2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042607 بازدید | 684264 پست
عزیزم امروز به نیابت از شما حدیث کسا خوندم هدیه کردم به حضرت زهرا و ازشون خواستم دعا کنن خیلی زود به ...

نهال جان ان شالله هرچی تو دلته و نمیتونی به کسی بگی خدا بزودی برات برآورده کنه. اینقدر که مهربونی و بفکر دل دوستاتی.میشه خواهش کنم برا مادر شدن من و مشخص شدن مشکلم دعا بخونی. ممنون میشم منم برا همه دعا میکنم. 

فدات بشم من مهربون ♥️ انشالله که همه چیز عادیه و فقط حساسیت های یه مادره 🥹 برو دکتر که خیالت راحت ب ...

فاطمه جون چقدراین پستت بدم نشست به حدی که اشکم در اومد. ازاینهمه دل پاک و مهربونی که داری. الهی که همیشه سالم باشی و دلت شاد باشه. برا منم دعا کنید دوستان. تا مشکلم پیدا بشه. 4 بار سقط با ایست قلبی. داشتم. و جوری هست که هرچی آزمایش و سونو هیسترو و و.... خلاصه هم مدل درمان انجام شده ولی بازم مشکلم حل نشده دکترا تو تشخیصش عاجزن.برام دعا کنید خدا درمان مشکلمو به دل دکترا یا هرفردی که باهام در ارتباطه بندازه. خودمم موندم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چهار سال پیش خارج رحمی داشتم از اونموقع درد دارم گاهی مخصوصا زمان های تخمک گذاری و سیکل دوم من ع ...

ای وای عزیزم،خیلی اذیت کننده ست، پس خوب بشو نیست، عجب یادگاری برامون گذاشت!

امروز روز دوازدهم انتقال جنینم بود من امشب ساعت ۸شب بی بی چک زدم و منفی بود بنظرتون درسته؟

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰

بچه ها کسی بوده بی بی چکش شب اشتباه نشون بده صبح درست؟من امروز روز۱۲انتقالمه و بی بی ساعت ۸زدم سریع منفی شد یعنی درسته؟

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
امروز روز دوازدهم انتقال جنینم بود من امشب ساعت ۸شب بی بی چک زدم و منفی بود بنظرتون درسته؟

بیبی چک شب اصلا قابل اعتماد نیست اخه...

همینجوریشم روز ۱۲ بتا پایینه کمرنگ نشون میده شب ک دیگ هیچی ادرار رقیقه

انشالله باردار باشی عزیزم ♥️ 😘 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿

سوره_مزمل#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله🧡🌿 ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق ✨🌱🤍 

روز_۴۱#  

۱- nesa66 🌻

۲- alaae 🌻

۳- الا11543 🌻

۴- س۱۳۶۷ 🌻

۵- مامانو_سوفی 🌻

۶- haniiijoooon 🌻

۷- خدایاتومیدانی🌻

۸- سحربانوو68🌻

۹- مهتاب444 🌻

۱۰- سارایییی 🌻

۱۱- ماهییا 🌻

۱۲- ssseffat 🌻

۱۳- داداشممم 🌻

۱۴- favali 🌻

۱۵- houra1400 🌻

۱۶- آناشید۹۹ 🌻

۱۷- یامنان🌻

۱۸- نهال۶۴۶۷ 🌻

۱۹- نگار۸۰ 🌻

۲۰- نهالیم 🌻

۲۱- رادیس۱۲ 🌻

۲۲- گندمک۱۱ 🌻

۲۳- shiva_ab 🌻

۲۴- rose_710 🌻

۲۵- zhiyan74 🌻

۲۶- ارکیدهابی 🌻

۲۷- طوطططیا 🌻

۲۸- atrin_arsen_atrina🌻

۲۹- joooodi🌻

۳۰- Poweroflove🌻 

۳۱- اهسته 🌻

۳۲- سپیدارجوجو 🌻

۳۳- avaaajon 🌻

۳۴- آلادیا 🌻

۳۵- پونهoo 🌻

۳۶- ماهورجان 🌻

۳۷- panizpaliz🌻

۳۸- عبدالواحد🌻

۳۹- هیوا666 🌻

4۰- شطرنجی 🌻

4۱- زلیخاه۱۴۰۲ 🌻

۴۲- zohrehjafari 🌻

۴۳- گیسوگلابتونم🌻 

۴۴- سهیلا_جون 🌻

۴۵- ۲aftab 🌻

۴۶- قاصدک_بیخبر 🌻

۴۷- sarayyyyyy 🌻

۴۸- baharrr7878 🌻

۴۹- مارپلههههههه 🌻

۵۰- atitalebi 🌻

۵۱- raha686868 🌻

۵۲- آسمانیترینم 🌻

۵۳- happygirlss 🌻

۵۴- کاپیتالاسیون 🌻

۵۵- شیلا28 🌻

۵۶- razleilaa 🌻

۵۷- yas76۱۱ 🌻

۵۸_ mmmmmmzzz 🌻

۵۹_ معجزات 🌻

۶۰- خب_که_چی_بشه 🌻

۶۱- زینتیار 🌻

۶۲- بانو113 🌻

۶۳- maral_99🌻 

۶۴- sofiya73 🌻

۶۵- رکسانا۱۴۰۰ 🌻

۶۶- 5golnarges 🌻

۶۷- samin3835 🌻

۶۸- _sharareh_🌻

۶۹- طلوع۲🌻

۷۰- merino🌻

۷۱- پروانه۲۱🌻

۷۲- خب_که_چی_بشه🌻

۷۳- _بهاره_🌻

۷۴- فطررس🌻

۷۵- زهراعروس🌻

۷۶- خانومیییی🌻

۷۷- زهرااااباااانو🌻

۷۸- آسمان۱۴۰۲🌻

۷۹- سمی64🌻

۸۰- aooooo🌻

۸۱- @زی666666    

۸۲- به نیابت از تمام دوستانی که اسمشون تو لیست نیست انشالله حاجتروایی همه ی دوستان♥️✨

🌿🧡رُبما یُساق إلیک قدرٌ منَ اللّٰه خیرٌ من کل أحلامک

شاید معجزه ای از سوی خدا به سمت تو فرستاده شود که از همه ی آرزوهایت بهتر باشد ️🌿🧡

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿سوره_مزمل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِ ...

با یاری خدا و همکاری مهتاب عزیز این چله هم به پایان رسید 

انشالله خدا قبول کرده باشه و همگی حاجتروا بشید🤍

از @مهتاب444     جون ممنونم انشالله به حاجت قلبی شون برسن♥️✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدات عزیزم، بازم زدم بعد از خشک شدن بازم هاله داره،احساس میکنم به خاطر خط تبخیره

ببخشید دیر دیدم پیامتو

عزیز اگ هاله سفید باشه خب خط تبخیره

اگ صورتی باشه جای امیدواری داره 

پر رنگ تر نشده باهم مقایسه میکنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خوبی مامان گل یه سوال شما که مثبت شدید آمپول وشیاف و استرادیول رو هنوز هم استفاده میکنید🤗💚💚

عزیز دلم من با iui اسپرم اهدایی گرفتم 

داروی هورمونی فقط دفامد داشتم که ۱۲ هفته خودم قعطش کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیبی چک شب اصلا قابل اعتماد نیست اخه...همینجوریشم روز ۱۲ بتا پایینه کمرنگ نشون میده شب ک دیگ هیچی اد ...

دارم سلام فاطمه جون من معذرت ميخوام خيلي نفخ و يبوست دارم، شربت هم ميخورم أصلا حالم خوب نيست چيكار كنم؟

فاطمه جون چقدراین پستت بدم نشست به حدی که اشکم در اومد. ازاینهمه دل پاک و مهربونی که داری. الهی که ه ...

دورت بگردم 🥲🫂🤍 انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی 

شاید به واسطه ی دارو ها خونت خیلی غلیظ میشه روزانه یه قلپ اب انار بخور ... یکی از دخترا هم انتقال دوم اب انار خورد خدارو شکر مثبت شد و نینیش بزرگ شده الان

منم به گفته ی دوستمون خوردم و این تزریق مثبت شدم 

کاربر س۱۳۶۷ بودن 

البته من این تزریق خیلی کارا کردم و دقیقا نمیدونم کدومش تاثیر داشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دارم سلام فاطمه جون من معذرت ميخوام خيلي نفخ و يبوست دارم، شربت هم ميخورم أصلا حالم خوب نيست چيكار ك ...

نمیدونم زلیخاه جون 🥲 بخاطر بارداری حرکت روده کند میشه باعث اذیت میشه 

من خودم از قبل بارداری هم هیچوقت یوبس نمی‌شدم الانم همبنم ولی حرکت کند روده هامو حس میکنم

از توالت فرنگی استفاده میکنم خیلی کمکم میکنه بدون زور و فشار انجام میشه ببخشید واضح گفتم 

تجربه ندارم در این مورد 🥲 من از اسهال شدن رنج میبرم

گلابی بخور ، شیر پر چرب پاستوریزه ،

( خاکشیر و الو نخور اصلا, شنیدم خوب نیست)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دورت بگردم 🥲🫂🤍 انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی شاید به واسطه ی دارو ها خونت خیلی غلیظ میشه ...

قبل ای یو ای آب انار میخوردی فاطمه ؟ روزانه چقدر میخوردی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810