکم میزدین شکم من خیلی چربی داره بنظرتون اگر بزنم به کیسه اب آسیب میرسه الان تو هفته ۲۱هستم

لطفا برای سلامتی همه بچه ها وپسر من صلوات بفرستین

سلام به همگی 

انا جون خواهرم رفت سونو خدارو شکر جنینش سرجاشه .. بهش گفتن جفت پایین هست ..براش شیاف ودوفاستون نوشتن ....دوفاستون برا چیه ؟

دکتر بهش گفته خونریزیت بند اومد انکساپارین بزن ..تا حالا این امپول رو نزده از. کجا مطمئن بشه که انکساپارین نیاز داره ؟

نه ازمایشی داده نه چیزی !

عزیزم چه توصیه ای براش داری ؟

ممنونم بابت دعای قشنگت ..خدا دختر گلت رو حفظ کنه 

نازی عزی یادم میاد شما میخاستی لولتو ببندی میخاستم بگم در مورد عفونت لولت یه سر بزن به دکتر طب سنتی شاید راهکاری بدن . بعد اگه خاستی و نتیجه نگرفتی یا ردت کردن دیگه با خیال راحت لولتو ببندی .... چون من که رفته بودم پیش دکتر طب سنتی گفت کاش یه کم صبر میکردی ...

نازی عزی یادم میاد شما میخاستی لولتو ببندی میخاستم بگم در مورد عفونت لولت یه سر بزن به دکتر طب سنتی شاید راهکاری بدن . بعد اگه خاستی و نتیجه نگرفتی یا ردت کردن دیگه با خیال راحت لولتو ببندی .... چون من که رفته بودم پیش دکتر طب سنتی گفت کاش یه کم صبر میکردی ...

سلام دوستاي مهربونم ممنونم از همه دعاهاي خوبتون و تبريكاتون 😍😍اومدم بگم دير به دير ميام ولي پستاتونو سعي مي كنم همه رو بخونم و همون جوري افلاين برا همه دعا مي كنم 😍 مهمون اومده پيشمون يه مدتي قراره بمونه منم نميدونم چرا همش خوابم مياد و زود خسته ميشم ولي خوب چون مهمون داريم يه ذره پخت و پز و تميز كردن خونه زياد شده و ساعت خوابم زياد دست خودم نيست ...

عزیزم راحت باش......

خواب آلودگیت طبیعیه اما احتیاطا تیروئیدتم چک کن چون ممکنه کم کارتر بشه برا منم کم کاریش تشدید شد اوا بارداریم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه چیزی ک خیلی برام عجیبه اینه ک دکتر گفت مشکل انعقادیت کمه همین مولتی دایلی کافیه!!!اتفاقا یه بار هفته قبل خودمو زدم ب خنگی و یه دور باهاش مرور کردم ک پس خانم دکتر فقط استرادیول رو دارم و  لووتیروکسین هن از قبل داشتم داروی خاص دیگه ای ندارم پس بجز تقویتی ها? که گفت اره همیناست و حرفی از آ س ا نزد!

نانا جون عزیزم خوب منم نداشتم آسپرینو با اینکه مشکل انعقادیم حاد بود.....

عزیزم سلکسان چی اونم نداری؟

مشکل انعقادیت چی بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان و آنا عزیز  دوستانی که تو بارداری انکسا تزریق میکردین تا چه ماهی رو شکم میزدین شکم من خیلی چربی داره بنظرتون اگر بزنم به کیسه اب آسیب میرسه الان تو هفته ۲۱هستم

گلی جون خیالت راحت مال من چربیم نداشت و تا آخرش رو شکم میزدم.....

فقط هر از گاهی چون کبودیش زیاد بود یکم استراحت میدادم و به رونام میزدم ولی در کل به شکم زدم.....

خیالت راحت وروجکت خیلی بیشتر از اندازه سرسوزن انسولین در امانه!!!!!

سلام به همگی انا جون خواهرم رفت سونو خدارو شکر جنینش سرجاشه .. بهش گفتن جفت پایین هست ..براش شیاف ودوفاستون نوشتن ....دوفاستون برا چیه ؟دکتر بهش گفته خونریزیت بند اومد انکساپارین بزن ..تا حالا این امپول رو نزده از. کجا مطمئن بشه که انکساپارین نیاز داره ؟نه ازمایشی داده نه چیزی !عزیزم چه توصیه ای براش داری ؟ممنونم بابت دعای قشنگت ..خدا دختر گلت رو حفظ کنه

عزیزم خدارو شکر.....

برا جفت پایین که منم داشتم استراحت نسبی کافیه فقط چون خونریزیم داشته استراحتش بیشتر باشه بد نیست.....

پاهاشم اگه میتونه زیرش یه بالش بذاره موقع خواب.....

پله بالا پایین یا نکنه یا با احتیاط.....

توالت فرنگی......

خلاصه یکم بیشتر حواسش باشه......

عزیزم خوب یا روال کاری دکترش اینه که انوکساپارین داده چون بعضی دکترا دیدم همینطوری تجویز میکنن یا اینکه یه مشکل انعقادی ای چیزی داره که تجویز کرده....

عزیزم دوفاستونم فکر کنم تو مایه های پروژسترونه اما دقیق مطمئن نیستم.....

احتمالا واسه محکم شدن جای جنینه...

من از ديروز احساس ميكنم معدم مثل سنگ شده و همينطور دور نافم وقتي هم به دور نافم  دست ميزنم درد دارم كسي ميدونه چرا منكه دارويي ندارم غير از ژل پروژسترون

بهار جون عزیزم یوبس نشدی؟

چون از عوارض پروژسترون یوبس هم هست.....

حالا تا میتونی آب بخور و اگه احساس میکنی احتمال یوبس هست پیشگیری و درمان کن و نگران چیزیم نباش....

رویا جون من امروز روز ۱۳ سیکلم هست و انشالله شاید ۱۷ و یا۱۸ سیکل انتقالم بشه.فقط به خدا توکل کردم و بس تصمیم گرفتم اگه خارج از رحم شد لاپرا بشم و لوله و جنین رو بردارند. دیگه الان خیلی دیره واسه طب سنتی.تو رو خدا همتون دعام کنین

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹