2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7050453 بازدید | 684768 پست
قبل آزمایش به علائم توجهی نکن،صبر کردن خییلی سخته،خودتو با سریال سرگرم کن،روز ۱۲ به بعد واسه بیبی زد ...

آره واقعا سخته

بی بی چک خریدم

ولی اصلا جرات ندارم امتحان کنم

ولی از اونور هم دیدن جواب آزمایش خیلی استرس زاست

شاید اگه خدا بهم دل و جرات بده روز قبل آزمایش بی بی چک بزنم

خدایی نکرده میترسم منفی شه بهم بریزم

من دیروز مطب بودمدکتر گفت عفونتت خوب شده ولی التهاب رو داریقرار شد پاپ اسمیر رو دوباره تکرار کنم

سلام ببخشید کدام شهرهستید نام پزشکتون چیه 

من مردد هستم برم بهشتی پیش تهرانی یااول برم مطب

عکس رنگی رحم میخوام برام بنویسن

و ایمونولوژی برم 

اگربرم بهشتی پیش تهرانی به حرفم گوش میدن واسم بنویسن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا سختهبی بی چک خریدمولی اصلا جرات ندارم امتحان کنمولی از اونور هم دیدن جواب آزمایش خیلی استر ...

عزیزم به نظر من اصلا بی بی چک نگذار چون اولا که اعتباری بهش نیست . ثانیا افرادی بودن مانند جاری خودم که حتی ازمایشش هم منفی شد اما باردار بود

پس چرا با بی بی چکی که اعتباری نداره بخوای خودت رو اینقدر تحت فشار و استرس قرار بدی 

ایا همین مراحل سختی که میگذرونیم و گذروندی برات کافی نبوده که خودت بخوای با دست خودت بیشترش کنی ؟

ارامش خودتو حفظ کن

حدیث کساء زیارت عاشورا قران سوره مریم رو بخون

تکنیک تنفس عمیق شکمی انجام بده

اگر بتونی کمی اسطخدوس رو بزار تو قابلمه اب بریزی با در باز بزاری بجوشه بوش که پخش بشه تو خونه انقدر ارام بخشه

رزماری هم همینطوره 

البته باهم نه.

خلاصه

ارامش فقط ....

بی بی رو بزار کنار

حتی واسه ازمایشم رفتی باز اگر دیدی منفیه

نری کار سنگین کنیا

صبر کن تا یکماه بعد

ممکنه مثبت باشه نشون نده 

عزیزم به نظر من اصلا بی بی چک نگذار چون اولا که اعتباری بهش نیست . ثانیا افرادی بودن مانند جاری خودم ...

آره واقعا پروسه سخت و وحشتناکیه

خدا بهمون بعد این همه سختی کمک کنه

خدا کنه آزمایش مثبت بگیرم

ایشالله شما هم کارهاتون عالی پیش بره

ماها همدیگه رو درک میکنیم

میدونیم بودن توی این راه چقدر سخته

امیدوارم دلمون شاد شه

سلام حالتون خوبه، من امروز انتقالم کنسل شد، برای تخمک کشی مجدد باید یه پریودی صبر کنم یا چون تخمک کش ...

عاطی جانم فکر کنم بتونی وارد سیکل بشی، چون استرادیول که خوردی خودش مانع تخمک گذاریه از ایجاد کیست و... هم پیش گیری می کنه، حالا روز دوم برو مطب به دکتر بگو سیکلت کنسل شده به این علت فکر نکنم سخت بگیره.

بازم‌ متاسفم بمیرم برای دلت😭 یعنی داغ دلم تازه شد .از خدا برات صبوری و معجزه می خوام عزیزم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها نگران علایم نباشین. من قبل مثبت شدن علایم خیلی خاصی نداشتم. بعدشم تا سونو قلب ی چند روز علایم داشتم چند روز نداشتم. می‌دونم ک نگرانی طبیعیه برا ما. ولی این رفت و برگشت علائم هم طبیعیه برا خیلیا نگران نباشین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عاطی جانم فکر کنم بتونی وارد سیکل بشی، چون استرادیول که خوردی خودش مانع تخمک گذاریه از ایجاد کیست و. ...

چرا هرچی میدویم، نمیرسیم، بلکه هی دورتر و دورتر میشیم  انگار خدا نخشو گرفته،هرچی ما یه قدم به جلو میریم، اونم نخو میکشه عقبتر

میترسم بهش بگم قبول نکنه، گفتم اگه رفتم میگم ماه قبل این اتفاق افتاد، فقط کاربر هپی میگفت برای تشکیل پرونده، آزمایش اسپرم و ذخیره جدید میخواد، از ماهم که قدیمیه، ذخیره م اگه اشتباه نکنم تو پریودی باید میدادیم، اگه اینطور باشه مجبورم صبر کنم یه پریودی رو

چرا هرچی میدویم، نمیرسیم، بلکه هی دورتر و دورتر میشیم انگار خدا نخشو گرفته،هرچی ما یه قدم به جلو می ...

به من کش بسته ....باز نخ بود بهتر بود خواهر 🤦

میگن باید آزمایش ذخیره روز سوم پریود باشه ولی برای من بار آخر که تیر ماه بود دکتر زرنانی آزمایش ذخیره نوشت که گفت نه نیاز داره روز سوم باشه ...نه اینکه ناشتا باشی ...گفت از همین جا که رفتی آزمایش بده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چرا هرچی میدویم، نمیرسیم، بلکه هی دورتر و دورتر میشیم انگار خدا نخشو گرفته،هرچی ما یه قدم به جلو می ...

عزیزم واقعا متاسفم که انتقالت کنسل شد،ولی مطمئن باش تلاش جواب میده،ناامید نشو،استراحت کن و دوباره شروع کن،ای ام اچ نیاز به روز خاصی از سیکل نداره،اگه مشکلت از تخمکه حتما داروی پانکچر رو خارجی بگیر

به هیچی فکر نکنه فقط شکر گذار باش انشالله صدای قلبم بشنوی خیالت راحت بشه من چهارشنبه میرم ببینم خدا ...

عزیزم ممنونم واقعا توکل به خدا،ان شا الله که چهارشنبه همه چی عاالیه و میای اینجا بهمون میگی 😍😍

بچه ه خواهشا حداقل اینجا جواب بدین از صبح ۶ بار تاپیک ردم کسی جواب نداد جز یک نفر

به من عمل لاراسکوپی نوشتن اون خیلی فوری خصوصی اونجا 

واقعا هزینه اش برام خیلی گرون بود 

کسی دکتر متخصص لاراسکوپی در میلاد یا بیمارستان دیگه در تهران میدونین کدوم خوبه