2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042280 بازدید | 684233 پست
سلام فاطمه خوبی اصلا وقت نمیکنم بیام پیامارو بخونم چخبر رفتی ان تی

سلام قشنگم انشالله همه ی دوستان مثل شما درگیر بچه داری باشن و وقت نکن بیان تاپیک 🥹😁

اره شکر خدا منم رفتم جوابمو هنوز ب دکتر نشون ندادم تا آزمایشمم بیاد ولی گمونم خوب باشه همه چی 😍

خودت چطوری 

بهم احتمال دخمل داد🥹

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پروژسترون باعث تب نمیتونه بشه ولی من دقیقا سه روز بعد انتقالم سرماخوردگی شدیدی گرفتم که تا ده روز در ...

ببین من فقط روزی ۳ساعت تب میکنم بعد خودش خود بخود میاد پایین.شما تبت ۳۹درجه بود.من تبم تا ۴۰ هم میره و بعدش خودش خود بخود خوب میشه.میگم نکنه باعث شده جنینم لانه گزینی نکنه امروز روز ششمه و من دوروز بعداز انتقالم این تبو داشتم

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من انتقال دومم با تخمک اهدایی هم منفی شد. البته دو هفته پیش.نمی دونم دیگه باید چ کار کنم ...

چرا منفی شدی.؟همه موارد رو رعایت کردی؟من تب شدید میگرفتم دارو میزدم نمیدونم الان روز ۶انتقالم میگم نکنه این چند روزه تب کردم برا جنین خطرناک بوده

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
سلام قشنگم انشالله همه ی دوستان مثل شما درگیر بچه داری باشن و وقت نکن بیان تاپیک 🥹😁اره شکر خدا منم ...

خدارو شکر عزیزم منم حسم میگه بچت دختره😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
اصلا نگران این موضوع نباش وقتی خون رسانی رحم بیشتر میشه این اتفاق میوفته و انشالله ک لانه گزینی صورت ...

دوست عزیزم یه سوال دیگه هم دارم ببخشید من آمپول پروژسترون رو که میزدم بدنم باهاش سازگاری نداشت از روز دوم انتقالم هرروز به مدت ۳ساعت تب و لرز شدید میکردم و بعد خودش خود بخود خوب میشد الان روز ۶ انتقالم و دکترم گفت دیگه نزن حالا میترسم این چندروز که تب کردم باعث شده جنین هام لانه گزینی نکنن ممکنه تب شدید باعث بشه جنین لانه گزینی نکنه؟

نه با سونوی داپلر واژینال به دنبال مصرف استروژن بود مال من

ممنون عزیزم میشه واضحتربگی واقعاب کمکت نیازدارم. توام استروژن میخوردی مایع تشکیل می‌شد؟ یا اندومتریوزت باعث مایع میشد؟ چجوری مایع رو درمان کردی؟ بگو منم ب دکترم پیشنهادبدم خیلی ممنونم ازت

ممنون عزیزم میشه واضحتربگی واقعاب کمکت نیازدارم. توام استروژن میخوردی مایع تشکیل می‌شد؟ یا اندومتریو ...

سپیدار جون مایع با چی معلوم میشه ؟ با سونوی معمولی میفهمن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سپیدار جون مایع با چی معلوم میشه ؟ با سونوی معمولی میفهمن ؟

سونو واژینال عزیزم سونو شکم یبار رفتم معلوم نشد. فردابازسونودارم بعداین همه هورمون میدونم بازمایع هستش ولی دکترم ول نکرد دیگ توچند پریودی بسلامتی کی سونومیری

در مورد پی آر پی اطلاع داری ؟ من شنیدم دو روز قبل انتقال انجام میدن که ممکنه برای بالا رفتن ضخامت مف ...

عزیزم دکترت درست گفته ،وسط سیکل برای افزایش ضخامته،من انجام دادم اما هیچ کمکی نکرد بهم و سیکلم کنسل شد اما تو حتما امتحان کن بدن ها با هم متفاوته،من قبل انتقالم هم یه بار پی ار پی کردم ک منفی شد .

به نظرم پیشنهاد این سیکل با محرک رو ب دکترت بده شاید واست راهگشا باشه.

دورت بگردم انشاءالله همچنین خودت وهمه مریضا شفاپیداکنن سلامتی بهترین نعمته. دقیقا من بیماریم بخاطر ا ...

ممنون عزيزم انشالله شما هم هرچه زود تر سلامتيتون رو بدست بيارين و خيلي زود مادر بشين مهربون❤️❤️❤️🧿🙏

سونو واژینال عزیزم سونو شکم یبار رفتم معلوم نشد. فردابازسونودارم بعداین همه هورمون میدونم بازمایع هس ...

چهارشنبه میرم سونو

آره دیگه به دکترا هر چی میگی من چند بار این‌ راهرو رفتم می‌دونم نتیجه‌ چی میشه انگار اصلا نمیشنون 

منم قبلا تو هر بار پانکچر میگفتم با داروهای قبلی نمی‌خوام پانکچر شم باز کار خودشونو میکردن 

عزیزم دکترت درست گفته ،وسط سیکل برای افزایش ضخامته،من انجام دادم اما هیچ کمکی نکرد بهم و سیکلم کنسل ...

آره دکترم گفت پی آر پی فکر نکنم کمکی بکنه 

ولی چاره ای ندارم باید انجام بدم 

هر چند من قبلا پی آر پی تخمدان هم انجام دادم اونم برای تخمدانام جواب نبود ،نمیدونم چرا بدنم اینقدر مقاومت می‌کنه ،فقط عوارض داروها رو قبول می‌کنه 

شروع سیکل با محرک‌ میگم بهش

عزیزم دکترت درست گفته ،وسط سیکل برای افزایش ضخامته،من انجام دادم اما هیچ کمکی نکرد بهم و سیکلم کنسل ...

برای توام روز ۶,۸ پریود انجام‌ داد؟ به من گفت دو بار باید انجام بشه یکی روز ۶ ،یکی روز ۸

برای توام روز ۶,۸ پریود انجام‌ داد؟ به من گفت دو بار باید انجام بشه یکی روز ۶ ،یکی روز ۸

نه واسه من فقط یه بار انجام داد ،دقیق یادم نیست چه روزی بود فک کنم حدودای روز ۸ تا ۱۰ بودم.

2810