2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042374 بازدید | 684241 پست
ان شاءالله فاطمه جان فشار روانی زیادی رو تحمل میکنم خدا به همه بیکارها شغل آبرومند عطا کن چه زخم زبا ...

ممنونم همچنین شما مهربونم ♥️ 

انشالله به همین زودیا بیای خبر خوش بهمون بدی عزیزم 

انشالله کارشون درست بشه و به درآمد خوب برسن🤍

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا بعد از خشک شدنه اما قبل از خشک شدن هم هاله پیدا بود زیر ۱دقیقه هاله زداولین باره بی بی چک اینج ...

وااااااااااااااااااااااای الا جان 😍😍😍

بخدا که مثبته و حس میکنم دوقلو هست

چون تو داروهات نگفتی آزادسازی داری ....

میگم دوتا چون روز ۷ نشون داده البته جنینت بلاست بوده ..

مال من iui بود از روز ۹ مشخص بود 

من عاشق بیبی چک مدیکور صورتی شدم خیلی خوبه فوری نشون میده مثبته 🥹 

یه بار دیگه هم بیبی بزن 😍 فردا یا پسفردا

دنبال علائم هم نباش عزیزم هنوز خیلی زوده من یه هفته بعد سونوی قلب علائمم اومد

این بیبی چک من از روز ۹ تا ۱۱ 

روز ۱۱ یه کوچولو دیده شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی عزیزم،خوبه منم سراز خود از الان شروع کنم، روز اولم، آخه دکترم از روز انتقال میده،دیره به نظرم

نه بابا به دکترت پیشنهاد بده اگه صلاح دونست بهت بده ریسک نکن 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

برای منم هیدروکسی رو ۴ هفته و پردنیزولون سه هفته قبل انتقال گفته بود شروع کنم اینجا هم از بچه ها شنی ...

آره عزیزم منم میخورم خودم، روزی یدونه بود دیگه، درسته؟ فقط شما همراهش متفورمین هم میخوردید؟ چون میگن قند رو بالا میبره

آره عزیزم منم میخورم خودم، روزی یدونه بود دیگه، درسته؟ فقط شما همراهش متفورمین هم میخوردید؟ چون میگن ...

روزی یکدونه هیدروکسی کلروکین ۲۰۰ 

روزی یکدونه پردنیزولون ۵ 

روز یکدونه متفورمین البته به جای متفورمین سیتاگلیپتین نوشته برای من ،من نمی‌دونستم این قرص چیه که اینجا بچه ها گفتن مثل متفورمین عمل می‌کنه 

برای من اینا هستن البته من خودم نتونستم زمانش رو با پریودم تنظیم کنم داروها رو دیر شروع کردم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
روزی یکدونه هیدروکسی کلروکین ۲۰۰ روزی یکدونه پردنیزولون ۵ روز یکدونه متفورمین البته به جای متفورمین ...

نمیدونم چرا اصلا جرئت اینکه با دکترم درمورد داروها سوال کنم رو ندارم، متفورمینم تاحالا بهم نداده خودش

ممنونم ازت فردایی روشنخانما اگر کسی دیگه میتونه کمکم کنه خواهشن جواب بده تشکر از همتون

منم از شهرستان میرفتم تهران ،اگه ماشین خودمون می‌رفتیم نیمه شب می رسیدیم تو ماشین میخوابیدیم،همیشه ام صبح نوبت میگرفتم،کارمون راه می‌افتاد برمیگشتیم،چند بارم برای سونو همسرم نتونست با اتوبوس شب رو میرفتم صبح میرسیدم،کارمو راه مینداختم دوباره راه میفتادم منم ۶ ۷ساعت تو راه بودم،

من مرکز ابن سینا میرفتم،میگفتم مسافرم صبح نوبت میدادم

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

نفری ۱۰ تا بچه میاوردن ،یه عالمه کار های سنگین هم انجام میدادن سقط نمیشد اما الان با کوچیکترین کاری ...

والا مادرشوهرم الان ده تا بچه داره.دو سه تایی هم ازش سقط و فوت شدن..سرحال.ولی پادرد یکمی داره..

ولی من همین یکی اوردم تمام استخونام درد.انکار چندسال پیرتر شدم..

بله خداروشکردخترمم با ای وی اف باردار شدم مشکل من اینه بلد نیستم بدون هیجان و اتفاق نو تو زندگیم خوش ...

قربونت برم میفهمم چی میگی مخصوصا ماهاک بسختی وتلاش تواین راهیم دوسداریم چن تابچه داشته باشیم ولی بعضی وقتابایدرهاکنیم تابخواستمون برسیم انقدذهنمونو متمرکزنکنیم چون ب قول خودت یکنواختی بوجودمیادنگران نباش عزیزم انشاءالله خدابهت ی فندق دیگ هم میده ی مدت ی کلاسی بروحال دلت خوب بشه زندگیت رنگ بگیره روحیت دوچندان بشه بازشروع کن انشالله حاجت دلتومیگیری

والا مادرشوهرم الان ده تا بچه داره.دو سه تایی هم ازش سقط و فوت شدن..سرحال.ولی پادرد یکمی داره..ولی م ...

من حس میکنم بخاطر مواد غذایی اورجینالی ک داشتن و بدور از امواج بودن ...

الان این مواد نگهدارنده و... مواد هورمونی ، غذاهایی ک الان اکثرا طبع سردی دارن ، ماهواره ها یا همبن گوشی هامون اینا همه تاثیر منفی گذاشته..

حتی همین تلویزیون و یا ماشین لباسشویی... اینا امواج داره

تکنولوژی مارو راحت کرد ولی بدنامون رو پیر تر ...

قبلا ادما صد رو رد میکردن هنوز سرحال بودن اما الان منم پیر ب حساب میام😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیییلی ممنون از اینکه وقت گذاشتی خیلی قشنگ بود متنت اولین نفری که منو درک کرد چون همه میگفتن اصلا اگ ...

منم الان بچم چهارماشه..شوهرم میگه بچمون گناه داره زود یکی دیه رو‌دنبالش بریم ک برا رفیق دخترمون باشه.میگه کاش خدا ی دختر بمون بده ک همبازی دخترمون باشه.اگه طبیعی نشدیم دنبال کاشت میریم دوباره..

2810