2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7041734 بازدید | 684226 پست
والا مادرشوهرم الان ده تا بچه داره.دو سه تایی هم ازش سقط و فوت شدن..سرحال.ولی پادرد یکمی داره..ولی م ...

دقیقا به خدا منم یکسره از این دکتر به اون دکتر،از  کلونسکوپی و آندسکوپی بگیر تا ام ار ای و کمردرد و روانشناس و.... دیگه ناباروری و بچه دار شدن هم که خودش یه مسئله جداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین،من رفتم پیش دکترم،بازم برام سونو نوشت گفت که میومت ساب سروزال هست و رو به بیرون رحم هست و احتیاج به عمل نداره و در ضمن اگه بخوای عمل کنی رحمت دستکاری میشه و ممکنه آسیب ببینه و اصلا بچه دار نشی،خلاصه داروهای انتقال رو بهم داد و قراره پریود بشم داروهامو شروع کنم،و برای سومین و آخرین بار وارد سیکل شدم،برام دعا کنید انشاله که هرچی خیره برام پیش بیاد

بچه ها راهکار میخوام 🥲 من تهوع ندارم یهویی بالا میارم خیلی حس بدیه یه طوری ک کلی ب رگای سرم فشار می ...

سلام عزیزم من دکتر برای خالت تهوع هام قرص دمیترون داد میخوردم خوب میشدم و بالا نمیاوردم،ولی شما سر خود نخوری حتما با دکترت حرف بزن خودش راهنماییت میکنه،من خوراکی های ترش و شور میخوردم کمی بهتر میشدم ،خواهرم که حالش خیلی بد استفراغ و تهوع شدید بود فقط با نوشابه سرپا بود،نوشابه میخورد خیلی خوب میشد 

سلام وقتتون بخیر ،دوستان هر میدونه لطفاً جواب بده دیروز ۱۱ پریود رفته سونو واژینال تخمدان سمت راستم ...

اگه اشتباه نکنم باید ۲۴ساعت قبل از تزریق اسپرم ،امپول hcgبزنی،ولی این چون ساعت مشخصی باید بزنی هر طور شده از دکترت بپرس نمیشه سر خود بزنی

اره دیر اماده میکنن گفت چون تیتر میخوای طول میکشهبه دکترم پیام دادم ♥️

منتظر خبرتم ها حتما بگی بهمون😍🤍

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم من دکتر برای خالت تهوع هام قرص دمیترون داد میخوردم خوب میشدم و بالا نمیاوردم،ولی شما سر خ ...

عزیزم اخه حالت تهوع ندارم یهویی ببخشید هرچی خوردم مباد بیرون

قبلا زیتون میخوردم یا لواشک بهتر میشدم الان انگار نه انگار 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام گلم. خوبی. شاید شوهرت عفونت داره و بهت میده که دوره ات طولانی شده. چون اگه از مرد باشه باید اون ...

درسته اینبار به دکتر بگم

قطعا همینه

سه جلسه ویزیت رفتم

همش میگه خوب نشدی

دکتر چرا متوجه این مسله نشده

😉

الان بی بی چک بزنم دقیق نشون میده ۱۳ روزه از قطع قرص دوفامدم میگذره ترشح غلیظ خیلییی خیلییی سفید دارم بدون بو و التهاب خارش زیر دلم همش درد میکنه کمرم بنظرتون علائم پریودیه یا بارداری؟؟؟؟؟

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
عزیزم اخه حالت تهوع ندارم یهویی ببخشید هرچی خوردم مباد بیرونقبلا زیتون میخوردم یا لواشک بهتر میشدم ا ...

شاید اگه قرص ضد تهوع بده دیگه بالا نیاری،حتما با دکترت مشورت کن

2810