2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7041734 بازدید | 684227 پست
انشاله بسلامتیاز جهت عفونت معاینه کرد؟

ممنون عزیزم،اره معاینه کرد نه خداروشکر از سالی که زایمان کردم هیچگونه عفونتی ندارم ،قبل از بچه دار شدن همیشه داشتم اما الان تقریبا ۹ ساله اصلا عفونت نداشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من سرویکس ام اومده پایین شده ۲۶ دکترم میگه باید سرکلاژ بشی ولی هفته ات بالا هست ممکنه خدایی نکرده خطرناک باشه ، حالا نمیدونم حلقه پساری بزارم یا سرکلاژ کنم؟کسی تجربه ای داره؟ نزدیک ۲۰ هفته هستم

بچه ها راهکار میخوام 🥲 من تهوع ندارم یهویی بالا میارم خیلی حس بدیه یه طوری ک کلی ب رگای سرم فشار می ...

الهی دورت بگردم عزیزدلم اذیت میشی میفهممت من سرداروی هورمونی وانتی بیوتیک انقد حالم بدمیشه ببین توچقدرسختته.انشالله این روزاهم میگذره. آجی کوچیکم انقد حالش بدبود گریه میکردقطره متوکل پرامید تواب می‌ریخت عالی بود خیلیا توبارداری میخورن. دمیترون هم خوبه نترس عوارضش ناچیزه بهترازاسیبیه ک حالت تهوع وغذانخوردن بهت میده. منم میخوام بخرم دارم نابودمیشم. فاطمه امروزبرای بارسوم بدون بیهوشی دکترم بالای سرویکسموخراشیدنمیدونم راضخیم بودانقدگریه کردم حالاامپول بی حسی زده بود انقدتقلا کردم پاموازدردمیکشیدم بالاخورد سردکترم😐🫣نمونه روبایدببرم پاتولوژی. ضخامت خوب بودتر ی لاین ولی مایع متاسفانه خراب کردکارو مامانی دعام کن خیلی خیلی عذاب کشیدم امروز

درسته اینبار به دکتر بگمقطعا همینهسه جلسه ویزیت رفتمهمش میگه خوب نشدیدکتر چرا متوجه این مسله نشده

عزیزم امروز دکتر منم گف یارابطه نداشته باش یابا عذرمیخوام ک ا ن دوم.توهم این کاروکن شاید بقول دوستمون عفونت ازجانب همسرتونه

باشه عزیزم دعام کن مثل همیشه ♥️

عزیز چیشد😍😍

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شاید اگه قرص ضد تهوع بده دیگه بالا نیاری،حتما با دکترت مشورت کن

فردا نوبت دارم بهش میگم عزیزم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهی دورت بگردم عزیزدلم اذیت میشی میفهممت من سرداروی هورمونی وانتی بیوتیک انقد حالم بدمیشه ببین توچق ...

عزیز دلم انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی ♥️ 

یاد عمل خودم افتادم🤭 نزدیک انتقال جنینم رفتم سونو ک وضعیتم رو ببینه یهو پرسید ناشتایی؟ گفتم ن ( ساعت یک بود من قبل اینکه برم داخل الویه اماده خورده بودم) بعد گفت. چاره ای نیست باید بری اورژانسی کیست هاتو برداری

( با دارو های هورمونی همیشه کیست تولید میشد واسم)

اقا جان منم رفتم با استرس کارای عملم رو اوکی کردم 

وارد اتاق عمل ک شدم دکتر گفت مجبوریم بدون بیهوشی عملت کنیم منو میگی این بود قیافم😰😰

من مقاومت به دردم خیلی بالاس ولی متاسفانه وقتی استرس میگیرم خیلی حرف میزنم 

انقد من تو اون عمل حرف زدم که دکتر دعوام کرد دید درست نمیشم نصف نیمه بیهوشم کرد 

یه حالتی بود انگار منگ بودم ولی میدیدم چیکار میکنن😂

رسما لالم کرده بودن

الان با پا زدی ب سر دکتر چیزی نگفت ؟😂😂🤭

لابد حقش بوده دکترت😃😜

انشالله برای شماهم این دوران خاطره میشه عزیزم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810