2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7041545 بازدید | 684225 پست
حالم اصلا خوب نیست هی می‌خوام فکر و خیال نکنم نمیشه هی ذکر میگم بازم درست نمیشم خدایا فرداشب در چه ح ...

برات صلوات فرستادم عزیزم. بی‌تابی نکن. هرچی خدا بخواد همون میشه. ان شاالله که خدا برات خواسته و مادرشدن. فردا شب منتظر خبر خوب هستیم توکل بخدا. کاملا درکت میکنم گلم. منم بارها تو این شرایط قرارگرفت. ولی تحملش سخت بوده. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿سوره_مزمل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِ ...

خیلی ممنونم ازت مهربونم

چقدر خوبه ک تو این اوضاع و احوال شما عزیزان ب یاد هم هستید

ان شاالله ب خوبی و سلامتی گل دخترت رو در اغوش بگیری. 

@فردایی_روشن    

فاطمه جان امروز به نیابت از شما برای براورده شدن حاجتت ، سلامتی خودت و دخترت حدیث کسا خوندم هدیه کردم به حضرت زهرا 

انشالله به واسطه ی دعای حضرت زهرا بارداری راحتی داشته باشی و دخترت رو صحیح و سلامت بغل کنی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
ممنون عزیزم ♥️ رفتم برام دارو نوشته

سلام مامان فاطمه گل. راستی درمورد سوپ بهت گفتم ادویه باید بزنی. برا طعمش هست. ولی چون شما بارداری هرادویه ای نباید مصرف کنی. هرچی خودت دوس داری بزن. عصاره گوشت یامرغ الیت یا مهنام هرچی که دردسترس داری میتونی چند تا بریزی ولی حواست به نمکش باشه. هرچی درست کردی اول نمک نزن. در آخر که مراحل پخت تموم شد و موقع سرو شد نمکش چک کن تاشور نشه. اگه عصاره بریزی خودش شور هست.حتی برای عصاره هم اول بپرس اگه برات خطر نداره مصری کن. موفق باشی گلم. 

برات صلوات فرستادم عزیزم. بی‌تابی نکن. هرچی خدا بخواد همون میشه. ان شاالله که خدا برات خواسته و مادر ...

قربونت عزیزم ممنون از دلداریت،باور کن دیشب اصلا نخوابیدم از سردرد ، ۱۴روزه بیخیالم ولی دیشب نه 

به زور رفتم آزمایش میگه ۸شب جوابش میاد ،الله اعلم راضی به رضاشم💚💚🙏💚💚

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام خانوما

من قرص جلوگیری میخورم که این ماه برم برا انتقال

آزمایش تیروییدم tsh 4/94 هس روزی نصف قرص لووتروکسین میخورم

بنظرتون روزی یکی کنم تا انتقال ک تقریبا میشه ۲۵ روز دیگه میاد پایین؟

یا انتقال کنسل میشه؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
من دو سال پیش فیزیو رحم و تخمدان رفتم. هیچ فایده ای نداشت. من اندو تخفیف دارم. وقتی دستگاه میزاشت رو ...

یعنی من گفتم فیوزیو لگن و رحم‌ برم..رفتم پیش دکتر .سونو برا روز ۱۲ نوست .گفتم ببینم وضعیت اندومتر و تخمکام چطوره..

ک بعد بادکش اینا انجام بدم. و اصلاح سبک بشم

سلام خانومامن قرص جلوگیری میخورم که این ماه برم برا انتقالآزمایش تیروییدم tsh 4/94 هس روزی نصف قرص ل ...

عزیزم برو حتما دکتر غدد که برات تجویز کنه چقد مصرف کنی. سرخود نمیشه. تیروئید تو بارداری خیلی مساله مهمیه حتما باید نرمال باشه قبل ازانتقال

سلام خانومامن قرص جلوگیری میخورم که این ماه برم برا انتقالآزمایش تیروییدم tsh 4/94 هس روزی نصف قرص ل ...

عزیزم حتما امروز برو دکتر و سریعا دارو رو برات زیاد میکنه که تا 25 روز دیگه انشالله میاد تو رنج نرمال برای انتقال

ولی خودت دوزش رو زیاد نکنه تیروئید خیلی مهمه تو بارداری

فک کنم زیر 2 باشه خوبه برای بارداری

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
برای ضخامت رخم تغذیه هم تاثیر دارهلوبیا سبز نشاسته سیب زمینی اینسری دکترم قرص جیناتی هم داده بود ک و ...

من قبلا لوبیا سبز خوردم اصلا تاثیر نداشت 

کلا شیاف و قرص و پماد ،اونی که باید جذب بشه میشه ،بقیه میاد بیرون

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه اینطور نیست من سال قبلش هم لاپارا کرده بودم خیلی اشتباه کردمیعنی تقصیر دکترم بود ک با این شرایط م ...

آره دکترا کلا به شرایط هر کسی نگا نمیکنن ،برای همه یه نسخه میپیچن 😞😞😞

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دورت بگردم ممنون ازدعات مهربونم قربون نینیت بشم بگودعامون کنه

چشم عزیزم دعای همیشمه

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام به روی ماهت. 😘😍منم خوبم خوشکلوم. وای الهی من فدای اون قلب اکلیلیت بشم. امروز که راه رفتی استر ...

😋😋😋 بنظر خیلی خوشمزه میاد دست گلت درد نکنه عشقم

سرحال شدم درست میکنم 

الهی خیر ببینی

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810