2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
ممنون مامان سبحان انشالله نی نیت صحیح و سالم و به دل خوش بیاد بغلت.والا از قبل یه کوچولو داشتم اونم قط شده.گاهی وقتا اصلا به حامله بودنم شک میکنم.نگران میشم .این دو هفته هم خیلی دیر میگذره.خدا خودش بخیر کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسترن جون عزیزم سفیده تخم مرغ و پروتئین مثل گوشت و مرغ و ماهی و..... آب و مایعاتم زیاد بخور.... اینا جلوی هایپریو میگره و کلا خوبم هست برا تقویت تخمکا..... عزیزم فقط توصیه میکنم دوغ و موغ و.... که سردین اگه انتقالت موند واسه بعد بخوری.... نه که اگه انتقالت همین ماه بود ترجیحا قبل انتقال سردی نخوری بهتره.... عزیزم ایشالله که مشکلی نخواهی داشت..... بستگی به شهرت و دکتراش داره.... مثلا ستاره جون چون استراحت برات تجویز شد دیگه مابقی رو با یه نامه از دکتر اینجاش با دکتری تو شهر خودشون ادامه داد..... باید ببینی یه دکتر قابل اعتماد میتونی پیدا کنی یا نه.... بعد پانکچر بستگی به بدنت و شرایطت داره.... اگه تخمکات زیاد باشن و هایپر بشی داری نه که نه نیازی نیست.... عزیزم بعد انتقالم ۳-۴ روز اول استراحتت بیشتر باشه نه مطلق..... چون باید خونرسانی به جنین خوب انجام بشه..... سه چهار روز تهران بمونی کافیه.... آینوش جون تا جایی که منم میدونم معمولا جنینای با کیفیت تر رو اول انتقال میدن..... سوگلی جون متاسفم..... ایشالله بهترینا در انتظارته..... بهار جون آسپرین پدر معده رو در میاره..... عزیزم کاریوتایپ همسرت خوب بود شکر خدا..... در مورد منشیم به نظرم جوری نگو انگاری زیراب میزنی..... بگو خانوم دکتر وقتی سوالی میپرسیم و منشی خودش جواب میده بهش اعتماد کنیم...میخواستم از خودتون بپرسم که با خیال راحتتر به کمکایی که میکنه و راهنماییمون میکنه عمل کنم.... اگه شما تایییییید کنین خیالم راحتتره.... اینجوری بگی به نظرم جواب بهتری میگیری.... یا میگه نه نباید خودش جواب بده و این حرفها و باهاش صحبت میکنه.... یا میگه آره بهش اعتماد کنین..... فتا جون قاعدتا هر دو باید بهت جواب بدن اما بستگی به دکتر و مرکزت داره و اینکه بخوان بهت اطلاعات بدن یا نه..... عزیزم خراش هزینش رو همون هیسترو حساب میشه دیگه فکر کنم.... من خراش داشتم این دفعه که + شدم..... مامان سبحان جون خدارو شکر که شادی قسمتت بود..... خوشحالم که روی اون دکتر بی ملاحظه رو کم کردی..... خدایا شکرت که کم کاری دکترا رو جبران کردی..... مهتاب باران عزیز خدارو شکر که مانیجان زندگیتونو هر روز شادتر از قبل میکنه..... ایشالله دومادش کنی..... شاینا جون بعد از ظهر بشه خوب شنبه میتونی بیایی روز سومت میشه..... سوگند جون بله انتقال با بیهوشی هم داریم.. اگه دکترت تشخیص بده لازمه انجام میده.... زکریا جون نگران نباش اسپرم نارس وو تو آزمایشگاه به بلوغ میرسونن.... مهم داشتن سلول زایاس..... آوا جون تا جاییی که من تجربه کردم صدای قلب رو غربالگری اول شنیدم..... ظاهرا شنیدنش زودتر خوب نیست.... سوگند جون احتمالا تنگی داری و برات با بیهوشی انتقال بدن.... حالا با دکترت مطرح کن... گیسو جون تحرک تو آی وی اف مهمه برا میکرو اگه مرفوی اسپرم سالم باشه برا تزریق کافیه.... مامان ارنیکا جون من این جور مواقع به یه باسنم مرخصی میدادم و بهش میرسیدم تا یکم بهتر بشه بعد برا اون باسن تزریق میکردم اون یکی رو فرصت بهبودی میدادم..... دیگه باید کجدار مریض طی کرد..... منم آخراش دیگه با دیدن آمپول پروژسترون گریم میگرفت چه برسه به ترریقش..... فقط به نتیجه فکر کن که چیزی به بغل کردن دردونت نمونده..... اینطوری تحملش راحتتره.... فتا جون پروژسترون معمولا تا سه ماه هست..... بستگی به شرایطم داره.... مثلا اگه خونریزی و لک و این چیزا باشه میتونه طولانی ترم باشه..... البته معمولا در این شرایط با پرولوتون جایگزین میشه..... میتو جون گونال معمولا بعد از ظهر تزریق میشه.... فاطمه جون عزیزم خوشحالم که حضورتو نشون دادی.... شاینا جون عزیزم پرولاکتینت احتمالا به خاطر داروها بوده.... ولی به تیروئیدت برس احتمالا باز دزت بالا بره.... در ضمن معمولا هورمونیا روز دو سه انجام میشه وگرنه تحلیلش روزای دیگه متفاوته.... به نظرم پیش شهراد برو چون طرازیم میفرستدت اونجا ط خودش دارو برا این قضیه تجویز نمیکنه.... فاطمه جان عزیزم بهش بگو فاصله مهم نیست مهم پیدا کردن علت منفی شدنه.... بگو دنبال این قضیه باشه.... دوستای گلم عمل خیلی تو قضیه میکرو موثر نیست.... احتمال بهبودی هست اما برا میجرو فقط چند تا اسپرم بیشتر لازم نیست.... عمل معمولا برا بالا رفتن شانس بارداری طبیعی توصیه میشه!!!!! شاینا جون ناشتایی مهم نیست ولی استراحت مهمه.... تحریک نشدن سینه مهمه..... دو ساعت بعد بیدار شدن مهمه.... داروی هورمونی میتونه بالا پایین کنه جوابو..... روز انجام تو تفسیر موثره..... آینوش جان پس خدارو شکر بالاخره دکترت باید کاریو که انجام میداد و انجام داد..... عزیزم یکم هزینشون بالاست اما از هزینه یه میکرو خیلی کمتره..... دیگه نهایتا یک و خورده ای میشه..... عوضش خیلی چیزا رو میشن.... فقط حواست باشه شرایط انجام آزت مهیا باشه..... از آزمایشگاه قبلش بپرس چون هزینش زیاده مجبور نشی تکرار کنی..... حسرت جون این هزارمین بارررررر..... از من که بی علامت تر نبودی..... ایشالله لگداشو که نوش جان کردی میشه واست علامت..... من که حالت تهوعم هفته ۸ رفت پی کارش..... تازه حالتشو داشتم حتی یبارم حالم به هم نخورد.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من صبح آزمایش دادم.خدارو شکر با بتای 1713 خدا یه بار دیگه لطفشو شامل حالم کرد و باردار شدم.
سن 37 سال. بسته بودن هر دو لوله و چسبندگی تخمدان چپ.همسر سالم. مرکز درمان ناباروری رویان. یک بار لاپاراسکوپی. اولین انتقال فرش 8 آذر 92 نتیجه منفی. دومین انتقال فرش 2 اردیبهشت 93 نتیجه منفی. سومین انتقال جنین فریز سیکل نچرال 15 مرداد 93 خدارو شکر نتیجه مثبت.اقدام برای فرزند دوم در ابان 95.انتقال فرش نتیجه مثبت.دوقلو.
آنا جون خیلی ممنون عزیزم ، واقعا ما که بعد از این همه سختی باردار میشیم باید تمام تلاشمون رو برای نگهداری جنینهامون بکنیم ، ان شا الله خدا دختر شما رو هم برات حفظ کنه عزیزم . گل آفتاب گردون عزیز خیلی خیلی مبارکت باشه خانمی ، خدا رو شکر که پسرت داره از تنهایی درمیاد .
ممنونم دوستای گلم از تبریکاتون.امیدوارم خدا قسمت همه منتظرا کنه.
سن 37 سال. بسته بودن هر دو لوله و چسبندگی تخمدان چپ.همسر سالم. مرکز درمان ناباروری رویان. یک بار لاپاراسکوپی. اولین انتقال فرش 8 آذر 92 نتیجه منفی. دومین انتقال فرش 2 اردیبهشت 93 نتیجه منفی. سومین انتقال جنین فریز سیکل نچرال 15 مرداد 93 خدارو شکر نتیجه مثبت.اقدام برای فرزند دوم در ابان 95.انتقال فرش نتیجه مثبت.دوقلو.
سلام دوستان تبریک میگم به مامانای جدید
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
من یه مدت بخاطر سقطم نیومدم تا حال و هوام عوض بشه اینماه انتقال داشتم که به لطف خدا و یاری اما حسین تو این ایام که خاص خودشه طبیعی باردار شدم ولی دیروز سونو تو 5 هفته و 2روز ساک حاملگی دیده نشد برام دعا کنید نا امید نشم
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
دوستان از لطفتون ممنون.ان شالله خدا دل همه منتظرارو شاد کنه.