2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهار و مونیکا من توی داروهایی بعد انتقالم هم پروژسترون و هپارین دارم آیا میشه هر دوش رو با هم تزریق کرد یا فاصله زمانی میخواد.

من امروز برای اولین بار خودم سلکسان توی بازوم تزریق کردم از خوشحالی دارم میمیرم.

سایز ضخامت  رحمم روز ۹      ۵.۵  بود .گفتن داروهاتو ادامه بده یه عالمه داروی دیگه هم دادن .داروهایی جدید م جالب و جدید بود واسم چسب استرادیول هست که دور ناف میزنم به مدت ۲۴ ساعت .۱۰ روز دارم . وژل  استرادیول که شبیه به زل پیروکسیکام هست و روزی دوبار روی بازوم میزنم و صبر میکنم تا از طریق پوست جذب  بشه . . و واژیفیم  دارم که اینم جدیده یه شیاف که خودش آماده هست ورودی یکبار.

داروهایی اینسری م جالب بود گفتم اینجا بگم

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

بهارجون مرسی عزیزم حتما ازت هم مثبت میشه مبارک باشه،بهارجان ژل پروژسترون کجا میزنی؟

نازی جان تو بیمارستان هپارین و پروژسترون رو تو یه زمان واسه من زدن یکی بازو یکی باسن

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

مونیکا پس عیبی نداره با هم بزنم.یه خانوم قراره  بعد از انتقال بیاد خونه اگه بشه با هم بزنه و بره خیلی خوبه که دوبار نخواد بیاد.

مونیکا روز چند سیکلت انتقال دادی؟انتقال من انشالله میشه ۱۷  یا ۱۸ سیکلم.

بهار جون انشالله که مثبتی.

سلام به همگی 

بهار جون از صمیم قلب بهت تبریک میگم عزیزم ...گوارای وجود 

انا جون خواهرم هفته 14هست

با اینکه تو سونوها گفتن هماتوم نداره اما دیروز خونریزی شدید کرد که الان تبدیل به قهوه ای شده .

دلیل خونریزی بجز هماتوم چی میتونه باشه ؟

نگرانه وهیچ مرکز سونویی نیس الان 

نازی جون عدد ضخامت اندومتر رو نمیدونم ولی انتقال اصلا اصلا درد نداشت،

دوستانی که هپارین میزنین چکار کنم جاش کبود نشه؟؟میشه بجای بازو رو شکم بزنم؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

لیا جون من ضخامت رحمم زود رسید حلیم و اوبیا سبز و سمنو رو هر روز می خوردم ولی نمیدونم چقد تاثیر داشته 

مونیکا جان هپارینی که پرستار واسم زد کبود شد و دکترم گفت این شرکتو عوض کن اول قرمز بودن بعد رفتم رنگ زردش رو گرفتم الان دو روزه کبود نشده البته پنبه رو دو دقیقه روش نگه میدارم و اصلا کبود نشد

خداي مهربونم ازت ممنونم كه امسال قشنگترين هديه رو بهم دادي دوست دارم بخاطر دوقلوهاي نازنيني كه بهم بخشيدي مواظبشون باش تا صحيح و سالم بيان پيشم

وای منم هپارین میزنم دوتای بازوم کبودی کبوده  اصلا دیگه جای سالم ندارم.فک میکردم طبیعی باشه .نکنه حساسیت داشته باشم؟؟؟!!!

یه خانومی رو دیدم توی نوبت سونو میگفت بعد از انتقال جنین فهمیده با هپارین حساسیت داره و جنینش  سقط شده. دوشنبه برم از پزشکم میپرسم ببینم این کبودیا طبیعی هست یانه؟

سلام به همهمن امروز بالاخره انتقال دادمانا جون دکتر که خیلی از کیفیت جنین ها تعریف کرد دکتر برام شیاف سیکلوژست نوشته ولی 13 ابانم نداشت ،اطلاعات دارویی هم زنگ زدم نداشت چکار کنم؟انا جون من حالت دراز کش که هستم زیر پامو بالش گذاشتم اشکال نداره؟برای اینکه خونرسانی بیشتر بشه چجوری بخوابم؟به پشت یا پهلو؟؟انا جون میوه چی میتونم بخورم؟اجیل میتونم بخورم؟؟همون بعد انتقال واسم هپارین زدن گفتن زیرجلدی یا بازو یا شکم،کجا بزنم بهتره ؟اخه جاش کبود شده؟

عزیزم به سلامتی....

شیاف اون موقع هم کم پیدا بود.....

ایشالله اصلا نیازی نخواهی داشت اما بگردایشالله پیداش میکنی.....

برا دراز کشیدنم راحت باش اما بهترین حالت به پهلوی چپه اما خوب به بقیه حالتام میتونی بخوابی ولی بیشتر به پهلوی چپ خوب....

هر از گاهیم پیاده روی کن تو خونه به شرط خسته نشدن.....

من میوه سیب و موز بیشتر میخوردم.....

موز رسیده باشه.

سیب با پوست باشه.....

آجیلم بخور خوبه اما کلا تو هیچی زیاده روی نکن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنای عزیز ..من طبعم سرده و دکتر طب سنتی هم که رفتم گفته کاست و دوغ و خیار نخور ... من چندوقتیه خیلی دلم ابدوغ خیار میخاد یعنی از مورد علاقه هام بود ..بنظرت نمیشه گاری کرد ؟ یا ماست وخیار نمیشه خورد ؟

عزیزم من جات باشم لب نمیزنم اما لااقل میخوری نعنایی گل محمدی ای چیزی بهش اضافه میکنم طبعش گرم بشه.....

اما از من میشنوی یه مدت به خاطر رسیدن به دردونت از خواسته ای شکمت یه کوچولو بزن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com