2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7041734 بازدید | 684227 پست

سلام وقتتون بخیر ،دوستان هر میدونه لطفاً جواب بده دیروز ۱۱ پریود رفته سونو واژینال تخمدان سمت راستم یه فولیکول غالب ۱۷ داشتم ،برای آی یو آی دارم آماده میشم که باید برم اصفهان ،دوستان آمپول آزاد سازی دادن اما نمی‌دونم کی باید بزنم؟ کسی می‌دونه کی باید بزنم؟؟ به دکتر دسترسی ندارم ، 

سلام وقتتون بخیر ،دوستان هر میدونه لطفاً جواب بده دیروز ۱۱ پریود رفته سونو واژینال تخمدان سمت راستم ...

گلم بسلامتی انشالله نتیجه بگیری

من شب ۱۳ سیکلم امپول رو زدم و صبح ۱۵ سیکل تزریق داشتم

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم بسلامتی انشالله نتیجه بگیریمن شب ۱۳ سیکلم امپول رو زدم و صبح ۱۵ سیکل تزریق داشتم

ممنون عزیزم که جواب دادید 🌹 شما فولیکول چند داشتی؟؟ از من ۱۷ خوبه و اینکه فقط یدونه ۱۷ غالب داشتم ،بقیه ۹ و ۴ بودن

ممنون عزیزم که جواب دادید 🌹 شما فولیکول چند داشتی؟؟ از من ۱۷ خوبه و اینکه فقط یدونه ۱۷ غالب داشتم ، ...

اره عالیه 

مال من یکی ۱۷ بود یکی ۱۳

انشالله مامان بشی🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها راهکار میخوام 🥲 من تهوع ندارم یهویی بالا میارم خیلی حس بدیه 

یه طوری ک کلی ب رگای سرم فشار میاد انگار معدم میخواد بیاد بالا

از دیروز ساعت ۶ عصر ک نون مربا خوردم

دیگه هیچی نخوردم ، ساعت ۱۱ شبم ی انار خوردم ک گلاب ب روتون بالا اوردم 

صبح هم یه گلابی کوچولو خوردم بازم بالا اوردم خیلی حالم بده دارم گریه میکنم

بعدش زیر دلم درد می‌کنه حس میکنم ب بچم فشار میاد😓

قبلا خیلی پیش میومد ک بالا بیارم ولی خیلی روون بود اصلا اذبتم نمیکرد 

اما نمیدونم چرا این حاملگی انقد همه چیز با زور و فشاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها راهکار میخوام 🥲 من تهوع ندارم یهویی بالا میارم خیلی حس بدیه یه طوری ک کلی ب رگای سرم فشار می ...

از غذا افتادم هیچی نمیتونم بخورم 

به وقتایی از گرسنگی زیر دلم درد میکنه 😓 بچم طوریش نشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دخترا.ترشح سفید غلیظ دارم ولی بدون بو خارش التهابم ندارم بنظرتون عفونته 

ولی همش حس میکنم دستشویی دارم ؟؟؟اقدامم هنوز پریود نشدم تنبلی دارم ۱۲ روز از موعدم گذشته

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
سلام😢امروز روز ۱۰ انتقالم لکه بینی داشتم نگرانمازمایش بتا دادم جوابش ۹شب اماده میشه

تو ivf لک بیبی شایع هست عزیز 

با دکترت مشورت کن احتمال داره شیافی چیزی اضافه کنه 

استراحت هم داشته باش

چرا انقد دیر آماده میشه؟🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دخترا.ترشح سفید غلیظ دارم ولی بدون بو خارش التهابم ندارم بنظرتون عفونته ولی همش حس میکنم دستشوی ...

خدارو چه دیدی شاید معجزه شده 

بیبی چک بزن عزیزم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان.ی سوال داشتم.برای انتقال جنین یکبار باید روز اول تاسوم پریودی بریم سونو و ویزیت بشیم.بار دوم روز چندم پریودی باید بریم که برای چک‌کردن ضخامت دیواره رحم هست.روز یازدهم هست یا سیزدهم.

سلام وقتتون بخیر ،دوستان هر میدونه لطفاً جواب بده دیروز ۱۱ پریود رفته سونو واژینال تخمدان سمت راستم ...

تو ای وی اف که آمپول آزاد سازی رو ۳۶ ساعت قبل عمل میزنن ....نمی‌دونم ای یو ای هم مثل همونه یا نه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان.ی سوال داشتم.برای انتقال جنین یکبار باید روز اول تاسوم پریودی بریم سونو و ویزیت بشیم.بار ...

برای من روز ۸ پریود بود سونوی مجدد

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810