2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042278 بازدید | 684233 پست
متوجه شدم خطری نداره

خدا از دهنت بشنوه تو تمام سایت ها نوشتن نزدیکی و به ارگاسم رسیدن ممنوع چون باعث انقباض رحم میشه و عمل لانه گزینی رو مختل میکنه من اینهمه زحمت کشیدم اینهمه مراقب بودم آخرش...😔

خدا بخیر بگذرونه

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
سلام دخترا اول از همه میخواستم از نهال و فاطمه که بی منت برامون دعا میکنن تشکر کنم قدر خودتونو بدونی ...

الهی شکــــــــــــــر 😍😍♥️. انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 

انشالله همیشه خوش خبر باشی 

مبارکت باشه ، همه چیز درست میشه به امید خدا 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها میدونید چقدر گشتم دنبال این تاپیک تا بالاخره پیداش کردمبچه ها من سه شنبه انتقال دادم ۳تا ...

اصلا نگران این موضوع نباش وقتی خون رسانی رحم بیشتر میشه این اتفاق میوفته و انشالله ک لانه گزینی صورت گرفته ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم بعد از سه ماه نزدیکی داشته باش در اوج بیخیالی بیین باردار میشین..اگه باردار شدین نهایتا شیرخشک ...

ببینم چیکار میکنم 😅 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای جان دلمانشاالله به زودی زود حسش میکنی. انشاالله قسمت تک تک منتظرا بشه

انشالله همه ی دوستان تجربه کنن🥹🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزییییزمچه خوشگله این مدیکور صووورتیییالهی بسلامتی بغل بگیریفردا صبح میزنم بی بی جدید ♥️♥️♥️مرررسی ع ...

انشالله همیشه خوش خبر باشی عزیزم 

فردا منتظر عکس های قشنگت هستم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا از دهنت بشنوه تو تمام سایت ها نوشتن نزدیکی و به ارگاسم رسیدن ممنوع چون باعث انقباض رحم میشه و عم ...

اصلا اون شب جمعه جنین شما شده ۶ روزه  جنین از ۷ تا ده روز شروع به لانه گزینی می کنه 

بعدشم اگر خدا بخواد بشه آسمان به زمین برسه می شه توکل به خدا کن و افکار منفی نکن

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

امروز روز پنجم انتقال منه میشه برای منم دعا کنی؟؟من هییییچ علائمی ندارم😔مگر حضرت زهرا کمکم کنخ

چشم عزیزم حتما دعا میکنم اگه قابل باشم

دنبال علائم نباش توکل به خدا انشالله به واسطه حضرت زهرا مثبت میشی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام بچه ها میدونید چقدر گشتم دنبال این تاپیک تا بالاخره پیداش کردمبچه ها من سه شنبه انتقال دادم ۳تا ...

سلام عزیزم.

اتفاقا منم چند روز بعد از انتقالم این اتفاق برام افتاد و با درد از خواب بیدار شدم، ولی مثبت شدم

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلام دخترا اول از همه میخواستم از نهال و فاطمه که بی منت برامون دعا میکنن تشکر کنم قدر خودتونو بدونی ...

سیکلت به خاطر ضخامت کنسل میشد ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ببین اون موضوعی که گفتم برام پیش اومد که تو خواب.... اون میگم نکنه جنینم میخاسته لانه گزینی کنه اون ...

نه نگران نباش اگه بخواد لانه گزینی کنه انشالله ،با این چیزا از رو نمیره 

@باران۲۱

باران جان نمی‌دونم تگ شدی یا نه 

اگه اشتباه نکنم تو یه بار با ضخامت شش و نیم انتقال داده بودی ؟

بچه ها تا حالا کسی بوده با ضخامت شش و نیم انتقال داده باشه ؟

عزیز انتقال رو خبر ندارم

ولی یکی از بچه های اهدایی ( مثل من) ضخامت رحمش ۶ بود رفت تزریق و مثبت شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@باران۲۱باران جان نمی‌دونم تگ شدی یا نه اگه اشتباه نکنم تو یه بار با ضخامت شش و نیم انتقال داده بودی ...

فکر کنم باران۳۱ بود عزیز 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810