2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7160527 بازدید | 692203 پست
ممنون گلم..نه هنوز خبر نداره..هنوز ازمایش بتا ندادم.فقط بی بی چک زدم ک مثبته..این روزها سعی میکنم از ...

من دوتا طبیعی  آوردم دیگه بسه

از این به بعد سزارین میارم

سر دخترم خوب بود ولی این یکی خیلی اذیت شدم .

دخترت هم فکر کنم تا۶ماه می‌تونی شیر بدی.  دیگه بعدش شیر تلخ میشه خودش نمیخوره. بازم از دکتر بپرس

من دوتا طبیعی آوردم دیگه بسهاز این به بعد سزارین میارمسر دخترم خوب بود ولی این یکی خیلی اذیت شدم .د ...

مواظب چسبندگی باش..شکمتو زود نبندی..

اره با دکتر مشورت میکنم.تا الان ک دخترم چنان محکم مک میزنه ک انگار چندروزه غذا نخورد..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزی😘😘اره مراقبم..نزدیکی اصلا.میخوام بهونه عفونت یا درد واژن بیارم..اونروزی ایقد درد شدید داشتم ن ...

فدات شم آفرین عفونت بهونه خوبیه.انشالله بسلامتی زایمان میکنی التماس دعادارم برای هممون عزیزدلم

ممنون گلم..نه هنوز خبر نداره..هنوز ازمایش بتا ندادم.فقط بی بی چک زدم ک مثبته..این روزها سعی میکنم از ...

حتما ب همسرت بگو عزیزم 

شیردهی منعی نداره تا هروقت دوس داشت دخترت میتونه شیرشو بخوره

من دوتا طبیعی آوردم دیگه بسهاز این به بعد سزارین میارمسر دخترم خوب بود ولی این یکی خیلی اذیت شدم .د ...

دبگه وقتی دوتا رو طبیعی اوردی حیفه بری دنبال سزارین 

دیگه بچه سومی و ب بعد فرتی دنیا میاد

دبگه وقتی دوتا رو طبیعی اوردی حیفه بری دنبال سزارین دیگه بچه سومی و ب بعد فرتی دنیا میاد

فرتی رو خوب گفتی😄😄

سر دومی خیلی اذیت شدم بعدا فهمیدم پسر دردش زیاد .آنقدر جیغ زده بودم که همسرم میگفت همه ی صدات بیرون بود و همه ترسیده بودن.

همچنان بعداز ۱ماه بخیه هام اذیت میکنن و درد میکنن.

ممنون عزیزم..بخدا موقعی ک سراغ کاشت میرفتم ایقد استرس ی لحظه بداخلاقی شوهرمو داشتم..حتی کوچکترین حرف ...

ماهور جون حامله ای😍😍😍من اصلا نمیرسم بیام پیامارو بخونم طبیعی باردار شدی خیلی مبارکه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ماهور جون حامله ای😍😍😍من اصلا نمیرسم بیام پیامارو بخونم طبیعی باردار شدی خیلی مبارکه

اره گلم🤭🤭

اره طبیعی.چندروز از موعود پریودیم گذشته بود بی بی چک زدم درجا حاله انداخت..

بعد از چندروز ازمایش تیتر دادم19هزار خورده بود

11روز گذشت ک ازمایش تیتر دادم

شروع چله ی حمد 

سشنبه7اسفند1403

26شعبان 1446

روزانه 70مرتبه سوره ی حمد میخونم ب نیت ی دوست 

لازم نیست شما بخوانید 

1-سپیدار ✅

2.نهال✅

3-نگار 80✅

4-داداشم ✅

5-مهتاب ✅

6-فalaae✅

7.نسا✅

8-آهسته ✅

9.ر710rose✅

10-ملکهقبلش ✅

11-رادیس ✅

12یاامامرضادستموبگیر✅

13.م mehryn✅

14.عبدالواحد✅

15.فfavali✅

16.مmmmmzz✅

17.هپی گرلز✅

18.قاصدک14✅

19.د2aftab✅

20.آataitalebi✅

21.ز74zhiyan✅

22.ماهور✅

23.هzendgimaman

24.آسمان1402

25.زهرااابااانو

26.مmerino

27.بانوهمراز

28.مامان۱هاکان 

29.باران۳۱

30.بانو۱۱۳

31.پ ۵golnarges

32.زلیخا1402

33.فطررس

34.پروانه21

35.

36.

37.

38.

39.

40.

41.خودم

چهارشنبه 19رمضان

شروع چله ی حمد سشنبه7اسفند140326شعبان 1446روزانه 70مرتبه سوره ی حمد میخونم ب نیت ی دوست لازم نیست ش ...

ماهور منم!..ممنون از اینکه اسم منو تو دعا نوشتی..انشاالله خدا جواب این ثواباتو بده عزیزم..ب ارزوهات برسی‌گلم😘