2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

Nazi جون خوشحالم که بهتر شدی،،، حتما برو پیش متخصص،،،

منم زنگ زدم بیمارستان گفتم اینه مشکلم بهم گفتن اوکی احتمال داره نوبتمو جلو بندازن ،،،حالا سه هفته دیگه بهم وقت دادن 

bahar جان من کلا سه دقیقه رو تخت بودم بعد بلند شدم لباس پوشیدم نشستم روی صندلی تا نیم ساعت بعدشم گفتن خانم خوش اومدی،،کلا اینجا به استراحت زیادی اعتقاد ندارن ،،، فقط میگن کار سنگین نکن و البته ن ز د ی ک ی نداشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان پست فرستادما ولی پیداش نمی کنم :(خوبی رویا جونم؟ پرستاره گفت که زنگ نمیزنه جوابو بده چون فردا صبح زود سونو دارم همونجا دکتر میگه. ولی دلم طاقت نمیاره یه دو سه ساعت دیگه زنگ بزنم آزمایشگاه یه ذره التماس کنم ببینم میگن

لیزا ،،،الان رفتم تو بروشور داروتو خوندم نوشته اگه یه موقع یادتون رفته همون لحظه یادتون اومد مصرف کنین ولی دوز روزانه داروتونو زیاد نکنید

از عوارض توش خون از واژن هم هست ،،تهوع ،،سر درد ،،،درد شکم،،کرامپ شکم ،،،خلاصه 😁😁😁 فقط نوشته اگه خون از واژن داشتین نگران نشین با پزشکتون تماس بگیرین ولی احتمال زیاد طبیعیه

به سلامتي ليلا جون، انشالله كه اگرم جلو ميفته خير باشه برات. حتما روي دو تا سقطت و اندومتريوزت تاكيد كن وقتي ميره تا تمركز كار رو بذارن روش. انشالله نتيجه خوب بگيري اين بار

انا جون ببخشید زیاد سوال میپرسم, در مورد انوکسپارین, زدنش دور ناف خطرناک نیست ؟ تا چند ماهگی میتونیم دور ناف بزنیم, بعد باید نود درجه باشه یا یکم خم کنیم, اخه سوزنش بلنده.تا نه ماه باید بزنیم؟

عزیزم دیشب کلی جواب این پستتو دادم اما هی ارور میداد....

عزیزم با خیال راحت بزن نگران نباش.....

منم از این فکرو خیالا میکردم اما شکر خدا کل نه ماه رو زدم و هیچی نشد.....

فقط هر از گاهی که شکمم خیلی کبود میشد یه دوره رو رونام میزدم و استراحتی به شکمم میدادم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا عزیز ببخشید گفتی خلط پشت گلو نشانه چیه ؟‌من در حالت عادی خلط پشت خلق ندارم هرچقدر حرف بزنم نیازی نمیبینم گلومو صاف کنم ولی وقتی زیاد میخندم پشت سرهم اونموقع نیاز پیدا میکنم که گلومو صاف کنم ..کهدالبته قبلنا زیاد میخندیدم اینجوری بود ولی الان چون تازگیا مثلن یه ۲-۳ سالیه نخندیدم نمیدونم بازم اونجوریه یا نه ...بنظرت همون خلط پشت گلو که میگین هستش ؟

عزیزم خلط پشت حلق حتمت نشونه چیزی نیست.....

مال من به خاطر رفلاکسم بود و هست و تقریبا دایم دارمش و چون قرار بود پردنیزولون داشته باشم دکترم گفت این مشکلت تشدید میشه و کنار پردنیزولونا باید پنتاپرازول بخوری که مشکلت تشدید نشه......

آخه من قبلنا چندین بار به خاطر همین خلط پشت حلق ذات الریه کرده بودم برا همین روش حساس بودم که نکنه موقع بارداری اذیت بشم.....

وگرنه مورد خاصی نبود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی آنا جون من قبل انتقال قبلی تا الان مثلا چیزای سرد نمیخوردم  یبنده خدایی به من گفت کاهو گرمه منم دیگه غذا هامو با سالاد کاهو میخوردم تا اینکه چند رور پیش تو سایت خوندم کاهو سرده یعنی  تمام بی تاثیر بوده این چند مدت گفتم این ماه پری شدم برم واسه انتقال دوم چه کار کنم   راستی پیلاتسم دارم میرم ..

فدات عزیزم نگران کاهو نباش.....

خوب معمولا سالاد با روغن زیتون استفاده میشه و سردیش گرفته میشه......

تازه زیتونم نزنی به هر حال از این همه سردی یه مورد مشکل ساز نیست....

مهم اینه حس میکنی سردی بدنت رفع شده یا نه.....

من خودم شخصا دیگه میفهمیدم طبعم اصلاح شده و سردی رحمم درمان شده.....

اگه همچین حسی داری برو سراغ انتقالت و خوش باش ....

سلام بچه ها دارم ميرم يه ازمايش بتا ديگه بدم 🙏🏻

به سلامتی عزیزم.....

انا جون يك دنيا ممنون🙏😙عسل و خرما چي انا جون ميتونم بخورم؟ اضافه وزن نداشتم ولي خستگي شديد دارم و خيلي بي انرژي ام.ليلا جون واقعا ممنون، اميدوار ميشم اينا رو ميگي. ❤️😘 ليزا جون اميدوارم همه چيز برات خيلي خوب پيش بره، تو فكرتم.

عزیزم عسل و خرما و کلا قند طبیعی موردی نداره.....

البته اگه عسل طبیعی باشه و مثل عسلای ما که معمولا عسل نیست نباشه.....

ایشالله با کنترل کم کاریت خستگیاتم رفعمیشه عزیزم.....

اصلا نگران نباش.....

انا جون چاي زنجبيل خوبه؟! من دارم مي خورم. ولي الان ترسيدم.

نازی جون والا من زنجفیل رو به اکثر غذاهام میزدم ولی یه بار یکی از دوستات گفت برا نقص ایمنی خوب نیست اما من مدت طولانی به همه غذاهان زنجفیل زدم والا دیگه نمیدونم تاثیرمنفی داشت یا +، خلاصه من که نتیجه گرفتم شکر خدا......

حالاتو میخوایی احتیاطا از این به بعد نخور.....

نازی جونم ممنونم عزیزم ، نازی اسمت یه جور دیگه شده من فکر می کردم نازی جدیده همش تو فکرت بودم که کجایی نمیای :(بچه ها یه سوال بپرسم راجبه اندومترین؟ من دفعه قبل صبح یادم رفته بود بذارم که خونریزی شروع شد الان هم دوباره دودل بودم صبح گذاشتم یا نه که گفتم بیام بذارم اومدم دیدم دوباره لکه بینی و اینا شروع شده. نگران نیستما فقط برام سوال پیش اومده که الان یعنی بدن من بدون اندومترین در حالت عادی لکه بینی و خونریزی داره و اندومترین جلوشو می گیره یا نه چون چند وقته از اندو استفاده می کنم بدنم عادت کرده و یه دوزش یادم بره اینجوری واکنش نشون میده؟

عزیزم به هر حال شیافت مهمه و بهتره فراموشش نکنی.....

لااقل تا سه ماه نقش مهمی داره بعدش دیگه بدنت عیار دستش اومده بارداره و خودش به اندازه کافی پروژسترون میسازه....

پس سعی کن آلارم بذاری و یادت نره عزیزم.....