2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048238 بازدید | 684647 پست
الان روز نهم انتقال میشمدیگه اینقدر دنبال علائم بودم خودم خسته شدمعلائم بارداری و داروها و پریودی هم ...

میگن روز چهارده جواب میده

این چند روزم ارامشتو حفظ کن

استراحت کن

استرس رو ول کن

ان شاءالله دوشنبه برسه صبح زود برم بیمارستان بهشتی پیش خانم تهرانیقبلا رفتم اونجا ولی پیش نقشینه الب ...

عزیزم بیمارستان، تهرانی خودش ویزیت و سونو میکنه یا مثل نقشینه دستایاراش؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بیمارستان، تهرانی خودش ویزیت و سونو میکنه یا مثل نقشینه دستایاراش؟

نرفتم تاحالا پیش تهرانی ‌ یکبار نقشینه رفتم گفتن فقط واسه ای وی اف خودش هست 

احتمالا اونم همین باشه ولی مطمئن نیستم

عزیزماز روز دوم پریود چنبار رفتی مرکز؟ممنونم بابت پاسختون

عزیزم برای پانکچر روز دوم وهشتم فتم بعد نوبت عمل برام گذاشت برای انتقال روز دوم وششم رفتم بعد چون رشد اندومتر خوب بود همون روز ششم نوبت انتقال گذاشت 🎉🎉🎉💚😘💚در خدمتم 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

عزیزماز روز دوم پریود چنبار رفتی مرکز؟ممنونم بابت پاسختون

عزیزم برای پانکچر روز دوم وهشتم فتم بعد نوبت عمل برام گذاشت برای انتقال روز دوم وششم رفتم بعد چون رشد اندومتر خوب بود همون روز ششم نوبت انتقال گذاشت 🎉🎉🎉💚😘💚در خدمتم 

الان روز نهم انتقال میشمدیگه اینقدر دنبال علائم بودم خودم خسته شدمعلائم بارداری و داروها و پریودی هم ...

اصلأ من تا روز آزمایش بیخیال بود با خودم میگفتم من زحمت خودمو کشیدم بقیه اش دست خداست اصلا به بی بی چک فکر نکردم فقط شب آزمایش تا صبح تو خونه راه رفتم صبحو رفتم آزمایش خدا خواست ودلمون بعد بیست سال شاد شد الان منتظر سونو قلبم انشالله اونم خدا خواسته همه چی رو بسپار به خودش 🙏🙏🙏🙏💚💚💚💚 ایشالله دلت شاد بشه 🙏🙏🙏🙏

اصلأ من تا روز آزمایش بیخیال بود با خودم میگفتم من زحمت خودمو کشیدم بقیه اش دست خداست اصلا به بی بی ...

عزیزم مبارکه

خیلی خوشحال شدم،ایشالله همیشه عالی پیش میره

منم هر کاری از دستم برمیومد انجام دادم

دیگه باقیش دست خداست

ایشالله این دفعه خدا بخواد و بشه

ای وای الان حالتون چطوره ؟ دورت بگردم ♥️ انشالله زودتر بهبود پیداکنید

داغانم

ببین اول قل اولم ویروس گوارشی گرفت، هنوز خوب نشده بود من گرفتم و همون روز قل دومم. نمیتونستم روپا وایسم. دست تنها😢 و دو روز بعدم همسرم

قل اول سه روز بعد مریضیش به تب افتاد تا حدود ۵روز. اول فکر کردم آب بدنش کم شده تب کرده بعد فکر کردیم از دندونشه و بعد که دونه انداخت فهمیدیم هم زمان رزوئولا هم گرفته...

ببین من نصف شدم تو این دو هفته🫠

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
میگم سپیدار جون میتونم به جای آمپول ،شیاف پروژسترون استفاده کنم البته من الان لکه بینی دارم ولی بعد ...

والانمیدونم عزیزم ولی فک کنم آمپول تاثیرش بیشتره ک تاحالاهیچ وق دکترم نگفته شیاف. راستی رز توسیلدنافیل استفاده کردی داخلی؟ عذرمیخوام من رفتم دستشویی ظهرکامل افتادبیرون فقط رنگش رفته بودیعنی جذب نشده؟ شبش گذاشته بودم

سلام توروخدا جواب بدید اگه میدونید سوالم واجبه .من ۳ساله اقدامم تنبلی تخمدان دارم همیشه پریودیام عقب ...

منم دقیقا مثل شمام، قرار بود پریود بشم وارد سیکل انتقال بشم ،الان تقریبا ۱۴ روزه که دوفامد رو قطع کردم  اما پریود نمیشم،آزمایش دادم بتا ۵ بود، دیروز هم باز بی بی زدم منفی بود،فقط بعد خشک شدن هاله انداخته بود،منم تا یکشنبه نمیتونم برم پیش دکترم ،میترسم به خاطر این سیکل این ماهم کنسل شه

دوستان من دو دوره لتروزل خوردم با ی دوره متفورمین الان بنظر شما برم برا ای وی اف چون دکترم ۶ ماه نوش ...

چرا iuiنمیکنی،

Iuiامتحان کن شاید باردار شدی ،سختی زیادی نداره،ولی ای وی اف خیلی سخته