2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم حال دلت رو میفهمم منم ۲تا انتقال منفی داشتم ۴بار iui شدم که دومی مثبت شد ولی پوچ بود کورتاژ کر ...

نمیدونم چرا دلم اینجوری شده انگار توی حالت بی روحی سر میکنم نمیدونم چکار باید بکنم فرصت وقت تلف کردنم ندارم چون سنم داره میره بالا یکی دوماهی به خودم استراحت میدم بعد ببینم چی میشه و خدا چی میخاد عزیزم ممنونم ازت بابت وقتی که گذاشتی برام نوشتی لطف کردی🙏🙏

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
شیراز

اها جایی رو نمیشناسم اونجا دولتی باشه که انجام بدن ولی قطعا هست اگر هم بتونی بیایی اصفهان بیمارستان شهید بهشتی متخصصای خوبی داره خیلی ها دیده بودم از آباده و مرودشت میومدن اینجا دولتیه و خیلی مناسب درمیاد.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا ،چقدر زمان برد تونستی انتقال بدی ،منم ضخامت کمه اصلا همکاری نمیکنه ،الان‌ تو سیکلم احتمال زی ...

من بیشتر از دوسال ضخامتم کم بود، اصلا بالا نمیرفت با دارو ۶ بود. ولی نمیدونم چی شد اون ماهی که باردار شدم! فقط بگم اون ماه ما رفته بودیم مسافرت و من برای اولین بار توی آب دریا و استخر خیلی شنا کردم و کلا یه هفته استرس رو گذاشتم کنار. البته تمام داروهام همراهم بود و قرار بود بعد برگشت از مسافرت وارد سیکل پانکچر بشم. دقیقا یادمه هفته دوم از سیکلم ما مسافرت بودیم و من یه روز صبح که دقیقا روز ۱۴ سیکلم بود درد سمت راست داشتم خیلی بد بود دردش اما به همسرم هیچی نگفتم ولی یه تلاشی کردم، گفتم هر چی خدا صلاح بدونه و از ترس اینکه حالا نزدیک شروع پانکچر عفونت نگیرم مرتب شیاف واگیسان هم هر شب استفاده میکردم😂

دو هفته بعد من باز درد شدید داشتم، بیبی چک زدم که منفی بود، گفتم پس این درد پری هست. زودی رفتیم داروهای پانکچر رو خریدیم چون باید از روز دوم شروع میکردم. هیچوقت یادم نمیره! جمعه داروها رو سفارش دادیم، شنبه داروها رو گرفتیم که ۲۲۰۰ یورو هم پولش شد و یکشنبه بیبی چکم مثبت شد! خدا رو شکر ضرر مالی کردیم ولی دخترم سلامت به دنیا آمد.

الهی شکر گلم مشکل اصلی شما چی بود و اینکه ضخامت شما بدون دارو چند بود

من کلکسیونی از مشکل بودم، ضخامت از ۴ بالاتر نمیرفت.

سه تا سقط داشتم یکی با قلب دوتا بدون قلب. تشخیص  شروع یائسگی، ذخیره تخمدان نزدیک صفر! ولی واقعا خدا صلاح ما رو میدونه و به وقتش فرزندانی سالم و صالح بهمون هدیه میده.

بعد ازمایشات کامل هم مشکل  ایمنی، عفونت مزمن، مقاومت انسولین و هاشیماتو بهش اضافه شد. توی بارداری سرم اینترالیپید، امپول پروژسترون، اسپرین، لووتیروکسین و متفورمین داشتم. خدا رو شکر دخترم الان ۱۹ ماهشه. الهی روزهای سخت و شیرین مادر بودن، قسمت و نصیب همه مامانهای منتظر بشه

تو فکرش هستم فقط اینکه مثل همیشه خودم باید این کارارو انجام بدم مسیرش بهم دوره باید مرخصی بگیرم برم ...

هممون همینیم خواهر ....کل زندگیمون شده همین قضیه ....به خاطر دارو هم که همیشه اسیریم ....خود ناباروری یه طرف .....پیدا نشدن دارو یه طرف....انشالله خدا خودش دستمونو بگیره ....هر چند خودم امید ندارم و دیگه خیلی خسته ام ولی امیدوارم خدا جواب زحمت همه رو بده

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم من الان امدم، کارم داشتی؟ مدت طولانی مریض بودم، تازه سرپا شدم! دوباره کرونا گرفتیم همه مو ...

سلام عزیزم خوبی ؟ 

وای چقدر سخت ....الان با بچه کوچولو چقدر سخت گذشته ....خانوم کوچولو چطوره ؟ 

باران جان اگه اشتباه یادم نباشه قبلا گفته بودی یه بار با ضخامت ۶ انتقال داده بودی ؟ 

من ضخامتم اصلا بالا نمیره ،اینبار با کلی دارو تا تقریبا ۶ و نیم بالا رفت دکتر گفت اگه اصلا بالا نره مجبوریم با ۶ انتقال بدیم 

سلام عزیزم. اره یه بار با این ضخامت انتقال دادم که منفی شد. یعنی با اینکه هم آمپول پروژسترون و هم قر ...

اگه ۱۴ روز بعد انتقالت ۲۸ پریودیت بوده باشه ،پس خیلی زود انتقال داده بودن ؟ یعنی ضخامتت زود به ۶ رسیده بود ؟ 

برای من روز ۲۰ پریود تازه ۶ بود ،تازه سیکلامم ۲۳ تا ۲۸ روزه است

من بیشتر از دوسال ضخامتم کم بود، اصلا بالا نمیرفت با دارو ۶ بود. ولی نمیدونم چی شد اون ماهی که باردا ...

آره باران جون این یادمه که میخواستی پانکچر شروع کنی ....باردار شدی....البته برای تو چون بارداری طبیعی بود شاید با همون ضخامت ۶ باردار شدی ولی تو ای وی اف احتمالش خیلی کمه ....نمی‌دونم دیگه چیکار کنم ...هیچی جور در نمیاد 

بچه ها من حدود ۲۲ روزه عقب انداختم شنبه رفتم آزمایش دادم عدد بتام ۸ بود گفتن دوباره باید تکرار بشه امروز تکرار کردم بعد از سه روز شده بود ۲۲ اما خانمه گفت احتمالا بارداریت پوچه دکترمم فردا میاد مطب تا فردا من سکته کردم از استرس میشه یعنی کیست یا تنبلی تخمدان باشه یا حتما باردارم؟ کسی شرایطش مثل من بوده

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍