2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048403 بازدید | 684655 پست

وای مرسی انا جون که گفتی تا هفته بیست داشتی دارو رو. امید به خدا ، راستش انقدر نا امید شدم که به ساروگیتم فکر کردم، ولی حرفهای شما دوباره بهم امید داد. 

حالا ده روز دیگه بهم نوبت داده برم ببینم چی میگن.

وای مرسی انا جون که گفتی تا هفته بیست داشتی دارو رو. امید به خدا ، راستش انقدر نا امید شدم که به ساروگیتم فکر کردم، ولی حرفهای شما دوباره بهم امید داد. حالا ده روز دیگه بهم نوبت داده برم ببینم چی میگن.

عزیزم نگران نباش.....

فقطم من نبودم......

اکثر دوستانی که مشکل ایمنی داشتن پردنیزولونم داشتن.....

من یه ماه قبل شروع سیکلم پردنیزولونم شروع شد....

پس فکرای خوب خوب بکن خانومی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام .من روز ۸ سیکلم هست .واسه انتقال جنین فریز .داروهام م سلکسان  . استرادیول و آل اس ا هست دو روزه به طرز وحشتناک ترشحات دارم . خانومای که انتقال فریز دارید آیا شما هم اینطور بودید؟ 

بعد از انتقال پروژسترون و سلکسان دارم هر دو آمپوله البته شیاف هم دارم توی داروهام آیا هر دوتا شو با هم میتونن تزریقکنمم؟البته هنوز دستورات دارویی مورد نگرفتم. 

اون سری که رفتم سونو  روز ۱۲ سیکل گفتن ضخامت آندو ۵ و تری لاینه.انا جون به چند برسه خوبه.

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
سلام .من روز ۸ سیکلم هست .واسه انتقال جنین فریز .داروهام م سلکسان  . استرادیول و آل اس ا هست دو روزه به طرز وحشتناک ترشحات دارم . خانومای که انتقال فریز دارید آیا شما هم اینطور بودید؟ بعد از انتقال پروژسترون و سلکسان دارم هر دو آمپوله البته شیاف هم دارم توی داروهام آیا هر دوتا شو با هم میتونن تزریقکنمم؟البته هنوز دستورات دارویی مورد نگرفتم. اون سری که رفتم سونو  روز ۱۲ سیکل گفتن ضخامت آندو ۵ و تری لاینه.انا جون به چند برسه خوبه.

به سلامتی نازی جون.....

عزیزم معمولا شیاف و آمپولو تجویز میکنن ولی شیاف رو احتیاطا میدن که اگه لک بینی داشتی بتونی ازش استفاده کنی.....

برا من که اینطور بود و شیاف رو قرار بود به محض لک بینی استفاده کنم.....

پروژسترون و سلکسانتم سعی کن با هم تزریق نکنی. لااقل دو ساعت فاصله لازمه.....

من که پروژسترونمو شبا و سلکسانو صبحا میزدم. برعکسشم میتونی....

ضخامت آندو هم اونطور که من میدونم ۸ الی ۱۲ باشه خوبه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به دوستای عزیز،،،

سلام به آنا جون عزیز و مهربون که مثل همیشه با حوصله و مهربونی جوابگو ی ما هستی و به ما دلگرمی میدی

دوستان لیزا نمیتونه وارد سایت بشه ولی به من ایمیل زد که خداروشکر حالش بهتره و نگرانش نباشین در اولین فرصت که بتونه میاد سایت ،،،نمیدونم چرا منم با موبایل نمیتونم وارد سایت بشم ،،،،خلاصه خداروشکر حالش بهتره ایشالله پنجشنبه میره برای سونو ،،،

با اجازت آنا جون در مورد ضخامت اندومتر یه مطلبی بگم ،،،

همونطور که آنا جان گفت فقط تکرار میکنم که تجربه خودمو بگم 😀 ضخامت اندومتر در اولین روز خونریزی پریود خیلی نازک و خب یه امر طبیعیه چون اندومتر برای در بر گرفتن جنین هست تا بتونه ازش تغذیه کنه،،، حالا رفته رفته به سمت تقریبا اواسط دوره این دیواره ضخیم میشه اگر تو اون حول و حوش نطفه تشکیل نشه دیگه دیواره شروع میکنه به نازک شدن تا موعد پریود که میریزه،،

من که برای انتقال جنین فریز رفته بودم نزدیکای اواسط سیکل دکترم گفت الان سونو خیلی مهمه و فلان روز حتما باید انتقال بدم وگرنه دیگه نمیشه حتی اول روزی سه تا استرادیول میخوردم ولی از روز  هشتم دوره گفت چهار تا بخور به اضافه تزریق پروژسترون و روز پانزده دوره هم انتقال دادم 

حالا بازم تاکید میکنم من نمیدونم مشکل چی بوده که اندومتر نازک شده ولی طبق گفته دکترم روز تخمین برای انتقال فریز مهمه،،، تجربه من بود

عیدهمگی مبارک،

سایت جدید(خونه جدیدمون)هم مبارک انشاله بیایم توش فقط خبرای خوب خودمونو بقیه دوستای سایتمونو بخونیم👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻

👶🏻خدايا ميدونم ارحم راحميني👶🏻
رفته اورژانس؟ چی گفتن بخاطر خونریزیش؟

رویا جان نرفته اورژانس رفته همون کلینیک خودش که اونجا هم گفتن طبیعیه ،،، حالا گفت اورژانس نمیرم صبر کرده تا پنج شنبه بره سونو ،،، البته گفت خونریزی خداروشکر قطع شده،،، این خونریزیا برای بارداریه ماها عادیه من که دیگه بهم ثابت شد

آناجون من و همسرم رفتیم پیش دکتر صفری نژاد باتوجه به آزمایش شوهرم گفت اصلا اسپرم بالغ نداره چطوری شما آی وی اف شدین؟گفت واریکوسل شدید گرید3داره و واسه 26 وقت عمل گرفتیم

الان این سوال برام پیش اومده که  اون 8تا جنینی که واسم تشکیل شد از کجا اومده بود؟یعنی اسپرم گریدCرو تزریق کرده بودن؟!تازه تو آزمایشش فقط دوتا اسپرم Cوجود داشت

انای عزیز, دکتر امپول پرولوتون هفتگی دادن که داروخونه به جای ۲۵۰, پونصدشو داد که منشی گفت دوازده روز یه بار بزن, بعد دکتر گفت تا هشت ماه دارم. شیافم گفتن از هفته بعد شبی یکی, حالا این شیافو تا کی باید استفاده کنم. شما کی قطع کردین. بعد بین دو تا غربالگری سونوی دیگه مثلا برای حنسیت هم رفتین