2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042306 بازدید | 684237 پست
منم الان بچم چهارماشه..شوهرم میگه بچمون گناه داره زود یکی دیه رو‌دنبالش بریم ک برا رفیق دخترمون باشه ...

منم دلم میخواد زودی دست به کار بشم 

مثلا بچم شد دوساله برم سراغش ... ولی فعلا سعید راضی نیست میگه بزرگ تر بشه مثلا ۹.۸ سالش شد بریم ...

اما دوست دارم فاصله سنیشون کم باشه

ب هرحال بستگی ب بعد زایمانم داره ک ببینم از عهدش بر میام ..

حس میکنم برای مادر بودن زیادی تنبلم خدا رحم کنه🥲

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون از دعای خیرت انشاالله برای شما هم خیر باشه،البته من فقط قیمت پانکچر و انتقال پرسیدم که گفتند۶۰ ...

دورت بگردم انشاءالله انشاءالله واسه هممون خیر باشه. والامن 17مردادرفتم مام 1میلیون و334ویزیت وسونودادم جاهای دیگ700وخورده ای دادم.اگ توان مالی داری اشکالی نداره چاره چیه. توکل بخدا انشاءالله خدا کمکت میکنه ازهرلحاظ. ان‌شاءالله خبرخوشتومیای اینجام میگی بهمون عزیزدلم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به مامان های قشنگ آینده والانببخشید خانوما اگر میشه کمکم کنید خواهش میکنم ازتونمیخوام برم دکتر ...

سلام عزیزم انشاءالله بسلامتی کارات انجام میشه. والامن مرکزای مختلف رفتم جایی نمیشناسم ولی توگوگل سرچ کنی یانقشه مسجدنزدیک اون مرکز میاره فک کنم یاازآدمای اون محله بپرسی کمکت میکنن. ان‌شاءالله موفق باشی. خدابهمراهت

اینارم یکی از مادرا برام فرستاد گفت طبق نیاز خودش نوشته نوزادش زمستون دنیا میاد

امیدوارم بدردتون بخورن مامان قشنگا🤍

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@عبدالواحدعزیزم امروز به نیابت از شما حدیث کسا خوندم و هدیه کردم به حضرت زهرا انشالله که حاجتت رو به ...

سلام عزیزم 

صفحات به عقب می خوندم اسممو دیدم که برام دعا خوندی خیلی خوشحال شدم ، همین طور خوشحالم کردی خدا خوشحالت کنه و حاجت روا بشی عزیزم 😘😘😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
من حس میکنم بخاطر مواد غذایی اورجینالی ک داشتن و بدور از امواج بودن ...الان این مواد نگهدارنده و... ...

الان ب ۴۰ برسیم دیگه پیریم😄

خواهرشوهر بچش هنوز شیرخواره یا یبار نزدیکی دوباره باردار شده..گفت یبار نزدیکی داشتم..خودش دومی رو خواست گفت میخوام باهم بزرگشون کنم

ما سالها کردیم و نشد😄

منم دلم میخواد زودی دست به کار بشم مثلا بچم شد دوساله برم سراغش ... ولی فعلا سعید راضی نیست میگه بزر ...

عزیزم بعد از سه ماه نزدیکی داشته باش در اوج بیخیالی بیین باردار میشین..

اگه باردار شدین نهایتا شیرخشک میدی.اصلا نگران غذای بچه نباش..تو اگه باردار بشی تا چندماه هم میتونی شیر بش بدی و اون موقع هم ب غذا خوردن میفته

نمیدونم چرا اصلا جرئت اینکه با دکترم درمورد داروها سوال کنم رو ندارم، متفورمینم تاحالا بهم نداده خود ...

کسی که پردنیزولون میخوره باید متفورمین بخوره چون پردنیزولون قند می‌بره بالا 

منم دکترم اینو نمیدونه برای اونایی که پردنیزولون می‌نویسه ،متفورمین نمیده، برای منم دکتر ایمنی نوشته تازه دکتر خودم گفت نخور اگه بخوری مسئولیتش پای خودت ولی من میخورم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نمیدونم چرا اصلا جرئت اینکه با دکترم درمورد داروها سوال کنم رو ندارم، متفورمینم تاحالا بهم نداده خود ...

البته متفورمین رو برای من سه ماه قبل انتقال نوشته

اره عزيزم، قبلا ١٢ تا بود ، واسه انتقال كمش كرد٥ تا كوگرافت، پردنيزلون، هيدروكسي كلروفين ،ازارام ٢تا

من ازاول ی دونه پردنیزلون. ی دونه هیدروکسی. و20واحدمتوتروکستات هفتگی تزریق میکردم دورناف. معدمو اذیت کردمتوترووکستات وحال روحیموداغون کرد دکترم سریع قطع کردفقط کورتون هیدروکسی دارم روزی یکی. سولفاسالازین هم تجویزکردن ک کورتونوبجای یکی نصف کنم ک ب سولفاسالازین هم حساسیت کردم قطع کرد کلامن معدم ب هردارویی نمیسازه متاسفانه. اخیرا دردمچم شروع شده خودم سرخودکورتونوباز ب روال قبل برگردوندم یکی میخورم من فقط مچ دستمه الان درگیره

کسی که پردنیزولون میخوره باید متفورمین بخوره چون پردنیزولون قند می‌بره بالا منم دکترم اینو نمیدونه ب ...

من موقعی ک پردنیزلون میخوردم.دکتر غدد بم گفت ازمایش قند بده..خداروشکر قندمم مشکلی نداشت.متفورمین نمیخوردمم

من موقعی ک پردنیزلون میخوردم.دکتر غدد بم گفت ازمایش قند بده..خداروشکر قندمم مشکلی نداشت.متفورمین نمی ...

در حالت کلی میگن همراه پردنیزولون باید متفورمین خورده بشه،حالا همه بدنا یکی نیست شاید قند همه بالا نره ولی اگه توی سیکل قند بره بالا خوب نیست  

سلام به مامان های قشنگ آینده والانببخشید خانوما اگر میشه کمکم کنید خواهش میکنم ازتونمیخوام برم دکتر ...

سلام کدوم ترمینال می رسید مرکزتون کدوم منطقه هست 

سمت تجریش امام زاده صالح هست سمت غرب و باغ فیض دو تا امام زاده هست  سمت جنوب شاه عبدالعظیم هست  خود ترمینال اکثرا نمازخونه هاشون بازه 

بازم بگو کدوم سمت می ری بگردم ببینم جایی پیدا می کنم

اگه مرکزی که میرید بیمارستان باشه داخلش نمازخونه دارند که باز هستند 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

2810