2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

Nazi جونم ،،،یهو خیلی خودتو باختی ،،، عزیزم اومدم بهت بگم اولا اصلا نگران تیرویید و مشگل ایمنی نباش ،،،هر دو‌ مسایلی هستند که کاملا قابل کنترل هستن و هیچ جای ناراحتی و نگرانی داره ،،، فدات شم تیرویید یه مساله ای هستش که خیلیااااا دارن حالا یا کم کار یا پر کار درسته که خیلی مهمه برای سلامتی بدن و سلامتیه بارداری ولی یه خوبی داره که با یه قرص قابل تنظیم پس این از این ،،، درضمن اینم بدون که ممکنه تیرویید همیشه خوب کار کنه بعد از یه سن یا دوره یا کم کار بشه یا پر کار پس نگران نباش عزیزم،، فقط باید دوزشو برات پیدا کنن الان یه دوز دارو بهت میدن یکماه بعد میری کنترل میکنی ببینن چه طور شده بعد دوز درسته بدنتو پیدا میکنن ،،،فکر کنم دلیل اینکه دکترت گفته صبر کن این باشه

مورد بعدی هم مورد ایمنیه ،،،من فکر کنم چون مشکل ایمنی به تیرویید خیلی ربط داره به خاطر اون آزمایشت مثبت شده ،،،به هر حال از اونم نترس ،،، اونم با دارو حله،،مهم اینه تشخیص دادن ایشالله اینبار یه بارداریه سالم خواهی داشت و بچه نازتو بغل میگیری به سلامتی

دیگه دوست من بیچاره که تیروییدشو کامل درآورده بودن ،،، مشکل ایمنی بدنشم اینجوریه که پشه نیشش بزنه انگار مار افعی نیشش زده 😂😂😂😂😂 بدنش یه واکنشی نشون میده باد میکنه ،،، اندومتریز شدید هم داشته و داره ،،، بچه دار شد با همین قرص و دارو و کنترل تو بارداری ،هم سن خودمونه

آناجون دکتر آزمایش صفر شوهرمو دیده بود که مارو گذاشت تو سیکل آی وی اف.به چی امید داشت وقتی فقط 2تا اسپرم Cوجود داشت!مشکل ما شهرستانیا همینه که نمیتونیم هروقت خواستیم هردکتری خواستیم بریم خیلی دلم میخواست با امیر جنتی هم ویزیت بشه ولی روز پنجشنبه نبود دکتر ,بیشتر از اونم نمیتونستیم بمونیمما االان زیر نظر هیچ مرکزی نیستیم چطوری میتونیم به درخواست خودمون اسپرم فریز کنیم!؟البته فکر نکنم چیزی واسه فریز وجود داشته باشه وقتی دوسال پیش اسپرم بدرد بخور  نداشته الان که حتما بدتر شده

عزیزم به هر حال قراره با یه دکتری کاراتو انجام بدی. مثلا ببین دکتر خودت کدوم بیمارستان عملاتو انجام میده برو همونجا اسپرم پروسسینگ انجام بده و درخواست بده اگه اسپرم به دردبخور پیدا شد فریز کنن.....

البته یادمه اون موقع که من اینو از امیرجنتی خواستم گفت باید من دستورشو بدم مثلا ابن سینا اینکارو انجام بدی وگرنه فکر کنم با درخواست خودت اینکارو انجام ندن. فکر کنم زیر نظر ر ز ا ق ی هستی ببین همین ص ف ر ن ژ ا د همون بیمارستانی که خانوم دکتر عمل میکنن هست که اینکارو واستون قبل عمل همسرت انجام بده!!!!!

میدونم احتمالا اسپرم شرایطش بدتر شده اما خوب شاید در خد قابل ضمارش اسپرم هوب پیدا بشه که بد نیست قبل عمل فریز بشن البته اگه اسپرم هوب نبود که دیگه قضیه فریز منتفی هست....

این قضیه بعد اسپرم پروسسینگ معلوم میشه...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون ببخشید زیاد سوال میپرسم, در مورد انوکسپارین, زدنش دور ناف خطرناک نیست ؟ تا چند ماهگی میتونیم دور ناف بزنیم, بعد باید نود درجه باشه یا یکم خم کنیم, اخه سوزنش بلنده.تا نه ماه باید بزنیم؟

انا جون ببخشید زیاد سوال میپرسم, در مورد انوکسپارین, زدنش دور ناف خطرناک نیست ؟ تا چند ماهگی میتونیم دور ناف بزنیم, بعد باید نود درجه باشه یا یکم خم کنیم, اخه سوزنش بلنده.تا نه ماه باید بزنیم؟

آنا عزیز ببخشید گفتی خلط پشت گلو نشانه چیه ؟‌

من در حالت عادی خلط پشت خلق ندارم هرچقدر حرف بزنم نیازی نمیبینم گلومو صاف کنم ولی وقتی زیاد میخندم پشت سرهم اونموقع نیاز پیدا میکنم که گلومو صاف کنم ..کهدالبته قبلنا زیاد میخندیدم اینجوری بود ولی الان چون تازگیا مثلن یه ۲-۳ سالیه نخندیدم نمیدونم بازم اونجوریه یا نه ...بنظرت همون خلط پشت گلو که میگین هستش ؟ 

آنا عزیز ببخشید گفتی خلط پشت گلو نشانه چیه ؟‌

من در حالت عادی خلط پشت خلق ندارم هرچقدر حرف بزنم نیازی نمیبینم گلومو صاف کنم ولی وقتی زیاد میخندم پشت سرهم اونموقع نیاز پیدا میکنم که گلومو صاف کنم ..کهدالبته قبلنا زیاد میخندیدم اینجوری بود ولی الان چون تازگیا مثلن یه ۲-۳ سالیه نخندیدم نمیدونم بازم اونجوریه یا نه ...بنظرت همون خلط پشت گلو که میگین هستش ؟ 

عزیزم اصلا نگران نباش......

منم از این فکرو خیالا میکردم اما راحت بزن نگرانم نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همگی امیدوارم حال تک تک تون خوب باشه مخصوصا آنای عزیز ودخمل نازش ....چرا نینی سایت این طور شده اعصاب آدم ومیریزه بهم....آنا جون تاپیک عوض شد حتما به ما هم خبر بده خانم ...

بهار جون مامان خشگل امیدوارم حالت خوب باشه امشب رفتی دکتر صدای قلب نینی تو شنیدی دعا برای من ودوستان یادت نره....

راستی آنا جون من قبل انتقال قبلی تا الان مثلا چیزای سرد نمیخوردم  یبنده خدایی به من گفت کاهو گرمه منم دیگه غذا هامو با سالاد کاهو میخوردم تا اینکه چند رور پیش تو سایت خوندم کاهو سرده یعنی  تمام بی تاثیر بوده این چند مدت گفتم این ماه پری شدم برم واسه انتقال دوم چه کار کنم   راستی پیلاتسم دارم میرم ..