2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048343 بازدید | 684650 پست

سلام به همه

من امروز بالاخره انتقال دادم

انا جون دکتر که خیلی از کیفیت جنین ها تعریف کرد 

دکتر برام شیاف سیکلوژست نوشته ولی 13 ابانم نداشت ،اطلاعات دارویی هم زنگ زدم نداشت چکار کنم؟

انا جون من حالت دراز کش که هستم زیر پامو بالش گذاشتم اشکال نداره؟برای اینکه خونرسانی بیشتر بشه چجوری بخوابم؟به پشت یا پهلو؟؟

انا جون میوه چی میتونم بخورم؟اجیل میتونم بخورم؟؟

همون بعد انتقال واسم هپارین زدن گفتن زیرجلدی یا بازو یا شکم،کجا بزنم بهتره ؟اخه جاش کبود شده؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلام خانوما خوبيننميدونم منو يادتونه يا نه٢٥ ابان اخرين پريودم بود بعد با ميكرو تو رويان ازمايشم مثبت شد و مامان شدممتاسفانه ٢٣فروردين تو ٢٢ هفتگي پسرم خدا بچمو ازم گرفت و بدبخت روزگارم كردالان هرروزم شده گريه و زاري دارم ميميرم و زنده ميشمولي با همسرم تصميم داريم دوباره از اول شروع كنيمدرضمن بهم گفتن دهانه رحمت شل هست و دكترم از ماه سوم پروژسترونو درام قطع كرده بود گفتن علتش اينا ميتونه باشهالان ميخوام بدونم ايا احتمالش هست كه سقطم مربوط به ايمني انعقادي باشه؟؟ اين ازمايشارو لازمه بدم؟؟؟بعد تو اين دو سه ماه كه وقت دارم دوباره شروع كنم رحمم رو چجوري اماده كنم؟؟مشكل ما حركت كند اسپرم بودراستي برام دعا كنيد كمي اروم بشه دلم😞😞😞

الهی  خدا خودش هر چه زودتر کمکت کنه ،،،عزیز دلم هیچی نمیگم فقط بدون از صمیم قلب ناراحت شدم یعنی صبح تو دانشگاه بودم پیامتو دیدم خیلیییی ناراحت شدم نتونستم جواب بدم 😖😖😖 ،،،همون لحظه از ته دلم از خدا خواستم تا با دادن یه نی نی گل این غمتو به شادی تبدیل کنه ،،،

عزیزم من خیلی برات دعا میکنم ،،،ایشالله زودتر آروم بشی،،،آمین ،آمین،آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنای عزیز ..من طبعم سرده و دکتر طب سنتی هم که رفتم گفته کاست و دوغ و خیار نخور ... من چندوقتیه خیلی دلم ابدوغ خیار میخاد یعنی از مورد علاقه هام بود ..بنظرت نمیشه گاری کرد ؟ یا ماست وخیار نمیشه خورد ؟ 

آنای عزیز ..من طبعم سرده و دکتر طب سنتی هم که رفتم گفته کاست و دوغ و خیار نخور ... من چندوقتیه خیلی دلم ابدوغ خیار میخاد یعنی از مورد علاقه هام بود ..بنظرت نمیشه گاری کرد ؟ یا ماست وخیار نمیشه خورد ؟ 

سلام بچه ها دکتر سونو کرد گفت قلبش تشکیل شده نشونمم داد اما گفت واسه شنیدن صداش ۱۶هفته میشنون الان خیلی زوده....

به خدا هر لحظه واسه همه منتظرا دعا میکنم دامنشون سبز بشه...

ادی جون و لیلا جون ممنونم ازتون

سلام بچه ها دکتر سونو کرد گفت قلبش تشکیل شده نشونمم داد اما گفت واسه شنیدن صداش ۱۶هفته میشنون الان خیلی زوده....به خدا هر لحظه واسه همه منتظرا دعا میکنم دامنشون سبز بشه...ادی جون و لیلا جون ممنونم ازتون

عزیزمممم مبارک باشه ،،، ایشالله صحیح و سالم با یه زایمان راحت بغلش کنی البته بعد نه ماه بارداری شیرین 😍😍😍😍

الهی  خدا خودش هر چه زودتر کمکت کنه ،،،عزیز دلم هیچی نمیگم فقط بدون از صمیم قلب ناراحت شدم یعنی صبح تو دانشگاه بودم پیامتو دیدم خیلیییی ناراحت شدم نتونستم جواب بدم 😖😖😖 ،،،همون لحظه از ته دلم از خدا خواستم تا با دادن یه نی نی گل این غمتو به شادی تبدیل کنه ،،،عزیزم من خیلی برات دعا میکنم ،،،ایشالله زودتر آروم بشی،،،آمین ،آمین،آمین

دعا کن و بخواه.... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد

نا جون گذاشتن کیسه ابگرم روی باسن جای پروژسترون اشکال نداره؟

یه چیزه دیگه واسه من هپارینو پروژسترون رو 9 صبح زدن میتونم ساعتشو جابجا کنم که همسرم خونه باشه مثلا هپارینو دو ساعت زودتر بزنم 7 صبح بزنم بعد پروژسترون رو بجای صبح 7 عصر بزنم یا خیلی اختلاف داره؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت