2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7041734 بازدید | 684227 پست
سلامخانماخوبیدمن هنوز درگیر عفونت و التهاب دهانه رحم هستم.و دوره های سیکلم رو هم چنان دارم از دست می ...

سلام گلم. خوبی. شاید شوهرت عفونت داره و بهت میده که دوره ات طولانی شده. چون اگه از مرد باشه باید اونم درمان بشه بره دکتر خودشو چک کنه. ممکنه اسپرمش عفونت داشته باشه اونم درکنار درمان خودت ببر تا دکتر چک کنه مشکل از طرف همسرت هست یانه. اینجوری درمان راحت‌تر میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم میشه واضحتربگی واقعاب کمکت نیازدارم. توام استروژن میخوردی مایع تشکیل می‌شد؟ یا اندومتریو ...

من فقط وقتی استروژن میخوردم اینجوری میشد ولی احتمالا واکنش آندومتریوزم به استروژن با دوز بالا بوده چون برای آندومتریوز بده استروژن ، چونکه من بعد که عمل کردم و لوله هامو برداشتم و آندومتریوزامو برداشتم دیگه مایع ایجاد نشد البته بازم ضخامت بالا رفت و بقیه چیزا ولی مایع نه! کلا فکر میکنم بدن من به استروژن زیادی جواب میداد 

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
عزیزم نگران نباش. منم تو یکی ازانتقالام همین اتفاق برام افتاد. سه رو بود انتقال داده بودم یهو صبح دی ...

ممنونم که جوابمو دادی انشاا... به حق خانم فاطمه زهرا خدا برات بخاد و یه فرزند صالح و سالم باردار بشی و بعداز نه ماه بارداری فوق العاده راحت بقلش کنی و بزرگ شدنشو ببینی🥰🥰

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
مگه میشه پروژسترون رو توی سیکل انتقال قطع کرد؟

والا بمن گف قط کن قرص دوفاستون بجاش بخور منم قط کردم قرص دارم میخورم ضرر داره بنظرت؟

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
من فقط وقتی استروژن میخوردم اینجوری میشد ولی احتمالا واکنش آندومتریوزم به استروژن با دوز بالا بوده چ ...

ممنون عزیزم.چرا لوله هاتو برداشتی مگه هیدرو بودن؟ میگم من ک صدبار سونو واژینال حتی 3بعدی شدم نگفتن آندومتریوز.خوب برای من ازچیه این مایع؟من ک آندومتریوز نیستم ک ب استروژن واکنش بده🤔 اسم دکترتومیگی گلم. 

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿سوره_مزمل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِ ...

عزیزم ممنونم انشالله قبول درگاه حق تعالی ،همه ش بشه خیرو برکت برای تو دلیت💚💚🎉🎉🫄🫄🫄🫄🫄

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

تورو خدا برای منم میخونی ۳۹سالمه و روز ۶انتقالم تب شدید کردم میترسم نگیره و این آخرین بار انتقالمه

عزیزم امروز به نیابت از شما به نیت براورده شده حاجتت و اینکه ایشالا با یه جواب بتای خوب مادر بشی حدیث کسا خوندم انشالله به واسطه حضرت زهرا بهترینها قسمتت بشه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم امروز به نیابت از شما به نیت براورده شده حاجتت و اینکه ایشالا با یه جواب بتای خوب مادر بشی حدی ...

واقعا ممنونم ازت خدا خیرت بده انشاا... هرچی از خدا میخایی به صلاحت باشه و بهت بده خانم فاطمه زهرا نگهدار خودت و خانوادت باشه🙏🙏🙏

2810