2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7160527 بازدید | 692203 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فردایی روشن عزیز.الان چندهفته ای؟ خیلی منتظر زایمانتم.دوس دارم از مادر شدنت بگی.از حس شیر دادنت..چون ...

سلام ماهورجان خوبی عزیزدلم

دلارام خوبه🥹😍

فدای مهربونیت عزیزم من الان ۲۹ هفته چهارم 

اول فروردین وارد ۸ ماه میشم

متاسفانه بارداریمم ب چالش خوردم😁 ولی فدای سر دخملی فقط خودش خوب باشه. سیسمونی رو کامل کردم شکر خدا ، و نگار جون هم خیلی کمکم کرد خدا حاجت دلشو بهش بده تاابد مدیونشم

یهویی ورمم زیاد شد و همچنین وزنم یه روز بیمارستان بستری بودم اخرم نفهمیدن چمه ، درد شدید هم داشتم دیگه گفتن برو خونه 

هنوز. یه سری آزمایش ها مونده و سونو ک انجام بدم ببینم متوجه میشن...

اسمشم انتخاب کردیم 🥹 سِلین 

این مدت مهتاب جون سحر جون رو هم خیلی اذیت کردم🙈 منو حلال کنن...

همش ب سعید میگم درسته از اول حاملگی چالش داشتم ولی اگ زایمان کردم زودی باردار شدم خیلی خوشحال میشم 🥹

معجزه واقعی میشه بارداری بعدیم😄

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دخترمم اصلا لگد نمیزنه فقط حرکت می‌کنه حس میکنم خیلی جاش تنگه🥲

امروز واکسن کزاز زدم 😬 حالم بده استخون درد دارم انگار میخوام سرما بخورم

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم تو کلینیکی که من قبلا میرفتم بودن کسایی که تو دوماه متوالی پانکچر شده بودن ولی یه وقفه یک ...

رادیس عزیز، مرسی از دلگرمیت و هم فکریت. باشه من پس بمونم اینجا امتحان کنم شانسم رو. 

سلام ماهورجان خوبی عزیزدلمدلارام خوبه🥹😍فدای مهربونیت عزیزم من الان ۲۹ هفته چهارم اول فروردین وارد ...

خداروشکر ک ۳۰ هفته داره تکمیل میشه..

گفتم شاید دفع پروتیین داشتی ک یهو ورم کردی.

سلین اسم ترکی نیست؟؟ 

مث توپ گرد شدی🤭🤭🤭

خداروشکر ک طعم بارداری چشیدی...

اوفی بچه بعدی رو هم مشتاقی..عشقمی..

منم در تلاشم برا بعدی🤭

سیسمونی مبارک دخملی😘😘😘

دختر بابایی میشه سعید لوسش میکنه..

خداروشکر زندگیتون شیرینتر میشه..

دیگه اگه بحثی یا چیزی بین خودتو شوهرت بخواد پیش بیاد سرگرم سلین میشین و یادتون میره😀😀

دوستان من هم از محضرتون سوال دارم. من یک دونه جنین ۵ روزه دارم یک بسته دو تایی هم جنین سه روزه دارم. ...

به نظرم اونجا هستین اول انتقال بدین، انشالله همینا مثبت میشه اگه نشد دوباره پانکچر کنین. چند سالتونه؟ 

سخت واسه یک ثانیه اش هم نیست. امیدوارم حالا که خدا این درد و به ما داده خودش آروم مون کنه. الهی غم ن ...

فدات شم الهی آمین همچنین. انشالله مادر میشی عزیزم♥️

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام سارا جان خوبی عزیزم اوضاع و احوالتون خوبه ان شاالله،روح برادر نازنینتون هم شاد خوشحال شدم پیامی ...

سلام به روی ماهت خوبم خدا رو شکر عزیزم 

ممنونم خدا عزیزاتون رو براتون حفظ کنه انشالله.

منم به هوای بچه های قدیم میام سایت یا گاهی کسی سوالی داشته باشه جواب بدم. به یادتم گلکم. انشالله سال جدید بهترینا برات اتفاق بیافته. 🫂♥️💙

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤