2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042612 بازدید | 684268 پست
خداروشکر مبارک باشه♥️

ممنون گلم ایشالله خودتم بسلامتی تو دلیت رو بغل کنید💚💚☺️☺️

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

خانومای گلی که بتازگی مادر شدین تبریک میگم قشنگا انشالله دوران بارداری راحتی داشته باشید و بسلامتی فارغ بشید

درد تخمدان تا حدودی طبیعیه... منم داشتم و هنوزم وقتی نزدیک ب تایم پریودم هست بازم درد پریود میاد سراغم 

ولی اگ دردی دارین که غیر قابل تحمله حتما برید دکتر چک کنید

سونو بدین ببینید ساک بارداری کجا قرار داره

ولی دردی که قابل تحمله جای نگرانی نداره

به امید روزی که کل این تاپیک بشه از مادرای باردار و شیرده 

انشالله روزی تک تک دوستای قشنگم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ،امروز هم باز میگیرم ببینم چی میشه،ولی فک نمیکنم مثبت باشه اخه با وضعیت اسپرم شوهرم،غیر م ...

منتظر خبر های خوبت هستم عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزم به نیت من خوندی.

الهی حاجتروا بشی قشنگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@داداشمممم    

عزیز دلم حالت چطوره بهتر شدی جانِ دلم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانومای گلی که بتازگی مادر شدین تبریک میگم قشنگا انشالله دوران بارداری راحتی داشته باشید و بسلامتی ف ...

عزيزم ممنونم جواب دادي،ولي مال من طبيعي نيست بايد برم دكتر، دختر خوش قلب، اس بس تو خيري بعد مامان شدنت، خيلي ها مادر شدن، ايشالله همه نتيجه بگيرن و دامنشون سبز بشه🤲🏻🤲🏻🙏🙏🙏

عزيزم ممنونم جواب دادي،ولي مال من طبيعي نيست بايد برم دكتر، دختر خوش قلب، اس بس تو خيري بعد مامان شد ...

فدات بشم من مهربون ♥️ انشالله که همه چیز عادیه و فقط حساسیت های یه مادره 🥹 برو دکتر که خیالت راحت بشه 

یه جا شنیده بودم باید کاسه ی دعاتون پر بشه تا خدا حاجترواتون کنه ... میدونی متنش یه طوری بود به دلم نشست 

‌               ܟ۬ߺܥ‌ߊ‌‌ࡅ࡙ߺߊ‌‌ ࡅߺ߳❟ ࡅߺ߲ܝ‌ߊ‌‌ܩ❟‌ࡅ࣪ߺ ࡅߺ߲ܟ۬ߺ❟ߊ‌‌ܣ:))!🕊🍭🌱💜️ 

از اون موقع سعی میکنم چله بردارم اسم تک تک دوستان باشه تا کاسه ی دعای همه پر بشه.. واقعا از ته قلبم مادر شدن همه رو میخوام ، اروم شدن دل ساراجان رو  ، یه زندگی اروم و پر برکت برای پانیذ جان ... و حاجتروایی تمام دوستانی که از درد هاشون سخن نگفتن 

من با شماها زندگی کردم به همتون وابسته شدم ناراحتیتون ناراحتم میکنه خیلی جاها مرحم دردهام بودین

الهی همیشه خبر خوش بهم بدین 😍♥️

«یـٰا مَن لـٰا یُرجَۍ اِلـٰا هُـو . . :» ای آن ک جز او امیدی نیست...🕊💚🌙! #خــــــــدا..!🕊💕️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها کی اینجا تجربه خارج رحمی داره؟! من حدود دوسال پیش با آی یو آی خارج رحمی شدم، هنوز که هنوزه درد یکطرفه‌ی بدن دارم، از کتف بگیر تا پای راستم، امشب نتونستم بخوابم بخاطر دردش، همون اوایل که به دکتر گفتم گفت تا چندماه طبیعیه ولی الان نزدیک دوساله، تو این مدتم دیگه فراموشم شد دوباره بهش بگم، الان که نزدیک انتقالمم این دردها نگرانم کرد

قبلا یه دکتر داشتم چون مریضش زیاد بود و نمیشد نوبت گرفت روز پنجم پریود هم سونو میکرد و سیکل پانکچر ش ...

عزیزم امروز به نیابت از شما حدیث کسا خوندم هدیه کردم به حضرت زهرا و ازشون خواستم دعا کنن خیلی زود به هر حاجتی داری برسی

انشالله به واسطه ی دعای حضرت زهرا مادر بشی 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
2810