2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست

نانا جون دنبال این نباش که دیگران چی خوردن یا نخوردن.....

تو چیزایی رو که بهت میسلزه بخور و چیزایی که نمیسازه نخور.....

مثلا همه نشاسته و شیر سویا و.... میخوردن من نخوردم چون بهم نمیساختن.....

خیلیا بعد انتقال دیگه گرمی نمیخورن ولی من خوردم چون طبعم سرد بود فقط قاعده آورارو نخوردم....

من از قانون کسی طبعیت نکردم.....

طبق بدن خودم برا خودم قانون خاص خودمو ایجاد کردم.....

پس فقط ببین چیا بهت میسازن اونو بخور....

لیزا جون خدارو صد هزار مرتبه شکر عزیزم......

ایشالله سونوتم پر از خبرای توپ و شادی بخش باشه....

لیلای جون آفرین به مهمون نوازیت.....

ایشالله به خاطر این مهمون نوازیت خدا یه مهمون کنگر خورنده لنگر اندازنده نه ماهه قسمت دل مامانیت کنه!!!

لیزا جون عزیزم لک بینی تقریبا دیگه یه چیز عادی شده واسمون.....

نگران نباش....

به چیزای خوب خوب فکر کن عزیزم....

به ته شیرین قصت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام انا جون مرسی

عزیزم گذاشتمشون تو کشوی یخچال(احتمالا 6تا 8 درجه ست)اخه واسم سخته مرتب دمای یونولیتو چک کنم 

چون تا عصر سرکارم، اشکالی داره؟؟؟

آنا جون بعد پانکچر  روال عادی داره یا نه بازم دولا راست نشم و پیاده روی سنگین نکنم؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام باران جون والا این تاپیک حسابی گیجم کرده.....

تازه تونستم پستارو بخونم.....

قلقش دستم بیاد خوب میشه.....

ضمنا فکر کنم باید دنبال خونه جدید باشیم.....

مثلا بارداری با میکرواینجشن سال ۹۶ با کلی مامان شنگول......

افسون جون احتمالا باید ۴۰ تا میداد برات برا هر دوره ۲۰ تا چون مگه قراره نشده دو تا پری بعد بری!!!!!

البته طبق چیزی که گفتی و روزی دو تا و ده روز و.....

چون من نداشتم خیلی اطلاعات ندارم.....

نانا جون والا منم بدجوری احساس غریبی میکنم.....

چقدرم پست تکراری اومده و منم نمیتونم تکراریارو پاک کنم.....

اختیاراتمو ازم گرفتن.....

اوووووووووووووووف......

بالاخره پستا تموم شدن حالا این پستو بذارم بعد ببینم چی جوری با این سایت میشه کنار اومد....

واقعا که دیگه حداکثر مجاز تعداد کاراکترم داره.....

خوب بگو آنا تو دیگه پست نذار چون خیلی وارجی.....

من بالاخره با این سایت دعوام میشه ها.....

یکی منو بگیره.....

خخخخخخخ....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون مرسیعزیزم گذاشتمشون تو کشوی یخچال(احتمالا 6تا 8 درجه ست)اخه واسم سخته مرتب دمای یونولیتو چک کنم چون تا عصر سرکارم، اشکالی داره؟؟؟آنا جون بعد پانکچر  روال عادی داره یا نه بازم دولا راست نشم و پیاده روی سنگین نکنم؟؟

مونیکا جون عزیزم گذاشتن تو یخچال یکم ریسک داره ممکنه کریستالی بشه و به دردت نخوره.....

خونه تون دماش چقدره؟

یه جای خنک تو خونه اگه داری بذار همونجا!!!!!

عزیزم من تند تند دماشو چک نمیکردم که روزی یه بار یخشو عوض میکردم.....

تو هم داری میرب سر کار عوض کن برگشتنی هم لازم بود مجدد عوض میکنی!!!!!

سلام انا جون مرسیعزیزم گذاشتمشون تو کشوی یخچال(احتمالا 6تا 8 درجه ست)اخه واسم سخته مرتب دمای یونولیتو چک کنم چون تا عصر سرکارم، اشکالی داره؟؟؟آنا جون بعد پانکچر  روال عادی داره یا نه بازم دولا راست نشم و پیاده روی سنگین نکنم؟؟

عزیزم بعد انتقالم در حدی که خسته نشی پیاده روی خوبم هست.....

ولی زیاد دولا راست نشو ولی د کل زندگی روتینتو داشته باش به شرطی که به خودت فشار نیاری.....

وای از چهارشنبه شب تو یخچالن ، آخه دمای خونه نوسان داره ممکنه بالای 25 هم برسه

عزیزم اگه کریستالی نشده ایراد نداره تما له نظرم درش بیار بذار تو یخچال یونولیتی، لازمم نیست هی چکش کنی......

وقتی میری سر کار عوضش کن تا برگردی هیچی نمیشه!!!!!

یه بار خونه ای نگاه کن ببین چقدر با یخ دماش زیر ۲۵ میمونه......

دیگه عیار دشتت میاد.....

روش یه پتو هم بکش که تبادل حرارت نداشته باشه!!!!!!

دوستان من اطلاعات خوبی در مورد کیفیت جنین بدست آوردم از دکترم پرسیدم کامل ببخشید حتما میام سر فرصت براتون میگم خیلی جالب بود برام.💕💕💕🌹🌼🌹🌼

عزیزم منتظر اطلاعات خوبت هستیمممممم....

سلام به دوستای گل گلاب و سلام به آنا جون عزیزم 

دوستان دیروز در یه تایپیک نی نی یار اعلام کرد که به زودی سایت مشکلاتش رفع میشه همه ایراداش فقط صبور باشین،

دوستای گلم اون بالا سمت راست اکسپلورر که صفحه رو باز کردین سه تا نقطه عمودی هست اونو بزنین و گزینه Desktop view رو انتخاب کنید اگر سه نقطه رو نمیبین روی موبایل اون دکمه که برای ستینگ هست رو بزنین و این گزینه رو انتخاب کنین خیلی خوب میشه بهتر میشه صفحه رو دید

نکاتی در مورد اندومتریوز و دلیل شیوع اون در حال حاضر

بارداری و زایمان یه درمان طبیعی برای جلوگیری از پیشرفت بیماریه در واقع زایمان رشد بیماری رو به تعویق میندازه چون همونطور که میدونیم این بیماری درمان خاصی نداره جز لاپاروسکوپی و پریود نشدن ، حالا چرا امروزه شیوع بیماری بیشتر شده ؟ چون سن ازدواج بالاتر رفته بنابراین به همون نسبت دیرتر بارداری اتفاق میفته پس تا بخوای باردار بشی اگه فرض کنیم ۱۴ سالگی اولین پریودی بوده مثلا تا۳۴ سالگی به بیماری ۲۰ سال فرصت داده شده که حسابی برا خودش جا باز کنه و گسترش پیدا کنه چون اندومتریوز با پریود شدن تغذیه میشه ، پس تبدیل به دلیلی برای ناباروری میشه

تشخیص صد در صد بیماری با لاپاروسکوپی هست ولی در موارد پیشرفته یک متخصص کارکشته با معاینه و سونو هم میتونه تشخیص بده ،ام آر آی رحم هم میتونه به تشخیص کمک کنه (با تشکر از Naziجون که به این نکته اشاره کرد)

علایم بیماری فقط ممکنه به تشخیص کمک کنه ولی صد در صد نمیشه گفت اگر علایمی نبود پس داشتن بیماری منتفیه

برخی از علایم عبارتند از دردهای شدید پریود ، درد در هنگام ن ز د ی ک ی 

ولی عدم وجود علایم وجود بیماری رو نفی نمیکنه 

مثال: خود من این علایم رو نداشتم و ندارم ولی به تازگی میزبان کیست اندومتریوز شدم 😜 

دوستان عزیز من فقط حرفای آنا جون رو تکرار کردم تا بدونین ایران و خارج از ایران نداره (البته منظور از خارج افغانستان و بنگلادش نیست  😂😂😂😂) فقط پزشک خوب و مجرب باید پیدا کرد .

مرسی رویا جان و انا جون برا پاسختون، فعلا که مطب عارفی کسی نیست که زنگ بزنم خودمم دارم می خورم روزی دو تا رو ...  یه سوال ژله رویال از کجا می شه تهیه کرد لااقل می خوام این دوماه ک طبیعی اقدام می کنم یه حرکت مثبت زده باشم ..  کاش کلومفین یا لتروزول هم می گفتم برا این مدت برام بنویسه ، شاید برم خودم از داروخانه بگیرم نظرتون چیه ؟   

سوال بعدی من واقعا گیج شدم ازمایش بهار خسروشاهی انتقال خون ، کجا برم برای انحام ازمایش هایی که دکتر برام نوشته ایمنی و انعقادی خودش بهارو خسروشاهی رو پیشنهاد داد ولی من وسواس گرفتم و هنوز نرفتم انجام بدم بنظرتون کجا برم   

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
نکاتی در مورد اندومتریوز و دلیل شیوع اون در حال حاضربارداری و زایمان یه درمان طبیعی برای جلوگیری از پیشرفت بیماریه در واقع زایمان رشد بیماری رو به تعویق میندازه چون همونطور که میدونیم این بیماری درمان خاصی نداره جز لاپاروسکوپی و پریود نشدن ، حالا چرا امروزه شیوع بیماری بیشتر شده ؟ چون سن ازدواج بالاتر رفته بنابراین به همون نسبت دیرتر بارداری اتفاق میفته پس تا بخوای باردار بشی اگه فرض کنیم ۱۴ سالگی اولین پریودی بوده مثلا تا۳۴ سالگی به بیماری ۲۰ سال فرصت داده شده که حسابی برا خودش جا باز کنه و گسترش پیدا کنه چون اندومتریوز با پریود شدن تغذیه میشه ، پس تبدیل به دلیلی برای ناباروری میشهتشخیص صد در صد بیماری با لاپاروسکوپی هست ولی در موارد پیشرفته یک متخصص کارکشته با معاینه و سونو هم میتونه تشخیص بده ،ام آر آی رحم هم میتونه به تشخیص کمک کنه (با تشکر از Naziجون که به این نکته اشاره کرد)علایم بیماری فقط ممکنه به تشخیص کمک کنه ولی صد در صد نمیشه گفت اگر علایمی نبود پس داشتن بیماری منتفیهبرخی از علایم عبارتند از دردهای شدید پریود ، درد در هنگام ن ز د ی ک ی ولی عدم وجود علایم وجود بیماری رو نفی نمیکنه مثال: خود من این علایم رو نداشتم و ندارم ولی به تازگی میزبان کیست اندومتریوز شدم 😜 دوستان عزیز من فقط حرفای آنا جون رو تکرار کردم تا بدونین ایران و خارج از ایران نداره (البته منظور از خارج افغانستان و بنگلادش نیست  😂😂😂😂) فقط پزشک خوب و مجرب باید پیدا کرد .

بیگ لایک لیلا جوووون 

و اما در مورد آزمایش بر روی سلامت جنین و کیفیت جنین

PGD در واقع بیوپسی جنین به حساب میاد که پس از عمل لقاح از جنین شش یا هشت روزه یه سلول میگیرن و روی این سلول با روش مخصوص آزمایش انجام میدن که میتونن بیش از حدود سی بیماری ی رو تشخیص بدند ، و بیماریهایی که به خاطر نقص کروموزوم ایکس هستند . در واقع این بیماریها یا باعث سقط خود به خودی جنین در هفته های اول بارداری میشن و یا کلا جنین رشدش بعد از انتقال متوقف میشه و بارداری صورت نمیگیره.

حالا یه روش دیگه هم هست که بهش میگن روش قبل از لقاح PGCD

این روش بر روی تخمک انجام میشه قبل از لقاح دادنش با ا س پ ر م ،

برای چه کسانی این روش رو انجام میدن

برای خانومایی که بیماریهای ژنتیکی دارن منظور ژن بیماریهایی رو دارن که این ژن از مادر منتقل میشه این آزمایش روی تخمک انجام میشه و نه روی جنین ، در واقع بیماری ژنتیکی که منشا انتقالش مادر هست ، و کروموزومی که از مادر به فرزند میرسه.

نکته مهم اینه که این آزمایشات حتما باید توسط متخصص انجام بشه چون به هر حال ریسک صدمه زدن به جنین داره.

و اما نکته دیگه که در مورد کیفیت جنین میگن فقط از روی ظاهر جنین قضاوت میکنن مثلا تقسیم سلولی با سرعت خوبی پیش رفته یا شکل ظاهریش خوبه ولی نمیشه در مورد سلامت وجودیه جنین قضاوت کرد،همونطور که میبینیم جنین با کیفیت آ نگرفته ولی کیفیت سی گرفته ، 

امیدوارم مفید بوده باشه و تونسته باشم یه کوچولو کمکتون کنم

خیلی مفید بود اطلاعاتت ، پس منم اختمالا باید pgd کنم چقدم شنیدم گرونه ... منم ظاهرا گفتن کیفیت جنینات خوبه ولی بعد انتقال و حتی بتای خوب و نرمال دیگه رشد نکرد و فقط ساک خاملگی تشکیل شد

خدایا ما رو نجات بده ازین دوا درمون ها