2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
سلام توروخدا جواب بدید اگه میدونید سوالم واجبه .من ۳ساله اقدامم تنبلی تخمدان دارم همیشه پریودیام عقب ...

سلام گلم. متاسفانه تا نری سونو مشخص نمیشه. این قرصا رو هربدنی فرق میکنه. من هرزمان مصرف کردم پریود نشدم و رفتم دکتر دارو داده. تا پری بشم. ولی درحالت عادی موقع خودش حالا با چندروز پس و پیش شدن. میاد. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ااااا واقعا ؟ آمپول پروژسترون زدی یا شیاف بود ؟ ای بابا پس چرا اینجوریه ؟ من فکر میکردم پروژسترون از ...

نمیدونم بدن من اینطوریه سیکلم کنسل شدچون کلی استرادیول خورده بودم پریودنشدم 2تاپروژسترون زدم پری اومد. ولی روزای دیگ اگ استرادیول نخورم پروژسترون بزنم پریودنمیشم. میدونی چرا باپروژسترون پریودشدم چون بدنم بخاطراسترادیول استروژن داشت انگارکمبودپروژسترون داشتم اونوک تزریق کردم تعادل برقرارشدپریودشدم وگرنه باپروژسترون بتنهایی هم پریودنمیشم. متوجه شدی؟ فک کنم توام مثل منی بزن ببین پریودمیشی یاازدکترت بپرس

درسته ...اشتباه بوده کارمونولی دلیل اصلیش روتو پاسخم به نساء خانم نوشتم ...

اشکالی نداره دیگ شده. عزیزم ب قول بچه هااول اصلاح سبک کن  چون تاالان داروی هورمونی هم مصرف نکردی انشاءالله روی بدنت جواب میده بدون میکروباردارمیشی ب هرحال بدنت سالمترازبدن ماست ک کلی هورمون گرفتیم فقط بایدخدابخواد هستن بچه هایی ک با ذخیره کم معجزه بارداری طبیعی روتجربه کردن. فقط ناامید نباش باروحیه بالاشروع کن انشالله نتیجه مثبت میگیری

اشکالی نداره دیگ شده. عزیزم ب قول بچه هااول اصلاح سبک کن چون تاالان داروی هورمونی هم مصرف نکردی انش ...

ممنون عزیزم من اصلاح سبک و این کارا یه مدت انجام دادم در کل خوابم شبها زود میخوابم صبحهاهم زود پا میشم استرس رو یکمی دارم ولی تغذیمم تقریبا سالمه گاهی یه چیزی بخورم لاغرم هستم اضافه وزن ندارم .

فکر میکنم باتوجه به بدنم که الان چند سالیه اینجوری شده

دارو لازم دارم تا پریودام منظم بشه

نمیدونم فقط بخاطر ذخیره پایینم

برم صاف سراغ میکرو

یامیتونم یه مدت دارو مصرف کنم واسه تنظیم پریودهام 

بچه ها من یکم لک دیدم،علائم بارداریمم کمتر شده،دارم دق میکنم،بچه هایی که تازه مثبت شدین علائم باردار ...

سلام عزيزم اره مال منم كم شده، چون لكه ميديدم و زير دلم درد ميكرد رفتم دكتر سوزن پروژسترون برام نوشت، گفت پشت ساك هماتوم هست، نگران نباش ولي برو دكتر

البته خیلیام بودن تو کانال همین خانم ماما که من رفتم که حتی باای وی اف جواب نگرفتن و باایشون نتیجه گرفتن بعضیام خودش نوشته حاصل تدابیر طب ایرانی و آی وی اف یعنی هر دو باهم 

توکل برخدا

از خودش کمک میخوام

و اما این روزها هم که داریم تا شهادت حضرت زهراء س

فرصت خوبیه تا به ایشون توسل کنیم

ایشون درد فرزند از دست دادن خوب میدونن

و رنج زنانی مثل ما رو میدونند

البته بیشتر ماییم که باید متوجه رنج های ایشون باشیم

خودشون بهمون نظر کنند

و مسیرهای سخت رو باعنایت خودشون

از پیش پامون بردارند ان شاءالله 

سلام گلمدر اصفهانبیمارستان شهیدبهشتی هست که بخاطر کمتر بودن هزینه گزینه خوبی هستاما از عملکرد اون فض ...

سلام من تهرانم از مراکز اصفهان اطلاعی ندارم از دوستان بپرسید و بلاخره یکیشو انتخاب کنید زمان از دست ندید

عزیزم🥺، ببخشید نمیدونستم،

قربونت برم چ حرفیه 😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱