2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7041734 بازدید | 684225 پست

وای من از معده درد دارم میمیرم حالم اصلا خوب نیست شبام اصلا خواب ندارم دعام کنید تا چهارشنبه منم دلم شاد شه انتظارم خیلی ساله خیلی خدا خودش میدونه بس 🙏🥺🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربون قلب شکستت بشم بخداک میفهممت هممون این چیزایی ک گفتیوهزاربارمرورکردیم فاصله سنی بابچه..... همه ...

پرولاکتین مشکلی نداره. 

لنفوسیت هم برای کسایی ک اندو دارن خوب نیست. 

من اندو خفیف دارم. 

چند بار اهدایی گرفتی؟ نگران نباش درست میشه ....خدا بزرگه بلاخره یه جایی تلاشی که می‌کنی میبینه

انتقال دوم بود با اهدایی. 

نگران رحم هستم 

هیستروکردم. پولیپ های کوچک متعدد داشتم. 

سونو تخصصی اندو ک رفتم بهم گفت ادنومیوز خفیف دارم. 

خیلی نگرانم. 

تخمک ک اهدایی 

اکه رحمم جواب نده چ غلطی بکنم. 😭

@فطررس عزیزم امروز به نیابت از شما برای براورده شدن حاجتت و انشالله به زودی مادر شدنت حدیث کسا خوند ...

عزیزم ممنونم ازت. 

شما خیلی مهربونی ک به یاد ماها هستی و برامون دعا می کنی. 

شما  مهتاب جان  فاطمه جان 

ان شاالله حاجت روا بشید. 

چرا منفی شدی.؟همه موارد رو رعایت کردی؟من تب شدید میگرفتم دارو میزدم نمیدونم الان روز ۶انتقالم میگم ن ...

نمی دونم والا. 

خب دلیلش ک مشخص نمیشه. 

اره موارد لازم رو رعایت کردم. 

ان شاالله مثبتی. 

بچه ها کسی اینجا فیزیوتراپی رحم و لگن رفته ؟

من دو سال پیش فیزیو رحم و تخمدان رفتم. 

هیچ فایده ای نداشت. 

من اندو تخفیف دارم. وقتی دستگاه میزاشت رو تخمدان چپم هی درد می گرفت. منم اون موقع دوزاریم نیفتاد ک این درده مال اندو هست و این دستگاه برام خوب نیست و اندو رو بیشتر می کنه. 

و متاسفانه ده جلسه رفتم. 

ب نظرم این دستگاهه باعث چسبندگی و …… میشه 

چون سونو تخصصی ک دادم گفتن چسبندگی خفیف تخمدان چپ ب رحم دارم. 

و هیچ فایده ای هم برای رحم و تخمدانم نداشت. 

بادکش خیلی بهتره.  

عزیز دلم انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی ♥️ یاد عمل خودم افتادم🤭 نزدیک انتقال جنینم رفتم سونو ...

دورت بگردم انشاءالله.❤️‍🔥🥰😍دردمن خیلی بوداااااااا. تیکه های رحمومیکندبدنم میلرزید. پام خورد سردکترم غیرارادی بود میخواستم ازروی تخت فرارکنم انقد وحشتناک بود.من فقط گریه میکردم نای حرف زدن نداشتم😢انقد حالم بدبود یادم رف عذرخواهی کنم. 

عزیییزم مثبت شد بتام ۳۲۰روز ده انتقال دعا کنید روز ۱۴بتا خوب باشهممنون که به فکرمییی♥️♥️♥️♥️♥️

هزارمرتبه شکر😍😍😍😍قربونت برم مبارکت باشه عزیزم انشاءالله بسلامتی طی میکنی این 9ماهو.خدانگهدارنینیته نگران نباش

2810