2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042222 بازدید | 684230 پست
عزیزم الحمدلله دخترگلتو داری خداحفظش کنه ب قول همه بزن ب بیخیالی ک بهترین داروء.توهمین بیخیالی بدنت ...

بله خداروشکردخترمم با ای وی اف باردار شدم 

مشکل من اینه بلد نیستم بدون هیجان و اتفاق نو تو زندگیم خوش باشم 

از یکنواختی خوشم نمیاد نمیدونم چرا زندگی عادیو دوست ندارم 

دخترم مهد میره هرروز میگه واسم داداش بیار ...

توکل برخدااا ان شاءالله شماهم به حاجت دلت برسی 

ممنون بابت پیامت عزیزم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من مرکز مام رو پیشنهاد میکنم با دکتر تمیزی یا دکتر شاکریانببینید دوستان نظرشون چی هست

عزیزم مبارک باشه.یه سوال دارم جنینارو بردید مام چقدپول ازتون گرفتم ومیشه بگید هزینه پروسه انتقالتون تو مام چقدر بود ب جز دارو.منظورم سونو و انتقال و ویزیت

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿

سوره_مزمل#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله🧡🌿 ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق ✨🌱🤍 

روز_۳۴#  

۱- nesa66 🌻

۲- alaae 🌻

۳- الا11543 🌻

۴- س۱۳۶۷ 🌻

۵- مامانو_سوفی 🌻

۶- haniiijoooon 🌻

۷- خدایاتومیدانی🌻

۸- سحربانوو68🌻

۹- مهتاب444 🌻

۱۰- سارایییی 🌻

۱۱- ماهییا 🌻

۱۲- ssseffat 🌻

۱۳- داداشممم 🌻

۱۴- favali 🌻

۱۵- houra1400 🌻

۱۶- آناشید۹۹ 🌻

۱۷- یامنان🌻

۱۸- نهال۶۴۶۷ 🌻

۱۹- نگار۸۰ 🌻

۲۰- نهالیم 🌻

۲۱- رادیس۱۲ 🌻

۲۲- گندمک۱۱ 🌻

۲۳- shiva_ab 🌻

۲۴- rose_710 🌻

۲۵- zhiyan74 🌻

۲۶- ارکیدهابی 🌻

۲۷- طوطططیا 🌻

۲۸- atrin_arsen_atrina🌻

۲۹- joooodi🌻

۳۰- Poweroflove🌻 

۳۱- اهسته 🌻

۳۲- سپیدارجوجو 🌻

۳۳- avaaajon 🌻

۳۴- آلادیا 🌻

۳۵- پونهoo 🌻

۳۶- ماهورجان 🌻

۳۷- panizpaliz🌻

۳۸- عبدالواحد🌻

۳۹- هیوا666 🌻

4۰- شطرنجی 🌻

4۱- زلیخاه۱۴۰۲ 🌻

۴۲- zohrehjafari 🌻

۴۳- گیسوگلابتونم🌻 

۴۴- سهیلا_جون 🌻

۴۵- ۲aftab 🌻

۴۶- قاصدک_بیخبر 🌻

۴۷- sarayyyyyy 🌻

۴۸- baharrr7878 🌻

۴۹- مارپلههههههه 🌻

۵۰- atitalebi 🌻

۵۱- raha686868 🌻

۵۲- آسمانیترینم 🌻

۵۳- happygirlss 🌻

۵۴- کاپیتالاسیون 🌻

۵۵- شیلا28 🌻

۵۶- razleilaa 🌻

۵۷- yas76۱۱ 🌻

۵۸_ mmmmmmzzz 🌻

۵۹_ معجزات 🌻

۶۰- خب_که_چی_بشه 🌻

۶۱- زینتیار 🌻

۶۲- بانو113 🌻

۶۳- @maral_99❗

۶۴- @sofiya73    

۶۵- @رکسانا۱۴۰۰ ❗

۶۶- @5golnarges    

۶۷- samin3835 

۶۸- _sharareh_

۶۹- طلوع۲

۷۰- merino

۷۱- پروانه۲۱

۷۲- خب_که_چی_بشه

۷۳- _بهاره_

۷۴- فطررس

۷۵- زهراعروس

۷۶- خانومیییی

۷۷- زهرااااباااانو

۷۸- آسمان۱۴۰۲

۷۹- سمی64

۸۰- aooooo

۸۱- 

۸۲- 

🌿🧡رُبما یُساق إلیک قدرٌ منَ اللّٰه خیرٌ من کل أحلامک

شاید معجزه ای از سوی خدا به سمت تو فرستاده شود که از همه ی آرزوهایت بهتر باشد ️🌿🧡

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزم انشاالله برای همگیمون خیر باشه ،من قبلا تو تاپیک بودم و آیدی شما برام خیلی آشنا هست .ممن ...

خواهش میکنم خانوم گل. الهی آمین انشاءالله خیره. بله فک کنم قبلاباهم چت کردیم.خداروشکرقیمتا یکی بوداخه من یبار رفتم مام ویزیتو سونو ازجاهای دیگ بالاتربود. توکل بخدا شروع کن ک خداهمراهته این مرکزخبلی ب روزه نتیجه میگیری ب امیدخدا. 

سلام به مامان های قشنگ آینده والان

ببخشید خانوما اگر میشه کمکم کنید خواهش میکنم ازتون

میخوام برم دکتر تهرون واسه ای وی اف خدم شهرستانم

بعد خیلی راهم دور هست نزدیک 7 8 ساعت راه هست و قراره با ماشین های اسکانیا بیام 

میخواستم از خانما تهرونی سوال کنم آیا یک نماز خونه استراحت گاهی جایی سراغ دارین که بریم چون طرف بعدظهر نوبت دارم بعد صبح تهران هستم اگر میشه معرفی کنید جایی که همیشه باز باشه 

واسه مسافرخانه گرفتن مشکل داریم وضعیت مالی خرابه😭😭

خواهش میکنم خانوم گل. الهی آمین انشاءالله خیره. بله فک کنم قبلاباهم چت کردیم.خداروشکرقیمتا یکی بوداخ ...

ممنون از دعای خیرت انشاالله برای شما هم خیر باشه،البته من فقط قیمت پانکچر و انتقال پرسیدم که گفتند۶۰ تومن میشه سونو و ویزیت و فقط مام گفت حدود ۱ تومن الباقی مراکز و دیگه نپرسیدم🤕🤕

سلام به مامان های قشنگ آینده والانببخشید خانوما اگر میشه کمکم کنید خواهش میکنم ازتونمیخوام برم دکتر ...

سلام عزیزم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 

تهرانم ولی متاسفانه جایی رو نمیشناسم 

من برای درمان میرفتم اصفهان سری اول جایی رو بلد نبودم و مثل شما در توانم نبود تو هتل اتاق بگیرم تو پارک استراحت کردیم ، ولی من یک روز نهایت دو روز بیشتر اصفهان کار نداشتم 

سری اول دو روز تو پارک بودیم 

سری دوم ک میخواستم برم اصفهان متوجه شدم که سوئیت دارن برای اجاره ، از نرم افزار دیوار چنتا پیدا کردم و تماس گرفتم ولی بازم متاسفانه همشون پر بودن بازم مجبور شدیم تو زل گرما تو پارک مستقر شیم..

الان هوا سرده نمیشه پارک خوابید شما هم تو دیوار همون منطقه ای ک دکتر دارید رو سرچ کنید شاید سوئیتی چیزی باشه عزیز

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خیلی خوش خیالی🤣بگو بیهوشت کنن. من که میخام بگم. من سر قبلی بی حسی بودم، سوزنش درد نداشت، عوارضم برا ...

😁😁♥️

ببینم چیکار میکنم دیگه تا عید فکر کنم تکلیفم معلوم بشه

تاریخ زایمانم خورده ۵ خرداد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخیه کردن درد ندارع.مگه من بخیه نکردم..باید بعدش مواظب باشی رو بخیه ها نشینی..یوری باید بشینی..رو‌ ت ...

همون لحظه ک درد نداره بخیه چون انقد درد کشیدی سِری

من از همون بعدش میترسم 

البته بیشترین ترسم بخاطر بچس ک گیر نکنه و.... خیلی چیزای دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه حالم بده تو راه یه تصادف بد کردم ماشینمون نصفش رفت 😭😭😭😭ب زور خودمو رسوندم مطب بیچاره بچم خ ...

وای عزیزم اول ‌از همه خیلی خیلی خوشحال شدم بخاطر قلب کنجد قشنگت

انشالله بسلامتی بگذرونی این دوران شیرین رو و بسلامتی سر موقع فارغ بشی 🤍😍

خیلی متاسفم برای اتفاقی ک افتاده واقعا شوک بزرگی هست!

اتفاقی ک افتاده ، برای جلوگیری از این اتفاق دیر شده لطفاً دیگه بهش فکر نکن فقط ب فکر سلامتی خودت و تودلیت باش

انشالله به زودی بتونید بهترشو برای خودتون بگیرید 

حتما هم صدقه بدین هم یه مرغی خروسی چیزی خون کنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون شما باید سیسمونی بخری لیست من به دردت نمیخوره من خیلی چیزا رو دارمانشاالله به زودی تکون میخوره و ...

اوخی چ حس قشنگیه

منم دلم میخواد زودتر حس کنم حرکت هاشو...

وقتی تکون بخوره ادم خیالش از سلامتی نینیش راحت میشه ولی الان من سونو ب سونو میفهمم جوجم چیکار می‌کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی ممنونم،خیلییییی،بخدااشک توچشمام جمع شد...برام دعاکنین خانواده شوهر،خیلی اذیتم میکنن،دعاکنین دهن ...

قربونت برم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره و به آرزوهات برسی🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810