2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042622 بازدید | 684269 پست
فدات بشم من مهربون ♥️ انشالله که همه چیز عادیه و فقط حساسیت های یه مادره 🥹 برو دکتر که خیالت راحت ب ...

عزيزم ممنونم ايشالله اين دعا هاي خير به خودت برگرده و همه خواسته هات مستجاب بشه🤲🏻🙏🙏❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کی اینجا تجربه خارج رحمی داره؟! من حدود دوسال پیش با آی یو آی خارج رحمی شدم، هنوز که هنوزه در ...

من خارج رحمی داشتم ولی خودش رفع شد و  فقط ی شب درد بدی کشیدم ک اونوقت حتی فکر نمیکردم باردار باشم 

ولی بعدش مشکلی نداشتم فقط ی رو شم دل درد عجیب گرفتم ک ی چیزی دفع کردم ک فهمیدم صخامت آندومتر بوده چون برای من حتی ساک بارداریم تشکیل نشده بود 

خانوما کدوم مارک شیافت پروژسترون رو شما استفاده میکنید ؟

من این دفعه لوتوژل استفاده میکردم خییییلی راحتر بودم اندازه اش هم چون کوچیکه و بیضی طور هست استفاده اش هم برام راحتتر بود. فقط دوزش ۲۰۰ بود من روزی دو تا استفاده میکردم نمی‌دونم دوز بالا هم داره یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید درد تخمدان خطرناکه؟ منم هر دو تخمدانم گاهی تیر میکشه ولی دائمی نیست،دکترمم شیرازه ،۵ ساعت راه ...

اگر بارداری و سونو شدی قبلا خوب بوده و دو طرفه هست احتمالا طبیعیه برای بزرگ شدن رحمه

بچه ها کی اینجا تجربه خارج رحمی داره؟! من حدود دوسال پیش با آی یو آی خارج رحمی شدم، هنوز که هنوزه در ...

من خارج رحمی شدم چه قبل انتقال و خارج رحمی شدن چه بعد برطرف شدن گهگاه کشاله ران سمت راستم درد میگیره که خارج رحمیم هم همون سمت راست بود هر چی بررسی مثل عکس رنگی و....هم انجام دادم چیزی پیدا نشد ولی درد مثل شما کامل یک سمت بدنم نداشتم

من خارج رحمی شدم چه قبل انتقال و خارج رحمی شدن چه بعد برطرف شدن گهگاه کشاله ران سمت راستم درد میگیره ...

نمیدونم چرا بعد از اینهمه وقت هنوز درد هست، همون اوایل به دکتر گفتم عکس بگیرم گفت نه لازم نیست

سلام عزیزم خوبی خوش اومدی. کلینیک مام وخیلیاقبول دارن ودکتراش خوبن. من خیلی دکتررفتم دکتر خودم برجیس ...

سلام،

مممنونم دوست عزیزم برای راهنماییت،امروز از تهران برگشتم،برای همسرم با دکتر اطرج وقت داشتم مرکز مام ک راضی بودم ولی خودم با دکتر قاضی می‌میرسعید وقت داشتم،اصلا خوشم نیومد ازش

دکتر برجیس  ،مرکز مام هستن؟

حتی پیاده روی و ماساژ سیاه دانه؟

اصلا پیاده روی در حد اینکه عصرا میرفتم آمپول میزدم برمیگشتم فقط من آب زیاد مصرف کردم💚

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

خانومای گلی که بتازگی مادر شدین تبریک میگم قشنگا انشالله دوران بارداری راحتی داشته باشید و بسلامتی ف ...

سلام خوبی مامان گل یه سوال شما که مثبت شدید آمپول وشیاف و استرادیول رو هنوز هم استفاده میکنید🤗💚💚

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

نمیدونم چرا بعد از اینهمه وقت هنوز درد هست، همون اوایل به دکتر گفتم عکس بگیرم گفت نه لازم نیست

من چهار سال پیش خارج رحمی داشتم از اونموقع درد دارم گاهی مخصوصا زمان های تخمک گذاری و سیکل دوم  من عکس رنگی هم انداختم اتفاقا هر دو لوله باز و بدون چسبندگی حتی بخاطر یه مشکل دیگه   ام ار آی لگن کردم اونم سالم بود ولی درد رو از اون موقع دارم هر از گاهی

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

2810